Witam. Chciałbym opisać coś co mi się przydażyło i wyciągnąć jakieś konsekwencje ja przyszłość. Dawno temu grałem sobie obstawiając mecze u bukmahera sportingbet.pl. Przelewałem po 20, 30zł. Nigdy kasy nie wypłaciłem. Wszystko straciłem. Niedawno znajomy polecił mi innego buka. Półtora tygodnia temu postanowiłem się zarejestrować i postawić. Nie szukałem najlepszych betów czy systemów na forach. Poprostu wybrałem mecze które w mojej opinii wydawały się dobre.

AZ Alkmaar - FK Aktobe.................1 Wynik: 2:0
Borussia Dortmund - FK Karabakh Agdam..1 Wynik: 4:0
CF Villarreal - FC Dnepr Mogilev.......1 Wynik: 5:0
CSKA Moscow - Anorthosis Famagusta.....1 Wynik: 4:0
CSKA Sofia - The New Saints............1 Wynik: 3:0
Liverpool FC - Trabzonspor.............1 Wynik: 1:0
Arsenal FC - Blackpool FC..............1 Wynik: 6:0
Stoke City - Tottenham Hotspur.........2 Wynik: 1:2
Wigan Athletic - Chelsea FC............2 Wynik: 0:6
Stawka: 84zł
Kurs: 7,60
Wygrana 638,65zł
Byłem w szoku. Udało się ????
Bilans: 554,65zł
Postanowiłem spróbować kolejny raz. I kolejny, i kolejny..
Do drugiego zakładu wygrałem te same mecze co do pierwszego. Wykluczając ligowe Premier League oraz Liverpoolu kóry nie wygrał zbyt pewnie. Kierowałem się myślą "Skoro ktoś wygrał przewagą 3,4 lub 5 bramek to jak może nie wygrać tym razem?". Dopiero po obstawieniu przeczytałem na tym forum że tak nie powinno się robić.

Anorthosis Famagusta - CSKA Moscow......2 Wynik: 1:2
FC Dnepr Mogilev - CF Villarreal........2 Wynik: 1:2
FK Aktobe - AZ Alkmaar..................2 Wynik: 2:1
FK Karabakh Agdam - Borussia Dortmund...2 Wynik: 0:1
The New Saints FC - CSKA Sofia..........2 Wynik: 2:2
Stawka: 55zł
Kurs: 14,40
Wygrana 0 (791,80zł)
Bilans: 499,65zł
Nie zniechęcony jedną porażką chciałem więcej. Siedząc sobie wczoraj wieczorem w domu pomyślałem "A co mi tam. Obstawie coś.". Było to zgubne. Przelałem sobie kilka zł i zacząłem obstawiać zupełnie dla zabicia nudy. Wybrałem 4 najbliższe mecze licząc na jakieś mega szczęście. Wybrałem ligę o której kompletnie nie mam pojęcia i postawiłem na remisy.

FC Trenkwalder Admira - SCR Altach..X Wynik: 3:2
Willem II Tilburg - FC Groningen....X Wynik: 0:3
Stawka: 2zł
Kurs: 10,89
Wygrana: 0 (21,78zł)
Bilans: 497,65zł

Inter Mailand - Atletico Madrid...........1 Wynik: 0:2
1. FC Kaiserslautern - FC Bayern München..2 Wynik: 2:0
Stawka: 4,50zł
Kurs: 2,68
Wygrana: 0 (12,07zł)
Bilans: 493,15zł
Po 3 przegranych zakładach naprawde chciałem coś wygrać. Najlepiej 'znam się' na piłce angielskiej. Tam zacząłem szukać możliwości zarobku.

Blackburn Rovers - Arsenal FC........2 Wynik: 1:2
Chelsea FC - Stoke City..............1 Wynik: 2:0
Tottenham Hotspur - Wigan Athletic...1 Wynik: 0:1
Manchester United - West Ham United..1 Wyni: 3:0
Liverpool FC - West Bromwich Albion..1
Sunderland AFC - Manchester City.....2
Stawka: 49zł
Kurs: 5,20
Wygrana 0 (255,02)
Bilans: 444,15zł
Jak widać znów nie trafiłem. Oprócz tego w lidze angielskiej zagrałem jeszcze coś. Wydawało mi się że Fulham które zremisowało z ManU jest silne, a Blackpool które przegrało 6:0 z Arsenalem bardzo słabiutkie.

Blackpool FC - Fulham FC (1:0) (Handicap).. 2 Wynik: 2:2
Kurs: 4,20
Wygrana: 0 (18,90zł)
Bilans: 439,65zł
Kolejny fail. Kolejna próba. Wieczora kiedy mi się nudziło postawiłem jeszcze troszke w lidze Hiszpańskiej.

Racing de Santander - FC Barcelona..2
RCD Mallorca - Real Madrid..........2
Wygrana: (18,90zł)
Ostatni zakład dopiero przed nami. Jednak już jedno mogę stwierdzić. Jest źle. Stracilem dużo kasy i nie chce stracić więcej. A chęć odrobienia jest u mnie bardzo wysoka. Pytam więc was. Macie dla mnie jakieś rady? Próbwać dalej stawiania kilkadziesiąt zł na akumulatory czy może mniej? Akumulatory, nadal po 5-7 meczy w wyższym kursie czy po max 3 mecze? Dodam iż kasa którą wygrałem (639zł) jest dla mnie naprawde dużą kasą. Moim problemem jest to, iż gdy widzę, że mogę wygrać 300zł to 150 mnie nie zadowala. Gdy mogę mieć kurs 7, to nie cieszy mnie 5. To chyba moja największa wada.

AZ Alkmaar - FK Aktobe.................1 Wynik: 2:0

Borussia Dortmund - FK Karabakh Agdam..1 Wynik: 4:0

CF Villarreal - FC Dnepr Mogilev.......1 Wynik: 5:0

CSKA Moscow - Anorthosis Famagusta.....1 Wynik: 4:0

CSKA Sofia - The New Saints............1 Wynik: 3:0

Liverpool FC - Trabzonspor.............1 Wynik: 1:0

Arsenal FC - Blackpool FC..............1 Wynik: 6:0

Stoke City - Tottenham Hotspur.........2 Wynik: 1:2

Wigan Athletic - Chelsea FC............2 Wynik: 0:6

Stawka: 84zł
Kurs: 7,60
Wygrana 638,65zł

Byłem w szoku. Udało się ????
Bilans: 554,65zł

Postanowiłem spróbować kolejny raz. I kolejny, i kolejny..
Do drugiego zakładu wygrałem te same mecze co do pierwszego. Wykluczając ligowe Premier League oraz Liverpoolu kóry nie wygrał zbyt pewnie. Kierowałem się myślą "Skoro ktoś wygrał przewagą 3,4 lub 5 bramek to jak może nie wygrać tym razem?". Dopiero po obstawieniu przeczytałem na tym forum że tak nie powinno się robić.

Anorthosis Famagusta - CSKA Moscow......2 Wynik: 1:2

FC Dnepr Mogilev - CF Villarreal........2 Wynik: 1:2

FK Aktobe - AZ Alkmaar..................2 Wynik: 2:1

FK Karabakh Agdam - Borussia Dortmund...2 Wynik: 0:1

The New Saints FC - CSKA Sofia..........2 Wynik: 2:2

Stawka: 55zł
Kurs: 14,40
Wygrana 0 (791,80zł)

Bilans: 499,65zł

Nie zniechęcony jedną porażką chciałem więcej. Siedząc sobie wczoraj wieczorem w domu pomyślałem "A co mi tam. Obstawie coś.". Było to zgubne. Przelałem sobie kilka zł i zacząłem obstawiać zupełnie dla zabicia nudy. Wybrałem 4 najbliższe mecze licząc na jakieś mega szczęście. Wybrałem ligę o której kompletnie nie mam pojęcia i postawiłem na remisy.

FC Trenkwalder Admira - SCR Altach..X Wynik: 3:2

Willem II Tilburg - FC Groningen....X Wynik: 0:3

Stawka: 2zł
Kurs: 10,89
Wygrana: 0 (21,78zł)

Bilans: 497,65zł

Inter Mailand - Atletico Madrid...........1 Wynik: 0:2

1. FC Kaiserslautern - FC Bayern München..2 Wynik: 2:0

Kurs: 2,68
Wygrana: 0 (12,07zł)

Bilans: 493,15zł

Po 3 przegranych zakładach naprawde chciałem coś wygrać. Najlepiej 'znam się' na piłce angielskiej. Tam zacząłem szukać możliwości zarobku.

Blackburn Rovers - Arsenal FC........2 Wynik: 1:2

Chelsea FC - Stoke City..............1 Wynik: 2:0

Tottenham Hotspur - Wigan Athletic...1 Wynik: 0:1

Manchester United - West Ham United..1 Wyni: 3:0

Liverpool FC - West Bromwich Albion..1
Sunderland AFC - Manchester City.....2
Stawka: 49zł
Kurs: 5,20
Wygrana 0 (255,02)

Bilans: 444,15zł

Jak widać znów nie trafiłem. Oprócz tego w lidze angielskiej zagrałem jeszcze coś. Wydawało mi się że Fulham które zremisowało z ManU jest silne, a Blackpool które przegrało 6:0 z Arsenalem bardzo słabiutkie.

Blackpool FC - Fulham FC (1:0) (Handicap).. 2 Wynik: 2:2

Wygrana: 0 (18,90zł)

Bilans: 439,65zł

Kolejny fail. Kolejna próba. Wieczora kiedy mi się nudziło postawiłem jeszcze troszke w lidze Hiszpańskiej.

Racing de Santander - FC Barcelona..2
RCD Mallorca - Real Madrid..........2
Wygrana: (18,90zł)
Ostatni zakład dopiero przed nami. Jednak już jedno mogę stwierdzić. Jest źle. Stracilem dużo kasy i nie chce stracić więcej. A chęć odrobienia jest u mnie bardzo wysoka. Pytam więc was. Macie dla mnie jakieś rady? Próbwać dalej stawiania kilkadziesiąt zł na akumulatory czy może mniej? Akumulatory, nadal po 5-7 meczy w wyższym kursie czy po max 3 mecze? Dodam iż kasa którą wygrałem (639zł) jest dla mnie naprawde dużą kasą. Moim problemem jest to, iż gdy widzę, że mogę wygrać 300zł to 150 mnie nie zadowala. Gdy mogę mieć kurs 7, to nie cieszy mnie 5. To chyba moja największa wada.