>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wyciąg z karty/konta Skrill

S 0

sjitty

Użytkownik
Mam problem, dodałem moją kartę Skrill do konta PayPal, ale teraz potrzebuję wyciąg z tej karty do usunięcia ograniczenia z konta. Nigdzie nie widzę takiej opcji na Skrillu, jedynie eksport transakcji do pliku .csv, ale ja potrzebuję normalny wyciąg z moim imieniem i nazwiskiem i danymi karty w pdf. Wiecie co zrobić w takiej sytuacji?

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Mam problem, dodałem moją kartę Skrill do konta PayPal, ale teraz potrzebuję wyciąg z tej karty do usunięcia ograniczenia z konta. Nigdzie nie widzę takiej opcji na Skrillu, jedynie eksport transakcji do pliku .csv, ale ja potrzebuję normalny wyciąg z moim imieniem i nazwiskiem i danymi karty w pdf. Wiecie co zrobić w takiej sytuacji?
Do pdfu sie nie da tego sciagnac. Ale zeby usunac ograniczenia paypala wystarczy podac ten 4 cyfrowy kod przy opisie transakcji. Wejdź w historie transakcji i tam go zobaczysz. Po ok 2/3 dniach od wpłaty powinnien się pojawić w histori.

S 0

sjitty

Użytkownik
Już wpisywałem ten kod i karta jest potwierdzona. Niestety konto ciągle jest ograniczone, napisałem do nich o co chodzi tydzień temu i zero odpowiedzi.

Do góry Bottom