ganador1988
Użytkownik
Według mnie nie było żadnych problemów zdrowotnych czysta symulacja z jej strony gdyby cos jej rzeczywiście dolegało to albo by skreczowała albo oddała pojedynek walkowerem,Azarenka znana jest z tego typu zagrywek gdy jej nie idzie to zaczyna udawać odstawiać teatrzyki jak w meczu z Agnieszka czy bierze medicala jak z Sloane Stephens.Nie napisałem że nie wygra tylko że straci seta co wcale nie jest niemożliwe,czy ktos sie spoziewał że w Tokio gładko przegra z Venus Williams ???? Petkovic to nie byle jaka kelnerka i słabsza dyspozycje Białorusinki powinna wykorzystaćAzarenka miała wtedy problemy zdrowotne, i w sumie w drugim secie niewiele zabrakło a mogła nawet odwrócić strony rywalizacji. Do tego Venus zagrała rewelacyjny turniej jeżeli jak na nią. Zwłaszcza podanie Amerykanki było bardzo skuteczne. Także nie opierałbym się na tym, że Azarence zabrakło motywacji i waleczności. Ona wtedy walczyła ze sobą a nie z przeciwniczką. Trzeba dorzucić fakt, że sędziowie w jednej piłce dość kluczowej według mnie oszukali ją. Sądzę, że dzisiaj wygra z Petkovic, i nawet 2:0 jest bardzo realne.
Over 18.5 gemow w meczu 1.80 bet365