KORWiN (mniej niż 3.5)@1.70 STS (uwaga : samodzielnie lub w koalicji z udziałem ugrupowania KORWiN, w przypadku startu w koalicji z innym ugrupowaniem uwzględnionym w zakładach stawka zostanie zwrócona))
Co ma wspólnego Korwin i piwo bezalkoholowe? Obaj nie mają 3 %. Dlaczego Korwin nie dostanie się do sejmu? Bo gimnazjaliście nie mają prawa głosu. To tyle gwoli wstępu, a tak bardziej na poważnie to nie oszukujmy się, ale 3% to jest bariera której krowin nie przekroczy, fakty są takie że 90% jego wyborców to przedział do 20 lat(takie mentalne gimbusy) i nie są wstanie nawet wymienić postulatów tej partii. Oczywiście są też wyborcy inteligentni, którzy wiedzą co chce zrobić Korwin a czego nie i dlaczego na niego zagłosowali. A nie tyko z powodu "bo on jest fajny". Dwa Zobaczmy jak Janusz jest przedstawiany w mediach? Przecież mało się o nim mówi a jak się mówi to przeważnie w czarnym świetle. Trzy nie oszukujmy się, ale jak byśmy zapytali 100 losowych osób w dorosłym wieku co sądzi pan o Korwinie to odpowiedzą oszołom. Do tego w sondażach Korwin lata między 2-3%, nigdy do 4 nie doskoczył i moim zdaniem nie doskoczy.
@edit: 2 % w najnowszym sondażu. ????
Kto lepszy? PSL-SLD/
PSL @1.50 STS
Nie oszukujmy się SLD miało swoje 5 minut z panią Ogórek, ale teraz nie mają już zbytnio argumentów żeby na nich glosować ich czas powoli przemija, po prostu ludzie wolą dać szanse innym. Do tego jeszcze w społeczeństwie funkcjonuje myślenie SLD a to komuchy to nie ja na nich nie zagłosuje. PSL ma stałe poparcie u rolników i to się nie zmienia, do tego PSL jest w miarę porządnie przedstawiane w mediach, więc co nieco zainteresuje ich program wgłębią się w to i co poniektórzy zagłosują na nich. Nie mniej moim zdaniem czas SLD już przemija i PSL spokojnie ich wyprzedzi.
I jak najbardziej trzymam się tego co powiedziałem tutaj:
http://forum.bukmacherskie.com/f319/wybory-parlamentarne-w-polsce-2015-a-122221.html#post5542294
PO over 21,5% @ 1.6 STS.