>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

Wyciągnięcie części bonusa ala surebet

A 861

amigo007

Użytkownik
Witam pewne doświadczenie w bukmacherce już mam, jednak sposób którym chciałbym &quot;wyciągnąć&quot; część bonusa jest dla mnie nowy.Mianowicie mój budżet to 1500zł. Chcę skorzystać z promocji w williamhill i bez ryzyka odebrać część bonusa 100%. Dlaczego część? Ponieważ bez ryzyka muszę wyszukiwać w william hill i jakimś innym wybranym buku (betclic, betsafe, tobet, bwin) 2 przeciwstawne kursy, w nba bywają kursy przeciwstawne 1,91. Czyli rozumiem, że z budżetem 1500zł do williamhill wpłacam 300zł + dodają mi 100%, zostaje 1200zł. Pierwszy zakład 600zł powiedzmy over punktowy na jakiś meczyk nba, a w drugim buku under punktowy za 600zł. Jak wygram w william hill to rozumiem że 1/4 obrotu jest wykonana a ja tracę 54zł z bonusu. Czyli dopiero jak przegram w williamhill to pieniądze ze stratą ale &quot;uwolnione&quot; przetransferują się do innego bukmachera?

Otrzymane punkty reputacji: +2
unique- 32

unique-

Użytkownik
Tak z ciekawości- dlaczego nie zagrasz normalnych surebetów tylko chcesz tracić tyle pesos na jakiś przeciwstawnych zakładach?
Jest wiele darmowych wyszukiwarek surebetów więc wystarczy poświęcić trochę czasu i poczytać regulaminy bukmacherów.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Po pierwsze i najważniejsze - ani WH, ani żaden inny buk nie da Ci teraz oferty 100% do 300 złotych. Maksymalne oferty to bonus od wpłaty do kwoty 200 złotych.
Reszta właściwie się zgadza. Można tak robić bo buki nie mogą tego kontrolować w żaden sposób. Pytanie czy lepiej stawiać w ten sposób (czy jak radzi unique- - surebety) czy jednak spróbować w pełni obrócić obydwa bonusy i wygrać większe pieniądze.

A 861

amigo007

Użytkownik
Odkopuję temat. Czy zakład w william hill na mecz Brazylia-Paragwaj :
Suma bramek w meczu - Nieparzysta/Parzysta, jest tym samym zakładem w bwin: Ilość uzyskanych bramek będzie nieparzysta czy parzysta? (zero bramek liczy się jako parzysta). Jest mi to potrzebne do wyciągnięcia części bonusa.

Otrzymane punkty reputacji: +6
Do góry Bottom