>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wybieramy "11" sezonu OE: Bramkarz

Status
Zamknięty.
tbm 642

tbm

Forum VIP
Zapraszamy wszystkich do udziału w wyborze &quot;11&quot; sezonu Orange Ekstraklasy. Wspólnie zdecydujmy kto zasłużył na miano najlepszego i stwórzmy jedenastkę marzeń naszej rodzimej ligi.

W tym temacie głosujemy na najlepszego naszym zdaniem bramkarza:

Oto lista nominowanych:
Michal Vaclavik (Zagłębie Lubin)
Piotr Lech (GKS Bełchatów)
Łukasz Fabiański (Legia Warszawa)
Marcin Cabaj (Cracovia Kraków)
Krzysztof Kotorowski (Lech Poznań)
Emilian Dolha (Wisła Kraków)
Wojciech Skaba (Odra Wodzisław)

Jednocześnie prosimy aby uzasadnić swój wybór ;) Oczywiście w tym temacie może odbywać się dyskusja na dany temat ;)

tbm 642

tbm

Forum VIP
Ja oddaję swój głos na bramkarza Zagłębia Lubin --&gt; Michala Vaclavika...

Może i nie wyróżnił się on czymś specjalnym, jednakże przez cały sezon utrzymywał równą formę. Nie pamiętam aby zdarzyły mu się jakieś większe wpadki... dlatego też stawiam na niego.

Jeśli miałbym typować pierwszą trójkę to na drugim miejscu ustawiłbym Emiliana Dolhę.. a na trzecim Łukasza Fabiańskiego. Jednocześnie przyznam, że jestem mile zaskoczony bardzo dobrą postawą Wojciecha Skaby, który w nowym sezonie będzie reprezentował barwy Warszawskiej Legii.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Osobiście oddałem głoś na Wojciecha Skabe jest z moich okolic i wybił się dość niedawno i odrazu z jakim efektem transfer do Legii. Chłopak ma ambicje czekał na swój debiut 2,5 roku i pozycji już nie oddał !

sutek 79

sutek

Forum VIP
Ja swój głos odałem na bramkarza krakowskiej Wisły Emiliana Dolhe.Widziałem go na żywo w akcji w Łodzi na stadionie Widzewa i to co wyprawiał w bramce było nieprawdopodobne,to własnie ten piłkarz zremsiował z Widzewem.Z tego co pamiętam na początku gdy przychodził do Wisły był tylko rezerwowym teraz jest zdecydowanym numer 1.Jego bardzo dobra postawa zaowocowała podpisaniem nowego kontraktu z &#39;&#39;Białą Gwazdą&#39;&#39; pozyskaniem piłkarza mocno zainteresowany był &#39;&#39;Kolejorz&#39;&#39;

Myślałem też na wyborem Wojciecha Skaby ale wybrałem Dolhe... ;)

damianns 0

damianns

Użytkownik
Emilianem Dolhą zainteresowany był nie tylko Kolejorz, ale także czołowe kluby rumuńskie, m.in. Rapid Bukareszt. Nowy kontrakt z Wisłą NIE JEST jeszcze podpisany. To właśnie dzięki temu zawodnikowi Wisła zremisowała tyle meczów w lidze. Dlaczego? Bo gdyby nie on, to część z nich byłaby przegrana. Głos na tego pana.

nazghul 0

nazghul

Użytkownik
Oddaję głos na Cabaja ale bardziej ze względu na nieprzewidywalność tego co zrobi - czasami potrafi tak zwalić że emocje na kałuży przy jego interwencjach są zapewnione :mrgreen: pozatym zanotował dobry sezon

wariatfcb 0

wariatfcb

Użytkownik
Oddaje Głos na Dolhe wielkie odkrycie jesli chodzi o Bramkarza świetne interwencje jak i w lidze a takze w Eliminacjach PUEFA dzieki ktorym Wisla wywalczyla awans do fazy grupowej PUEFA

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom