>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wybór odpowiedniego bukmachera

Status
Zamknięty.
K 6

kamilos93

Użytkownik
Witam,
na wstępie bardzo proszę o nie blokowanie tego tematu. Po przykrej przygodzie na Betsson&#39;ie postanowiłem poszukać innego bukmachera. Ja doskonale rozumiem, że są specjalne tematy założone i tam można wybrać odpowiedniego bukmachera ale... po prostu potrzebuje podpowiedzi. Ze szczegółami przeanalizowałem większość popularnych bukmacherów na rynku i niestety nadal nie mogę na nic się zdecydować. Najbardziej kładę nacisk na spotkania live, które można oglądać, obstawianie na żywo, a także dosyć przyzwoite kursy. Co do oferty zakładów, nie musi być bardzo urozmaicona - stawiam tylko piłkę nożną. Proszę o porady i jeszcze raz serdeczna prośba do władzy wyższej - nie blokujcie tematu. Być może dokładne odpowiedzi przydadzą się nie tylko mi, ale też innym użytkownikom posiadającym podobny problem co ja.

K 6

kamilos93

Użytkownik
Najgorzej jest jednak z tym, że nie posiadam konta na moneybookers i bardziej preferuje przelew bankowy. Może byłbyś w stanie zaproponować mi jeszcze innego bukmachera, który aż tak bardzo nie odstaje od bet365. Pozdrawiam.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
To możesz się pobawić w Expekcie,depozyt od 5 zł,wypłata od 10 ojro i można czasem złapać perełki na live jak zaśpią.Ale i tak radzę założyć konto na MB,bo naprawdę się przydaje.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom