>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

wygrana u buka

D 3

dzikie.wezysko

Użytkownik
Super, tylko zobacz: pracuje na etacie kilka lat i nie odkladalbym kasy tylko wydawal na co popadnie, wygrywam u buka kilkanascie tysiecy i przeciez nie musze o tym nikomu mowic, a jakby co to sa to oszczednosci zycia, ktore trzymalem w skarpetce i odkladalem z kazdej wyplaty?

To jak wyglada kupno samochodu? Po zakupie US sprawdza historie kont bankowych?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Jesteś zwykłym trollem-nabijaczem postów , gdyż zacząłeś wątek pytaniem:
&quot;Jakbym wygral u buka np. 30 tys. a pracowalbym np. dopiero od roku&quot;

a teraz wypisujesz głupoty.
Wal się więc i wg mnie powinno się banować takich &quot;userów&quot;...

D 3

dzikie.wezysko

Użytkownik
Nie jestem trollem bo mam ciekawsze rzeczy do roboty niz wypisywanie glupot na forach.
Jest to sytuacja czysto hipotetyczna i jestem ciekawy jakby to wygladalo z Urzedem Skarbowym. Jesli sie na tym znasz, to prosze odpowiedz.

A 861

amigo007

Użytkownik
Po pierwsze to najpierw wygraj. Po drugie jeśli to byłby nasz polski bukmacher, to dostajesz zaświadczenie do wygranej. I jesteś czyściutki. Nasi bukmacherzy płacą podatki, poza tym ty też płacisz podatek od wyższej wygranej. W przypadku zagranicznych bukmacherów online. Jest to nielegalne. Ale dzielisz wtedy wypłatę na kilka mniejszych wypłat. I nie powinno być problemu. (podobno od większej kwoty banki mają obowiązek informować jakieś instytucje). Ale najpierw wygraj, później będziesz się martwił :)

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
poza tym ty też płacisz podatek od wyższej wygranej
Zawsze to można ominąć rozbijając na kilka lub w skrajnych przypadkach na kilkanascie kuponow i dodatkowego podatku nie bedzie, a wygrana bedzie taka sama jakby byla na 1 kuponie.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Czemu nabijacie bezsensowne posty ? Radzę jeszcze raz przeczytać pierwszy post i pytanie autora a później odpowiadać

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Jakbym wygral u buka np. 30 tys. a pracowalbym np. dopiero od roku, to moglbym kupic sobie samochod i nikt by sie nie czepial?
Jeżeli pracujesz od roku , masz udokumentowane dochody oraz są odprowadzane podatki to możesz śmiało kupić samochód z ewentualnej wygranej.

Do góry Bottom