>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wybieramy "11" sezonu OE: Lewy pomocnik

Status
Zamknięty.
tbm 642

tbm

Forum VIP
Zapraszamy wszystkich do udziału w wyborze &quot;11&quot; sezonu Orange Ekstraklasy. Wspólnie zdecydujmy kto zasłużył na miano najlepszego i stwórzmy jedenastkę marzeń naszej rodzimej ligi.

W tym temacie głosujemy na najlepszego, według naszego uznania lewego pomocnika.

Oto lista nominowanych:
Robert Kolendowicz (ŁKS Łódź/Zagłębie Lubin)
Roger Guerreiro (Legia Warszawa)
Paweł Nowak (Cracovia Kraków)
Jarosław Lato (Dyskobolia Grodzisk)
Marcin Kaczmarek (Korona Kielce)
Jan Woś (Odra Wodzisław)
Marcin Wachowicz (Lech Poznań/Arka Gdynia)
Stefano Napoleoni (Widzew Łódź)

Jednocześnie prosimy aby uzasadnić swój wybór Oczywiście w tym temacie może odbywać się dyskusja na dany temat

tbm 642

tbm

Forum VIP
Chciałem oddać swój głos na przebojowego Kolendowicza, ale ostatecznie zdecydowałem się go oddać na Jarosława Lato. Jarek może i nie wyróżniał się czymś specjalnym, jednak w każdym meczu mozna było na niego liczyć. Rozegrał sezon na równym wysokim poziomie.

sutek 79

sutek

Forum VIP
TBM fajny wybór.Zgadzam sie z Tobą kibice w Grodzisku mogą zawsze liczyć na Jarka Late.Ten piłkarz ma bardzo dobrą lewą nogę,świtnie wykonuje stałe fragmenty gry oraz sietnie umie dośrodkować z akcji.Dużym krokiem do kariery Jarosława Laty był transfer do Widzewa Łódź w swimi debiucie strzeliła gola i to w Derbach Łodzi,poźniej kolejny krok do przodu transfer do Grolicu zarowno zawodnik ma z tego satysfakcje jak i klub który zarobił 500 tyś zł na transferze byłego kapitana Widzewskiej &#39;&#39;11&#39;&#39;

Jarek Lato :!:

wariatfcb 0

wariatfcb

Użytkownik
Według mnie zadnej z wymienionych nie pokazal nic rewelacyjnego w minionym sezonie postanowilem zaglosowac na Robera Kolendowicza

sutek 79

sutek

Forum VIP
Miałem spory dylemat kog wybrać.Czy jarka Late czy Stefano Napoloniego zdecydowałem sie jednak na młodego Włocha.Stefano jest niskiego wzrostu ale to nie przeszkadza mu w mijaniu niektórych obrońców jak tyczki slalomowe,jest szybki świtnie wyszkolony technicznie,ma dobre uderzenie.Stefano bardziej jednak lubi grać w ataku przypomne po mało osób o tym wie że Stefano Napoleoni był króelm strzelców w najlepszej lidze juniorskiej we Wloszech strzelił wtedy ok.50 goli w jednym sezonie... ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom