>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Wybieramy "11" sezonu OE: Lewy obrońca

Status
Zamknięty.
tbm 642

tbm

Forum VIP
Zapraszamy wszystkich do udziału w wyborze &quot;11&quot; sezonu Orange Ekstraklasy. Wspólnie zdecydujmy kto zasłużył na miano najlepszego i stwórzmy jedenastkę marzeń naszej rodzimej ligi.

W tym temacie głosujemy na najlepszego, według naszego uznania lewego obrońcę.

Oto lista nominowanych:
Manuel Arboleda (Zagłębie Lubin)
Marcin Kowalczyk (GKS Bełchatów)
Grzegorz Bronowicki (Legia Warszawa)
Vlade Lazarevski (Dyskobolia Grodzisk)
Robert Bednarek (Korona Kielce)
Tomasz Sokołowski (Arka Gdynia)
Jakub Wawrzyniak (Widzew Łódź)

Jednocześnie prosimy aby uzasadnić swój wybór Oczywiście w tym temacie może odbywać się dyskusja na dany temat

tbm 642

tbm

Forum VIP
Zastanawialem się tutaj pomiędzy Arboledą a Kowalczykiem, ale ostatecznie swój głos oddałem na młodego polskiego obrońcę... Według mnie zresztą.. nie tylko według mnie Marcin Kowalczyk jest przyszłością polskiej reprezentacyjnej obrony. Kto wie.. moze juz niedaleką. Udany sezon młodego obrońcy i choć nie ustrzegł się on kilku rażących błędów to swój głos oddałem właśnie na niego.

sutek 79

sutek

Forum VIP
Ja też oddałem swój głos na Marcina Kowalczyka.Pamiętam tego zawodnika gdy bronił całkiem niedawno barw Stali Głowno jeżdząc na Derby Stal-Pelikan ten zawodnik grał bardzo dobrze,przedewszystkim grał pewnie nie popełnuiał prostych błedów grał cały mecz na równym poziemie.Poźniej tranfer do Bełchatowa i jego talent dalej sie rozwija oby tak dalej...

wariatfcb 0

wariatfcb

Użytkownik
A ja oddałem na Arbolede swiezo upieczonego Mistrza Kraju pewny w swoich interwencjach na 2 moglbym glosowac na Grzesia Bronowickiego

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom