>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wygrana 100K przelewem

F 0

fascior123

Użytkownik
Witam , to mój pierwszy post tutaj , wiem że temat był wałkowany wiele razy ale nie do końca wszystko rozumuje.

Zorientowałem się że trafiłem najgorszym ⛔ z możliwych sposobów jeżeli chodzi o zasilenie konta buka , przelew24h , tym samym sposobem muszę wyciągnąc wygraną, nie ma innej opcji jak przelew.(no tak co mnie to i tak niby nic nie wygram)

Wygrałem jackpota 100K pln(do czasu byłem uradowany)

I tu pojawiają się pytania.
Miesięcznie ~50k wpływu mam na konto z źródeł jawnych. ~11,300Euro
Czyli rozumiem że ~3K euro można jeszcze w miesiącu wykorzystać aby się zbytnio nie wychylać, do tego przeczytałem też że przelewy ~11K pln są zgłaszane do US.

Nie mam pojęcia jakimi kwotami ani jakim odstępem czasu najlepiej było by wyciągnąć te pieniążki.

2x5K pln w miesiącu ? (zajmie rok)

Otworzyć konta w kilku bankach?

Zastnawiam się jeszcze nad kamikadze , wyciągnąc całość razowo i czekać na wezwanie... 5Kafli przeżyje .... sprawy sądowe itp... to już za daleko(nerwy tłuką).

Tak bardzo się ucieszyłem z wygranej jak bardzo jestem przerażony tym wszystkim co czytam na temat kontroli US itp. instytucjami.

Dodam że wygrana ma na celu pomoc z długami które pasowało by mi opłacić. Nie są to długi hazardowe , błędy młodości itp..

Pozdrawiam i liczę na pomoc osób dotkniętych problemem.

michu82gol 164

michu82gol

Użytkownik
Na twoim miejscu wpłaciłbym do tego buka obojętnie jaką kwotę poprzez Skrill i później razem wszystko lub w większych ratach wypłacił.

F 0

fascior123

Użytkownik
Na twoim miejscu wpłaciłbym do tego buka obojętnie jaką kwotę poprzez Skrill i później razem wszystko lub w większych ratach wypłacił.
Hej, Przerabiałem i nie da rady , jedynie część mogą na kartę płatniczą visa bo deponowałem też wcześniej taką metodą :/
Ps. Pierwszy przelew dotarł ( cieszyć się czy płakać ?)
Pozdrawiam

Do góry Bottom