>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wybieramy najlepszego Moderatora roku 2006

damian77 34

damian77

Forum VIP
[center:6d81e97bcd]Walczyć i wygrywać ale zawsze fair play :!: :!: [/center:6d81e97bcd]
Piszę tego posta , dla was &quot;userzy&quot; :!: Więc proszę was wezcie sobie go do serca ???? Dziś , przed chwilą , dostałem wiadomosc na GG od pewnego uzytkownika forum , zaproponowal Mi glosowanie w zamian za bon do BAH , bądz kilka zlotych na BAH I jak ja mam z tym postąpić ? Powinien gościa ukarać banem ,za korupstwo.To ma być walka Fair - Play ?..Raczej nie.Każdy moderator tego forum ,wie &quot;Ile trzeba włożyć pracy by najlepszym być&quot;.Jestescie z nami od poczatków powstawania tego forum ,wiec badzcie obiektywni i nie sluchajcie się ludzi &quot;zaglosuj na tego&quot; , macie swoj rozum i zdanie , i kierujcie się nim :!: Bo To Wy wybieracie Moderatora Roku , a Nie Ja ,Wybierzcie Najlepszego Waszym Zdaniem , Zebyscie Tego Pózniej Nie Załowali..I Jeszczę Raz Wasz Proszę...Jeśli uslyszę , o probie &quot;korupstwa&quot; , beda tego srogię skutki.Dziekuję i Wysluchajce Mnie :!:

[center:6d81e97bcd]Szacunek dla tych , ktorzi nie kombinują w tym konkursie :!: :!: :!: [/center:6d81e97bcd]

al_capone 29K

al_capone

Gangster
W tym temacie tylko głosujemy, nie piszemy żadnych postów, komentarzy etc.!!!!

Przez zbędne posty robie się tylko śmietnik!!

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Na wstępie chciałbym pogratulować Dobermanowi za zajęcie pierwszego miejsca w tej ankiecie. Na pewno jest to dla niego duże wyróżnienie. Razem z Foxem mieli wyraźną przewagę nad pozostałymi. Dlatego postanowiliśmy rozdzielić nagrodę na pół i po 100zł otrzymują Fox oraz Doberman. Według nas jest to najodpowiedniejsze rozwianie i na pewno Doberman to zrozumie, a Fox ucieszy się. Przez większość czasu on właśnie prowadził, a walka o 1 miejsce toczyła się do ostatnich godzin.

Dziękujemy również wszystkim użytkownikom, iż oddali w tej ankiecie głos

Danę do przelewu proszę podawać na PW

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Ups ,bardzo miła informacja z samego rana przed wyjściem do pracy.Dziękuję Administracji za decyzję,gratuluję Dobermanowi zwycięstwa.Dziekuję wszystkim Userom za udział w konkursie,oby ten rok również upłynął w dobrej współpracy z Wami.Dziękuję i pozdrawiam.

fox71

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Dziękuje również bardzo ???? za takie wyróżnienie na pewno będą się starał jeszcze bardziej niż starałem , Gratuluje również Foxowi za zajęcia drugiego miejsca. Wszystkim którzy na mnie głosowali bardzo dziękuje i ciesze się z tego tytułu ogromnie ???? mam nadzieje że teraz jeszcze lepiej będę dzięki temu pracował i wam pomagał :spokodfhgfh:

Dziękuje jeszcze raz bardzo wszystkim za Głosowanie :jupi: :jupi:

Do góry Bottom