>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wygrana na kuponie z przełożonym meczem

patryk1708 6

patryk1708

Użytkownik
Mam pytanie, gram w sts, na jednym z kuponów 1 mecz mi wszedł,a drugi (Karpat - HIFK, Finlandia, HOKEJ) został przełożony. W regulaminie jest zapis, że w ciągu 48 h jeśli mecz przełożony zostanie rozegrany to mam możliwość odebrania całej wygranej z kuponu (pod warunkiem, że Karpat wygra). Czy jeśli do poniedziałku ten mecz nie zostanie rozegrany mogę odebrać wygraną w późniejszym terminie z kursem 1.00 za mecz, ktory został przełożony?

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Mam pytanie, gram w sts, na jednym z kuponów 1 mecz mi wszedł,a drugi (Karpat - HIFK, Finlandia, HOKEJ) został przełożony. W regulaminie jest zapis, że w ciągu 48 h jeśli mecz przełożony zostanie rozegrany to mam możliwość odebrania całej wygranej z kuponu (pod warunkiem, że Karpat wygra). Czy jeśli do poniedziałku ten mecz nie zostanie rozegrany mogę odebrać wygraną w późniejszym terminie z kursem 1.00 za mecz, ktory został przełożony?
Tak jest dokladnie tak jak mowisz jesli mecz nie zostanie rozegrany w ciagu 48 (nie wiem czy wczesniej nie bylo 72h) to ten mecz jest rozliczany po kursie 1.00 i odbierasz wygraną

patryk1708 6

patryk1708

Użytkownik
Dzięki za odpowiedź, wstrzymam się do poniedziałku z odebraniem wygranej ????

__
edit: okazało się, że muszę czekać te 2 dni, jesli mecz sie nie odbędzie do tego terminu wtedy mogę dopiero odebrać wygraną za jeden mecz.

Do góry Bottom