>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Wybieramy "11" sezonu OE: Środkowi obrońcy

Status
Zamknięty.
tbm 642

tbm

Forum VIP
Zapraszamy wszystkich do udziału w wyborze &quot;11&quot; sezonu Orange Ekstraklasy. Wspólnie zdecydujmy kto zasłużył na miano najlepszego i stwórzmy jedenastkę marzeń naszej rodzimej ligi.

W tym temacie głosujemy na dwójkę najlepszych, według naszego uznania środkowych obrońców.

Oto lista nominowanych:

Cleber (Wisła Kraków)
Tomasz Hajto (ŁKS Łódź)
Dickson Choto (Legia Warszawa)
Bartosz Bosacki (Lech Poznań)
Dariusz Pietrasiak (GKS Bełchatów)
Michał Stasiak (Zagłębie Lubin)
Hernani Jose Da Rosa (Korona Kielce)
Jacek Kowalczyk (Odra Wodzisław)
Julcimar (Pogoń Szczecin)
Arkadiusz Głowacki (Wisła Kraków)

Jednocześnie prosimy aby uzasadnić swój wybór ;) Oczywiście w tym temacie może odbywać się dyskusja na dany temat ;)

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Osobiście oddaj swój głos na Bartosza Bosackiego potrafił być przewodnikiem w defensywie &#39;&#39;Kolejorza&#39;&#39; niejednokrotnie pokazał że potrafi być rasowym stoperem. Również pokazywał jak się strzela bramki ! Solidny defensor i nie przez przypadek na MŚ strzelił swoje bramki w Niemczech ;)

sutek 79

sutek

Forum VIP
Ja wybrałem Choto.Nigdy nie lubiłem piłkarzy Legii(wiadomo bo jestem kibicem Widzewa :grin: ) ale zawsze gdy oglądam mecz Legii to cała obrona się obcina a wszystko łata Choto który jest podporą warszawskiej defensywny.Wczoraj oglądająć mecz PE w składzie Legii zabrakło Choto i obrona grała Katastrofe ;)

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Cleber .. zdecydownie
obrońca który w widoczny sposób trzyma w ryzach defensywe Wisły który potrafi wyjść z groźną akcją do przodu,bezbłędny egzekutor rzutów karnych w przeciągu całego sezonu on zasłużył na to miano.Końcowa pozycja Wisły była wypadkową poczynań graczy z offensywy to dzięki Cleberowi i E.Dolha Wisła nie upadła na niższe pozycje

tbm 642

tbm

Forum VIP
Dwójka środkowych obrońców hmm... niby nie ma w czym specjalnie wybierać, ale jak już wybrać to ciężko bo jak dla mnie poziom wyrównany. Osobiście zdecydowałem się jednak na Bartosza Bosackiego... solidny obrońca rzadko zdarzają mu się jakieś większe wpadki, a na dodatek bardzo dobrze gra głową.
Drugi głos oddaję na Dariusza Pietrasiaka z Bełchatowa.. pamiętam jak ten zawodnik walczył kiedyś o utrzymanie z KSZO Ostrowiec... teraz jest zdecydowanie lepszym zawodnikiem, ale czy będzie się rozwijał jeszcze bardziej czy może to już kres jego możliwości? w każdym bądź razie ten sezon zaliczy chyba do najlepszych w karierze.

wariatfcb 0

wariatfcb

Użytkownik
Cleber za czasów Nawałki mały konflikt z trenerem z winy tego drugiego i pare meczy nie zagrał ale gdy grał na swojej pozycji pokazal kto jest najlepszym srodkowym obronca

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom