>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

wybór telefonu

blads 187

blads

Użytkownik
Widzę że są na forum osoby mające pojęcie w temacie telefonów, z racji tego że nie chce mi się specjalnie logować po innych specjalnych do tego typu forach zapytam tutaj....Kończy mi się umowa i uciekam z Orange do Play, telefonów do wybrania od groma i wiadomo pojawia się ból głowy ;)
Co mnie interesuje...po pierwsze nie lubię telefonów dotykowych z racji że dużo piszę, ale teraz wybór tylko i wyłącznie w takich, dodatkowo ma to być telefon również do internetu więc smartfony nadają się idealnie. Z dostępnych w ofercie telefonów w abonamencie 95zł wpadły mi w oko 2 modele : Nokia c6 , oraz SE xperia x10 mini (czy jakoś tak). Obydwa mają wysuwaną klawiaturę co dla mnie jest najważniejsze, jest tam jeszcze kilka innych z tym że akurat te dwa wydają mi się najodpowiedniejsze.
Jestem zwolennikiem fińskiej produkcji, całe życie tylko i wyłącznie Nokia i nie wiem czy się przestawię na SE jeżeli mógłby ktoś doradzić co wybrać albo zaproponować coś innego równie dobrego to będę wdzięczny ????

N 12

nipek

Użytkownik
Miałem nokie c6.. dla mnie totalna porażka,nie wiem może trafiłem na jakiś wadliwy ale musiałem z nim uciekać,zawieszał się,wykonanie jego jak za taką cenę odbiegało od normy plastik trzeszczał mi nie podchodziła ta Nokia. Aktualnie posiadam Nokie e72 telefon jak dla mnie rewelacja. Jestem osobą wybredną co do telefonów ale e72 nie wymienie na żaden inny (przynajmniej teraz) ????

blads 187

blads

Użytkownik
e72 odpada ???? mam okazje ten telefon widzieć praktycznie codziennie i kilka razy się nim bawiłem. Design mnie poraża, mało to estetyczne posługiwanie się tą klawiaturą mnie męczy, aczkolwiek znajomy ma jeszcze większe palce niż ja i mówi że po czasie daje rade. Tutaj w SE klawek wydaje się troszkę wygodniejszy więc raczej zostaję przy &quot;slajderach&quot; ????

getosk8 0

getosk8

Użytkownik
X10 mini pro bym Ci odradzal, strasznie maly fon, wyswietlacz nie za ciekawy i uzytkowanie tego czegos (bynajmniej dla mnie) sprawialo wiecej problemow niz przyjemnosci :p na Twoim miejscu szukalbym czegos innego, ewentualnie mozesz wziac taka C6 sprzedac na allegro za 600 czy do komisu za 500 i poszukac czegos innego ;)

Do góry Bottom