>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wygrana > 2280 - podatek

K 0

kalvi

Użytkownik
Nie mogłem się dogrzebać to odpowiedzi na pytanie, które mnie nurtuje. Jeśli się powtórzy, proszę o odrobinę wyrozumienia ????
Co w przypadku gdy wygrana przekroczy te 2280? STS automatycznie odprowadza od takiej kwoty 10% dla US? I niczym więcej nie trzeba się przejmować? Czy trzeba się z tego rozliczać w US ma zasadzie PITu?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Podatki: zarówno obrotowy 12% i ten 10% od wygranych ponad 2280zł, pobiera w imieniu fiskusa podmiot organizujący zakłady - tak więc na grających nie ciąży już żaden obowiązek z tego tytułu, gdyż wypłacona kwota wygranej jest zawsze kwotą netto.

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Czy dochodzi do sytuacji w której dostaje się odmowę gdy chce się rozbić kupon z wygraną powyżej 2280 zł. na kilka kuponów które nie wymagają zabawy z tym podatkiem?

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
tak jak pisze Ted, też kilka razy tak miałem. same mi proponowały rozbicie na dwa, żeby potem nie było zamieszania.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Na stronie każdej z polskich firm możesz zrobić e-kupon, na którym widnieje ew. wygrana i możesz tak stawkę dostosować, aby wygrana nie przekroczyła 2280zł.
W kolekturze podasz tylko numer zakładu wytworzony w e-kuponie i obsługa nie będzie wtedy mogła ingerować w to co grasz i za ile.

Do góry Bottom