>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - Pekin - 01.10-09.10.2016

Status
Zamknięty.
macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Miejsce: Pekin, Chiny
Data rozgrywania: 01.10.2016-09.10.2016
Nawierzchnia: Hard
Kategoria: Premier
Pula nagród: $5,424,394
Oficjalna strona turnieju: http://www.chinaopen.com.cn/en/
Lista startowa:
Drabinka:
Plan gier:
Zestawienie kursów: http://www.oddsportal.com/tennis/china/wta-beijing/
Zwyciężczyni singla 2015: Garbine Muguruza
Zwyciężczyni deblowe 2015: Sania Mirza i Martina Hingis
Zapraszam do dodawania analiz i merytorycznej dyskusji!

dx2 279,4K

dx2

Użytkownik
Wozniacki-Vandeweghe 1 @1.38
Shvedova-Suarez N. @2 1.45
razem kurs ok.@2
expekt
Musialem zagrac taki duet juz dzis, mimo ze mecze planowane na poniedzialek dopiero, bo po prostu wydaje mi sie w miare pewny. To najwiekszy i najbogatszy azjatycki turniej i tuytaj nie ma zartow.
Wozniacki ostatnio w bardzo dobrej formie, ma o co grac, bo duzo sezonu jej ucieklo. Lozniaki wygrala w Tokio, poniej srednio w Wuhan, troche odpoczynku i znow powinno byc bardzo dobrze w Pekinie. Kiedys nawet Dunka wygrala w Pekinie, a na pewno moze sie liczyc. Porazka Woznaicki w 1 rundzie? Nie sadze.
Shvedova jest niezla, dobry sezon, ale tutaj za duze pieniadze sa, a Suarez tez naprawde bardzo czesto dochodzi tu do ostatnich decydujacych faz turniejowych, a jak przegrywa to tylko z najlepszymi. Wielkosc i zasobnosc finansowa pekinskiego turnieju powinna zrobic swoje i stawiam na Carle.
Lucic-Lisicki 2 @1.85 bwin
Tutaj taki typ z przeczucia. Lisicki tragiczny sezon, ale lpeij troche bylo w Guangzhiu, gdzie wygrala jakies mecze i podjela walke z Jankovic. Lucic tez wydaje sie bez formy. W Wuhan obydwie zagraly trageie i w sowich meczach ugraly ledwo po kilka gemow. Jendka mysle, ze Lisicki bo wiem, ze ona potrafila w Pekinie dobrze zagrac i wygrywala z liczacymi sie zaowdniczkami i Lisicki jednak z dzika karta od organizatorow i mysle, ze wystarczy zeby wygrac, wiec sprobuje z jakas pilka nozna skombinowac chyba na Niemke.
Cornet-Rogers 1 @1.68
Dokladam jeszcze dzis Cornet. Francuzka stracila sporaczesc tego sezonu, ostatnio jednak chyba forma poszla w gore, poniewaz pokonala kwalifkacje w Wuhan i zagrala 3-setowy mecz z finalistka Cibulkova, wiec gdby nie zle losowanie to moglo byc lepiej. Poza tym doswiadczenie z pekinskiego turnieju tez Cornet ma duzo wieksze.
P.S. Wozniacki powielilbym jeszcze na innym kuponie w jakims dublu ze zdarzeniem pozatenisowym.

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Kasatkina/Rosolska-Dabrowski/Martinez-Sanchez 0-2
Dabrowski/Martinez-Sanchez 1.83 b365✅✅✅

Na początku nie rozumiałem rozłożenia kursów po równo w tym pojedynku. Wydaje mi się, że buki oparły się m.in. na meczu na USO, gdzie Gabriela z Marią przegrały dość łatwo z Kasatkiną w parze z Gavrilovą. Tutaj mamy trochę inną sytuację. Po pierwsze nie mamy młodej Australijki, a w jej miejsce gra Ala. Polka nie może zaliczyć tego sezonu do udanych. Ostatnio masa porażek i niewiele pozytywnych występów. Ten sezon to fatalny bilans 11/27. Jeden naprawdę udany turniej, czyli tytuł w Bastad na cegle. Co ciekawe jej gra wyglądała lepiej gdy dzieliła swoją połówkę kortu właśnie z Gabrielą Dabrowski. W tamtym sezonie potrafiły wspólnie zdobyć swój pierwszy tytuł WTA w Meksyku, czy zaliczyć ćwiartkę dużego turnieju w Rzymie. Kanadyjka zaczęła jednak od lutego współpracę z Martinez-Sanchez i nie wygląda to źle. Jeden tytuł na trawie, ale i ostatnio prezentowały się nieźle. Dwukrotnie urwały seta Mirzie i Strycovej, co oceniam jako bardzo dobrą oznakę. Do tego półfinał w Tokio i widoczny triumf nad Srebotnik oraz Klepac, a także gładka wygrana nad Parra-Santonją i Rodionovą w Wuhan. Kasatkina pokazała już w tym sezonie, że potrafi grać między liniami deblowymi, szczególnie w parze z Vesniną na początku roku. Obecnie wydaje mi się, że straciła lekko formę, tak w singlu, jak i w deblu. Podsumowując, wydaje mi się, że to Kanadyjka z Hiszpanką są w lepszej formie. Do tego dochodzi porządne zgranie w tej parze, zaś Ala z Darią zagrają po raz pierwszy. Nie widzę tutaj tak wyrównanych szans, moim zdaniem to Dabrowski z Sanchez są faworytkami w tym starciu.

