D 0 donkichot Użytkownik Wrzesień 8, 2011 #1 Witam, jak jest w obecnym systemie Leonardo, postawiłem Hercules - Alcoyano typ 1 mecz zakończył się zwycięstwem Hercules 3:2 tylko że po dogrywce, mecz jest zaliczony jako trafny czy nie ? wiem że w starym systemie nie był
Witam, jak jest w obecnym systemie Leonardo, postawiłem Hercules - Alcoyano typ 1 mecz zakończył się zwycięstwem Hercules 3:2 tylko że po dogrywce, mecz jest zaliczony jako trafny czy nie ? wiem że w starym systemie nie był
896 kunciapek Użytkownik Wrzesień 9, 2011 #2 W tym też nie jest liczony. Liczy się regulaminowy czas.
1 yogoro Użytkownik Wrzesień 20, 2011 #3 To już w ogóle nie da się postawić na końcowy wynik? Właśnie miałem podobny meczyk. Eh, już się cieszyłem, że weszło (po karnych...)
To już w ogóle nie da się postawić na końcowy wynik? Właśnie miałem podobny meczyk. Eh, już się cieszyłem, że weszło (po karnych...)
146 adrianzz Użytkownik Wrzesień 21, 2011 #4 Da się postawic w meczach pucharowych na zwycięstwo ogólne bądź awans...