>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wybory Prezydenckie W Usa

bumblebee 0

bumblebee

Użytkownik
Barack Obama - John McCain
typ 1
kurs 1.11
Expekt

Ciekawie zapowiadają sie najbliższe wybory prezydenckie w USA, po kursie widać że zdecydowanym faworytem stał się Barack Obama który od samego początku prowadził dobrą kampanie. Ostatniego słowa nie powiedział także John McCain.
Czy USA będzie miało pierwszego w Historii czarnego prezydenta czy może wygra weteran wojny w Wietnamie. Zapraszam do dyskusji.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Nie za bardzo jesteś wygodny? Poszukaj sobie sam...
Zobaczyłem temat to mówię może będzie ciekawy temat merytorycznie a tu takie pytanie...

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
chodzi mi o ten temat :
Ciekawy zakład w ofercie bukmacherów- Obama vs. Mc Cain
To sa jakieś jaja bo wchodzę w ten temat kopiuje odnosnik a i tak włazi mi w pforil Vadera nawet teraz widac ze jest w tym linku &quot;showthread&quot;
Wchodzę na forum - Vader
Włączam Tv - Vader
Aż się boję otworzyc konserwe ????
żeby nie było to ten dowcip był bardzo popularny po kampanii prezydenckiej Lecha Wałęsy więc związek z prezydenturą jest(zamiast forum było &quot;gazetę&quot;)
żart żarty ;)
sorry za ot ale i tak chyba temat do zamkniecia ;)

P 0

pavlinho

Gość
chodzi mi o ten temat :
Ciekawy zakład w ofercie bukmacherów- Obama vs. Mc Cain

To sa jakieś jaja bo wchodzę w ten temat kopiuje odnosnik a i tak włazi mi w pforil Vadera nawet teraz widac ze jest w tym linku &quot;showthread&quot;

Wchodzę na forum - Vader
Włączam Tv - Vader
Aż się boję otworzyc konserwe ????

żeby nie było to ten dowcip był bardzo popularny po kampanii prezydenckiej Lecha Wałęsy więc związek z prezydenturą jest(zamiast forum było &quot;gazetę&quot;)
żart żarty ;)
sorry za ot ale i tak chyba temat do zamkniecia ;)
????????????

Do góry Bottom