>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Wyciek danych osobowych u któregoś bukmachera?

zeus0 0

zeus0

Użytkownik
Witam
Mam pytanie, czy ktoś zauważył ostatnio napływ ofert na swoje konto pocztowe od różnych &quot;egzotycznych&quot; i &quot;podejrzanych&quot; bukmacherów? U mnie od ok 2 tygodni jest dosłownie plaga takich podejrzanych ofert. Ponieważ tego konta mailowego używam tylko u kilku buków z pierwszej ligi, podejrzewam że gdzieś wyciekły dane...

A 0

amazon

Użytkownik
Tak, mam identycznie, znali nawet moje imię.
Ja podobnie otrzymuję wiadomości promocyjne od jakiś firm o których przedtem nigdy nie słyszałem a co dopiero miałem konto.

Ostatnio nawet dostałem przesyłkę z płytą od jakiegoś kasyna co pierwszy raz słyszałem.

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
ja też takie coś dostaję i od razu do kosza tak jak email zachęcające do skorzystania z promocji. Tym się nie przejmuję , przynajmniej nie nudzę się ????

magiki 42

magiki

Użytkownik
od betclick dostajesz pewnie dlatego, że masz konto na interii, a oni się jakoś wzajemnie wspierają, ja przynajmniej tak mam
jakie mogę mieć konto na Interii? .. ja nawet nie pamiętam kiedy odwiedzałem ten portal ????
Borek ta łazja wszędzie się wje... ... stary dziad, bez ambicji :|

al_capone 29K

al_capone

Gangster
To zwykłe reklamy, tak jak innych firm.
Portale takie jak wp, interia etc oferują płatny mailing i z tego firmy korzystają m.in bukmacherzy.
Na pewno gmail nie oferuje płatnego mailingu i na tą pocztę nigdy nie dostaniecie podobnej reklamy. (chyba, że gdzieś macie założone konto u bukmachera i zgodziliście się na informacje promocyjne drogą elektroniczną)

kha1 40

kha1

Użytkownik
Masowy spam zawsze do nas jakoś dotrze... raczej wątpie aby był to przeciek, to naprawdę niemalże niemożliwe.

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Niektóre firmy krzaki sprzedają dane klientów, bo skąd by mi niby przychodziło np. na gmaila reklama jakiegoś kasyna, które pierwszy raz widzę na oczy. A takich reklam to kasuję trochę w miesiącu. Z buka jakiegoś mniej znanego też mi się zdarzyło dostać a nie miałem u niego konta.

ansos 0

ansos

Użytkownik
Z buka jakiegoś mniej znanego też mi się zdarzyło dostać a nie miałem u niego konta.
Jak tam mam z BetGun&#39;em. W życiu nie rejestrowałem się u tego kostarykańskiego buka a on...non stop przysyła na mojego maile jakieś promocje &quot;reload bonus&quot; itd. Śmierdzi mi to na kilometr i dlatego...jeszcze bardziej omijam szerokim łukiem tę firmę ????

E 0

eksajtin

Użytkownik
heh, dobrze gdy posyłają ci reklamy buków. U mnie to po &quot;wycieku&quot; takich danych przysyłają mi ciągle reklamy &quot;powiększaczy penisów&quot; i tabletek na potencję. Mają chyba do dyspozycji setki adresów, bo co jeden zablokuję, to posyłają z drugiego;(

P 0

probelm

Użytkownik
Panowie, tutaj nie chodzi o żadne reklamy rozpowszechnianie przez portale na zlecenie firmy bukmacherskiej. Chodzi o wyciek danych osobowych lub handel danymi.

Ja również jak użytkownik AMAZON otrzymałem reklamówkę z płytą CD z kursem Jak grać w pokera i w kasynach. List był nadany z niemiec (lub Anglia). Jaka to była firma, nie mam pojęcia, bo na pierwszy rzut oka nie widziałem adresu www. Wyrzuciłem to świnstwo do kosza. Jednak jestem zaniepokojony, gdzie moje dane osobowe sobie wendrują.
Mam pewne podejżenia co do firm które sprzedały dane osobowe bądź doszło w nich do niekontrolowanego wycieku. (są to przypuszczenia, nikogo nie oskarżam)
Więc są to firmy: betsafe, betsson,betway,sportingbet, unibet, bet365.
Skąd wymienione firmy ...? Stąd, że zmieniłem adres zamieszkania oraz dowód osobisty. Reklamówka przyszła na nowy adres zamieszkania. Jednak nowy adres zamieszkania znają tylko te wyżej wymienione firmy.

Amazon, jak pamiętasz to podaj adres skąd zostało to nadane (może znasz nazwę firmy) oraz owiedz mi czy masz konta u ww. bukmacherów.

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Taka baza danych to swietny biznes dla firm, nie tylko bukmacherskich. Swego czasu bralem udzial w wielu konkursach - nieraz nagrody sie wygrywalo, ale we wszystkich raczej dane kontaktowe trzeba bylo zostawic - i po jakims czasie od zakoczeniu konkursow na telefon dzwonili telemarketerzy zapraszajac na pokazy czy proponujac inne badziewia.
O spamie na skrzynke mailowa nie ma co wspominac, bo to latwiej usunac.

K 0

kwietniowa

Użytkownik
panowie, wczoraj dostałam meila od jakiegoś kasyna, nie mam tam konta ale pisza że mogę godzine grać za darmo w ich kasynie i co wygram to moje, pierdołki takie, ale najdziwniejsze że w temacie wiadomosci zwracają sie do mnie z imienia i nazwiska , i jest nawet mój adres zameldowania, podejrzewam betssona bo tylko tam mam konto, co wy na to????????? miał ktos podobnie??????????

Do góry Bottom