>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Wybór bukmachera.

K 0

kosa1121

Użytkownik
Witam - mam takie pytanie - czy jest w internecie jakiś bukmacher u którego jest stawka za kupon a nie za 1 zakład ( np.totomix). Wybieram spotkania, mnoże ich kursy i razy stawka. Może ktoś pomóc.

K 0

kosa1121

Użytkownik
Ja gram 2 dni Beat and home i jest tak- wybieram np.6 spotkań i kasuje mi za kupon 6 zł bo minium za zakład 1 zł, a w np. totomix zapłaciłbym 2 zł i wybieram spotkań ile chcę. A tu im więcej spotkań muszę więcej zapłacić.

piotrex007 215,4K

piotrex007

Użytkownik
Ja gram 2 dni Beat and home i jest tak- wybieram np.6 spotkań i kasuje mi za kupon 6 zł bo minium za zakład 1 zł, a w np. totomix zapłaciłbym 2 zł i wybieram spotkań ile chcę. A tu im więcej spotkań muszę więcej zapłacić.
Musisz w bet-at-home zaznaczyć te przykładowe 6 zakładów i powyżej masz pogrubione słowow &quot;pojedynczy&quot;, musisz kliknąć na &quot;kombinowany&quot; i wtedy masz kursy mnożone przez siebie i możesz zagrać za 1zł, a nie co najmniej za 6zł ????

Do góry Bottom