>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wygrana nie może być poparta chciwością!!!

K 0

k0j0

Użytkownik
Witam Was forumowicze;
Chciałbym przedstawić Wam system bardzo prosty i skuteczny. Bedę nieoryginalny i użyję słowa progresja :jezora: a cóż mi tam.
Granie w progresję nie może opierać się na wynikach sportowych gdyż aby postawić kolejne spotkanie należy czekać na zakończenie poprzedniego... czasami nawet kilka dni ????
Ja gram na bwin w grę Aces High:
polega na obstawianiu wyższej/niższej karty
kurs 2,08 gdyż zawsze wybieram jako kartę wyjściową 8.
Stawiam na początek
2 x 2,08
4 x 2,08
8 x 2,08
16 x 2,08
itd aż któraś mi wejdzie.
Wtedy zbieram zysk i dalej...

Podstawowa zasada jest taka:
-startuj ze stawki początkowej jak najnizszej, proponuję 0,1% swojego stanu konta (max 0,5%)
- działaj podobnie za każdym razem tzn. ja wybieram tylko większe niż ta 8.

Mój średni zwrot z inwestycji: ✅39%✅ za 5 miesięcy.

pozdro

T 2

tomeks91

Użytkownik
Graj sobie dalej daj znać kiedy stracisz nie tylko to co zarobiłeś ale całą resztę też. To dla niektórych będzie kolejna ważna lekcja. Musisz wiedzieć że szansa podwojenia tego co masz jest dużo mniejsza niż 50%. Wtedy mógłbyś rozdzielić na 2 i ryzykować po jednej części czyli kapitał początkowy.

L 0

lopes

Użytkownik
&quot;Aces High&quot; Gra jest bardzo prosta i fajna...jednak progresja na podwajanie przeważnie kończy się wygraną ale...dla kasyna...

Napisałeś 39% w 5 miesięcy, rozumiem że to jest średnia...5 miesięcy to dość długo i cały czas grasz tym samym sposobem i w tą samą grę??? Możesz napisać mniej więcej ile wynosi te +39% ....

T 2

tomeks91

Użytkownik
Swoją drogą to gra jest ze zwrotem 89,15% marża ogromna co bardzo obniża twoje szanse. Nie lepiej grać np.w pinnacle na jakieś mecze gdzie masz zwrot 97%

T 0

tt_0

Użytkownik
Jak kolega wyzej mowi...wkoncu stracisz wszystko, a ace high jets dokladnie jak z ruletka i kazda inna gra w ktorej liczysz na szczescie

G 46

ghs

Użytkownik
Wkład 1400, zysk 1000 — to by się zgadzało. W tego typu loteriach losowych masz mniej, niż 50% szansy na podwojenie budżetu. Większość zbankrutuje, zanim zdołają go podwoić. Niektórym się uda potroić budżet, a na dłuższą metę zakończy się to wtopą. Zawsze.
Cały czas ryzykujesz utratę całych pieniędzy. Moja rada to przestać grać w tej chwili i cieszyć się zyskiem 1000 zł.

L 0

lopes

Użytkownik
Wygląda nieźle ale tylko na zdjęciu...dochodzi czynnik ludzki...no chyba że masz nerwy ze stali...albo z góry pogodziłeś się z utratą kapitału...

Do góry Bottom