>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Wyścig F1

unique- 32

unique-

Użytkownik
Mam nadzieję , że wybrałem dobre miejsce na umieszczenie tego tematu . Interesuje mnie jedna sprawa nad którą się zastanawiam od jakiegoś czasu . Myślałem sobie nad tym aby w wakacje wybrać się na jakiś wyścig F1 :jezora: ale nie mam pojęcia wsumie od czego zacząć i jakie są koszta przebywania na takim wyścigu , gdzie można zakupić ewentualne wejściówki i tym podobne rzeczy . Wyścigi wakacyjne zapowiadają się ciekawie , a dojazd do danego państwa w Europie nie jest taki straszny i drogi ;) . Czy ktoś z Was może udzielić mi jakiś wskazówek na ten temat ?

unique- 32

unique-

Użytkownik
Damian żeby w ogóle zobaczyć gdzieś ceny biletów to musze sobie najpierw stworzyć konto w tym serwisie ?
Interesują mnie też inne wyścigi (te wakacyjne najbardziej) , a tam na stronce są tylko informacje dotyczące wyścigu w Hiszpanii ...

emdzej 0

emdzej

Użytkownik
No F1 to na pewno tania wycieczka nie jest.Na torze Monza we Włoszech myślę ,że chyba najbliżej.Dużo Polaków było w zeszłym sezonie.Dowiedz się kiedy i jak.Sądzę ,że biura podróży organizują wyjazdy.

unique- 32

unique-

Użytkownik
Mnie się wydaje , że taniej wyjdzie wycieczka do Niemiec na wyścig F1 ;)

Biura podróży ? Kurde trochę tak głupio łazić po biurach i pytać się o wyścig F1 w takim średnim mieście jak moje :p ale dzięki za radę ????

unique- 32

unique-

Użytkownik
Węgry wyglądają bardzo fajnie ???? . Szczerze mówiąc spodziewalem się wyższych cen jeżeli chodzi o wejściówki ;)

Do góry Bottom