H
0
homofobonoid
Użytkownik
W Betano wystawili magiczną linię 5% na Partię KORWIN. I tutaj w sumie powinienem skończyć pisać podając niżej typ. Moim zdaniem over można grać konkretnie, bo jeśli nie teraz to JKM chyba już nigdy nie wejdzie do Sejmu. Sondaże ostatnimi czasy bardzo optymistyczne + trzeba brać pod uwagę, że raczej wśród młodzieży sondaży się nie prowadzi, gdzie są to jego główni wyborcy + trzeba pamiętać o głosach zza granicy gdzie także nie prowadzone są sondaże, a tam JKM ma wielkie poparcie. Jak dla mnie WIELKIE value, bet dnia, bet tygodnia (olać LM, LE i inne cuda na kiju) bet wyborów, bet roku, po prostu must have na następny weekend.
KORWIN over 5%
@1.87 Betano
A dodatkowo:
NowoczesnaPO under 5.75%
@1.87 Betano no bądźmy poważni proszę Państwa, tutaj linia powinna być w okolicach 4% :jupi:
Trzecia partia polityczna: ZLEW
@1.5 Betano wydaje mi się, że ich nikt nie przeskoczy, ale radzę jednak bardziej uważać i jeżeli grać to naprawdę za drobne, bo serce ma nadzieję, że 8% nie przekroczą (czego sobie i Wam życzę ????), a wydaje mi się, że nawet jeśli osiągną 7.9% i da im to 3 wynik, ale nie wejdą do Sejmu to zakład przegrany. Jeśli ktoś ma czas, to mógłby się dowiedzieć i dać znać, byłbym wdzięczny.
KORWIN over 5%
@1.87 Betano
A dodatkowo:
NowoczesnaPO under 5.75%
@1.87 Betano no bądźmy poważni proszę Państwa, tutaj linia powinna być w okolicach 4% :jupi:
Trzecia partia polityczna: ZLEW
@1.5 Betano wydaje mi się, że ich nikt nie przeskoczy, ale radzę jednak bardziej uważać i jeżeli grać to naprawdę za drobne, bo serce ma nadzieję, że 8% nie przekroczą (czego sobie i Wam życzę ????), a wydaje mi się, że nawet jeśli osiągną 7.9% i da im to 3 wynik, ale nie wejdą do Sejmu to zakład przegrany. Jeśli ktoś ma czas, to mógłby się dowiedzieć i dać znać, byłbym wdzięczny.