>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Wygrana po doliczonym czasie lub dogrywce

S 0

szulik86

Użytkownik
Witam.

Mam pytanie dotyczące ewentualnej wygranej po doliczonym czasie.

Moja sytuacja wygląda mniej wiecej tak że postawilem pieniążki na wygraną USA z Ghaną. Oczywiście Ghana wygrała a ja straciłem i tak niewiele ale mam pytanie dotyczące samego kuponu który obstawiłem u buka Expekt. Na kuponie mam zaznaczone że przegrałem ponieważ był remis (1:1) X //// Dlaczego nie jest napisane że 1:2 dla Ghany skoro Ghana wygrała w doliczonym czasie jedną bramką?

Czy obstawiając u buka wygraną bądź przegraną jakiejś drużyny liczy się tylko czas 90 minut, a czas doliczony lub dogrywka nie wchodzi w rachube?

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Stawiajac u bukmachera na regulaminowy czas gry liczy się jego wynik tzn że było 1:1 a dopiero po dogrywce było 1:2 dlatego twój zakład jest przegrany a bukmacher pisze 1&#39;1 bo na taki zakład postawiłeś gdybyś dał łącznie z dogrywką widniałoby 1:2 ;)

T 0

tipser.

Użytkownik
Jeżeli chodzi o piłkę nożną to bukmacherzy praktycznie zawsze liczą tylko regulaminowy czas gry bez dogrywki. Na ewentualne zwycięstwo w dogrywce lub po karnych są oddzielne zakładu lub zakład na awans bez względu na czas i formę zwycięstwa w meczu.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Ktoś mógłby dbać o to forum. Tematy się powtarzają i to nagminnie.⛔⛔⛔⛔⛔
Pozdrawiam:cool:
Zapewniam Cię, że o forum dbamy, a to, że niektórzy nie potrafią skorzystać z opcji &quot;szukaj&quot; to już nie wina osób zarządzających FB. Trudno wszystko &quot;wyłapać&quot;. Ty zamiast pisać w tym temacie mogłeś napisać PW do moderatora działu.

Do góry Bottom