>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - Stambul, Stanford

Status
Zamknięty.
pawelek78 1,7K

pawelek78

Użytkownik
Bank of the West Classic
Miejsce : Stanford, Stany Zjednoczone
Ranga turnieju : Premier &quot;700&quot;
Data : 26.07-1.08 2010 r.
Nawierzchnia : twarda
Pula nagród : 700&#39;000 $
Oficjalna strona : http://www.bankofthewestclassic.com

Istanbul Cup
Miejsce : Stambuł, Turcja
Ranga turnieju : International
Data : 26.07-1.08 2010 r.
Nawierzchnia : twarda
Pula nagród : 220&#39;000 $
Oficjalna strona : http://www.istanbulcup2010.com

Buyukakcay Cagla - Baltacha Elena

Typ: 1
Kurs: 3,25

bet365

Dzisiaj na turnieju WTA w Istanbule dojdzie do spotkania Turczynki Buyukakcay z Baltacha. Ja zdecydowałem się postawić w tym pojedynku na Buyukakcay. Jak dotąd nie brała ona udziału w żadnym turnieju serii WTA w tym roku. Grała za to w serii turniejów ITF. Dzisiejszy pojedynek odbędzie się na hardzie. I właśnie na twardych nawierzchniach cyklu turnieju ITF spisywała się znakomicie. Jej bilans tegoroczny to dwadzieścia pięć zwycięstw i pięć porażek. Wygrała ona dwa turnieje z tego cyklu w Valladolid i w Charkowie. Dysponuje doskonałym serwisem co na takiej nawierzchni jest dużym plusem. Jej pochodząca z Wielkiej Brytanii rywalka od czerwcowego turnieju na kortach Wimbledonu nie rozegrała żadnego spotkania turniejowego. Zajmuje ona obecnie pięćdziesiąte dziewiąte miejsce w rankingu. Cagla Buyukakcay gra na swoim terenie co może być dużą motywacją. Moim zdaniem warto zaryzykować i postawić na zwycięstwo Turczynki.

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Spotkanie: Pawliuczenkowa - Vesnina (Turniej WTA w Stambule)
Typ: Pawliuczenkowa
Kurs: 1,58
Buk: Bwin
Analiza: Finał turnieju WTA w Stambule. Anastazja Pawliuczenkowa gra ostatnio całkiem nieźle. Trzecia runda French Open, trzecia runda Wimbledonu, ćwierćfinał w Portorożu no i wreszcie ten turniej. Jej przeciwniczka trochę słabiej. Vesnina przed Stambułem zaliczyła serię sześciu porażek z rzędu. Dopiero tutaj się odrodziła, ale miała za przeciwniczki słabą Jovanowski, słabą Voeglę, troszkę lepszą Rodionową no i w półfinale Petkovic, która totalnie spaliła się psychiczne w trzecim secie. Pawliuczenkowa pokonała tutaj lepsze rywalki i gra według mnie lepiej od Vesniny. Liczę na zwycięstwo Anastazji.

D 25,5K

dzidzok

Użytkownik
Spotkanie: Pawliuczenkowa - Vesnina (Turniej WTA w Stambule)
Typ: Pawliuczenkowa
Kurs: 1,58
Buk: Bwin

Analiza: Finał turnieju WTA w Stambule. Anastazja Pawliuczenkowa gra ostatnio całkiem nieźle. Trzecia runda French Open, trzecia runda Wimbledonu, ćwierćfinał w Portorożu no i wreszcie ten turniej. Jej przeciwniczka trochę słabiej. Vesnina przed Stambułem zaliczyła serię sześciu porażek z rzędu. Dopiero tutaj się odrodziła, ale miała za przeciwniczki słabą Jovanowski, słabą Voeglę, troszkę lepszą Rodionową no i w półfinale Petkovic, która totalnie spaliła się psychiczne w trzecim secie. Pawliuczenkowa pokonała tutaj lepsze rywalki i gra według mnie lepiej od Vesniny. Liczę na zwycięstwo Anastazji.
Pawliuczenkowa jakichś wybitnych zawodniczek tez nie pokonała-Domachowska,Rybarikova,Cirstea bez specjalnej formy no i Groth.Groth jedynie mogła i faktycznie zagroziła Rosjance.Przeciwniczki z którymi wygrała Vesnina robią na mnie mimo wszystko większe wrażenie aniżeli tych co pokonała Anastazja.Jutro urodziny Eleny w dodatku grają dwie rosjanki nie szalałbym ze stawką na Pawliuczenkową a nawet zagrałbym jakieś hc w strone Vesniny,bo sądzę,że warto.

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Chyba żartujesz z tym argumentem z urodzinami. Dojsć do finału turnieju WTA (gdzie dziś Anastazja była bliziutko porażki z Groth, ale świetnie opanowała sytuację) i co przegrać, bo tamta ma urodziny. Z tego co wiem to zawsze była klątwa, że zawodnicy/czki przegrywają w swoje urodziny. Jak dla mnie mniej więcej od 1/4 finału to właśnie Pawliuczenkowa była główną faworytką do triumfu i to się nie zmieniło.

B 33

bodziorex

Użytkownik
wesnina- pavluczenkova
typ: dw 2-1
kurs 5
Betsafe
ANALIZA:
przed nami final pan turnieju tenisowego rozgrywanego na kortach ceglanych w Stambule. Naprzeciwko siebie stana dwie rosjanki - Elena Wesnina zajmujaca aktualnie 60 lokate w swiatowym rankingu oraz sklasyfikowana nieco wyzej Anastazja pavluczenkowa(29). Elena na drodze do finalu pokonala kolejno : Jovanovski vogele rodionova oraz petkovic. Anastazja z kolei na placu boju pozostawila Domachowska rybarikova cirstea oraz groth, z ktora meczyla sie zwyciezajac dopiero w 3 secie 7-5. Dzis stawiam na ta nizej sklasyfikowana jej zwyciestwa byly dla mnie bardziej przekonywujace niz Pavluczenkowej poza tym wesnina obchodzi dzis urodziny:smile: i mysle iz zwyciestwo turniejowe bedzie dla niej doskonalym prezentem. stawiam 2-1 wesnina

lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Spotkanie: Victoria Azarenka - Maria Sharapova
Typ: 1
Kurs: 2,07
Wynik: ✅ 2-0 (6-4, 6-1)
Mecz poniekąd podobnie grających tenisistek, obie preferują agresywny styl gry, ofensywa, lubią trzymać kontrolę od początku akcji, ale wytrzymują także dłuższe wymiany. Potwierdza to zacięte H2H 1:2. Ostatnie dwa mecze odbyły się mniej więcej rok temu i wygrała je Sharapova 2-1, także na kortach twardych. Teraz liczę ponownie na trzy sety z tym, że zwycięstwo Azarenki. Rok temu Aza była w 4 rundzie US Open i myślę, że jest przygotowana by co najmniej obronić tę pozycję w tym roku. Gra bardzo solidnie, jedynie z Bartoli straciła seta, ale trzecia partia była formalnością od początku do końca. Wczoraj gładko z Stosur, natomiast Sharapova straciła seta z Agą Radwańską, która - powiedzmy sobie szczerze - nie błyszczy w tym roku. Może być loteria, WTA nas do tego przyzwyczaiło, więc jeżeli coś tutaj grać to Białorusinkę ze względu na lepszy kurs. Obie zawodniczki bardzo lubię, jednak większą sympatią darzę Wiktorię i to jej będę kibicował.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom