>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wybór bukmachera internetowego

M 0

martines0071994

Użytkownik
Jako ,że gram w naziemnych punktach typu STS totomix w niedługim czasie spotkam się z podatkiem 50% co jest bez sensu ale do rzeczy chodzi mi o to jako buka doradzacie moje wymagania:

- bonusik by się jakiś przydał
- nie sprawdzalność dowodu torzsamości itp.
- dobre kursy
- najlepiej by mnie uchronił od kosmicznych sum dla skarbówki

kizior 3

kizior

Użytkownik
Na dzień dzisiejszy polecam Ci Sportingbet. Tam zaczynałem i tam gram do dzisiaj. Przejrzysta oferta, wysokie kursy. Bonusy czasem lepsze czasem gorsze, ale wszystko jest na wysokim poziomie. Z tego co pamiętam dowodziku nigdy nie pokazywałem.

M 0

martines0071994

Użytkownik
Mam jeszcze takie pytanie odnośnie płatności wpłat i wypłat jest opcja wpłacenia kontem paypal??
Jeśli nie to może znasz jakiąś inną opcje internetowwego konta tego typu

typer. 0

typer.

Użytkownik
Na dzień dzisiejszy polecam Ci Sportingbet. Tam zaczynałem i tam gram do dzisiaj. Przejrzysta oferta, wysokie kursy. Bonusy czasem lepsze czasem gorsze, ale wszystko jest na wysokim poziomie. Z tego co pamiętam dowodziku nigdy nie pokazywałem.
Tak rowniez tam gram. Polecam naprawde tego buka. Nie trzeba nic szukac , strona bardzo łatwa w obsłudze, jezeli chodzi o mecze z koszykowki,pilki noznej i hokeja. to ten buk oferuje naprawde duze kursy . POLECAM

V 256

vernix

Użytkownik
Bet365, Sportingbet, Tobet, Betsafe. Z tym dowodem, to różnie bywa ;)

W Sportingbet nie ma możliwości wpłaty poprzez Paypal, ale dobrym portfelem internetowym jest Moneybookers, choć przy wpłacie poprzez MB nie uzyskasz bonusu. W takim wypadku najlepiej wpłacać przelewem bankowym (w ten sposób jednocześnie potwierdzisz swoja tożsamość).

Do góry Bottom