>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wybranie spotkań .

C 0

chmielu.

Użytkownik
Witam. Pytam was jak dobrze wybierać oferte w bah do systemu 15stka. Np w niedziele jest około 300 meczy do obstawienia a jak wybierać te w okolicach 1.3 1.4 które na pewno wejdą bo przecież na te 300 meczy ok. 150 to wygrana 1 z 60 remisów może reszta dwójek . Jest meczy 150 a ja zawsze wybieram 3 takie które i tak mi nie wchodzą . Chcę zacząć system 15 i szukam odpowiedzi na to pytanie jak dobierać do tego mecze.

B 0

boompoom

Użytkownik
Przestań,połowa twojego postu to statystyka (300 meczy ok. 150 to wygrana 1 z 60 remisów może reszta dwóje). I zadajesz pytanie jak wybrać które na pewno wejdą ?! To jest sport pewniak to termin używany przez niedzielnych graczy ????

C 0

chmielu.

Użytkownik
To nie jest mądra odpowiedz , bo nie udzieliłeś odpowiedzi . Jeżeli jest mądry to powie kiedy na jakie stawiać . Trudne wiem ale sam nie umiesz pewnie wytypować 5 spotkań 1.5 , czekam na podpowiedzi.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Gdyby istniał sposób selekcji z pełnej oferty zdarzeń, które jak piszesz &quot;na pewno wejdą&quot;, to nie byłby potrzebny także system 15-tka, który przecież dopuszcza popełnienie błedów!
P.s: i co najważniejsze, to wtedy nie miałbyś gdzie grać, bo firmy bukmacherskie ( w tym także B-a-h ) nie prowadzą działalności charytatywnej w postaci rozdawania pieniędzy poprzez zawieranie u nich zakładów - a zarabiają na tych, którzy u nich stawiają te swoje &quot;pewniaki&quot;....

Do góry Bottom