Otrzymane punkty reputacji: +14
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Radwańska w 1/8 turnieju znowu idzie na Wozniacką. Ile można grać to samo?
W 1/16 Agnieszka zagra z Makarovą, a Wozniacka, po ewentualnym dzisiejszym awansie, zmierzy się z Vinci. Może warto poszukać jednej niespodzianki w tej fazie? Aż wierzyć się nie chce, że w ciągu niespełna dwóch tygodni można trzykrotnie na siebie wpaść.
W deblu trzeci raz na przestrzeni trzech ostatnich turniejów Mirza i Strycova zagrają z Dabrowski i Martinez-Sanchez, więc można ???? /Macko18
W deblu to jednak bardziej prawdopodobne ????

valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Yulia Putintseva - Garbine Muguruza Typ: Yulia Putintseva @ 4.00 Betsson
Hiszpanka jest ostatnio w koszmarnej formie. Brakuje rytmu meczowego i pewności co do swoich uderzeń. Mnożą się niewymuszone błędy i kolejne porażki. Ostatnio Muguruza wygrała co prawda z Begu, jednak tamto zwycięstwo to w dużej mierze zasługa słabej postawy Rumunki, która nie potrafiła wykończyć Hiszpanki. Z Rosjanką będzie o wiele trudniej. Yulia Putintseva jest ostatnio w bardzo solidnej formie. W ostatnich tygodniach pokonała m.in. Lisicką, Keys a wczoraj Ostapenko. Rosjanka to solidna przebijaczka, tym balbashera, który przerzuca piłki na drugą stronę. Na Hiszpankę może to być styl zabójczy, gdyż jeżeli piłki po strzałach Garbine będą wracać na jej stronę siatki, to prędzej czy później popełni ona błąd. Zresztą gra Hiszpanki przypomina ostatnio raczej domek z kart. Wystarczy, że Rosjanka odbierze Muguruzie pewność siebie i będzie po meczu.

Otrzymane punkty reputacji: +7
columbia 347

columbia

Użytkownik
Tenis - WTA Pekin
Godz: 15:00
Spotkanie: Makarova - Radwańska WYNIK 0:2 (3:6 4:6)
Typ 1: wygra Makarova
Kurs: 3.95
Bukmacher: Unibet
Stawka: 3j
Strata: 3j ⛔ ⛔ ⛔
Typ 2: + 5.50 (AH) Makarova
Kurs: 1.70
Bukmacher: Pinnacle
Stawka: 10j
Zysk: 7j ✅ ✅ ✅

Analiza:
Tydzień temu w poprzedniej konfrontacji obu Pań typowalem zwycięstwo Rosjanki i poniosłem porażkę, którą się w ogóle nie przejmuje. One są nieuniknione i nie ma typera który wszystko trafia. Liczy się skuteczność/yield jak i dobór odpowiedniego value oraz końcowy zysk. A z tym nie mam żadnego problemu. Od dawna odnoszę zysk na koniec kazdego miesiąca odpowiednio stawkujac i inteligentnie zarządzając budżetem. Ja porazek sie nie boję ! I wiem że będą , bo muszą być ! Wracając do dzisiejszej konfrontacji ciągle widzę w tym spotkaniu tj w zwycięstwie Makarovej ogromne value z dużymi szansami na pozytywny rezultat. Ostatnio całkowicie była wybita z rytmu. Za to Radwanska gra ciągle bardzo poprawnie. Czekam na gorszy mecz Polki w początkowej fazie turnieju. Ja sie nie poddaje i spodziewam sie go dzis. Czas na bezradność i obrażenie się na cały świat na korcie w wykonaniu Polki. W pierwszej rundzie było widać gorsza dyspozycję serwisowa Radwańskiej jak i duzo gorszą skuteczność wygrywanych punktów przy własnym podaniu. Wszystko nadrabiala w obronie. Makarova bardzo pozytywnie zaskoczyła demolujac wręcz w pierwszej rundzie Vesnine. Takiej gry od niej dziś oczekuje. Ma być mocno, agresywnie i skutecznie. Ma zamykać oczy, ale i trafiać w kort. Spodziewam się ciągłej presji na rywalce w wykonaniu Rosjanki. Musi dzis zaryzykowac i zdominować ta konfrontacje. Głównym czynnikiem jest tu skuteczność i swoboda gry i to zaprezentuje Makarova ! Jest ona wstanie wygrać z każdym bardzo szybko jak i odnieść błyskawiczną porażkę. To ona ma większą siłę, moc oraz agresję i czas to w końcu wykorzystać. Osobiście inwestuje 3j na zwycięstwo @ 3.95 i 10j na handicap + 5.50 gema @ 1.70 w stronę Makarovej. Możliwe jest także 2-0 w setach Makarova @ 6.70. Polecam ten typ ! Życzę Wszystkim Powodzenia !

seba6 533

seba6

Użytkownik
Makarova dzisiaj zdemoluje tylko siebie masa UE i tyle w temacie. Jak ona ma wygrac mecz skoro nie wytrxymuje wymian z Radwanska i jak wywali 2 pilki to juz idzie lawina. W pierwszym secie mysle ze moze jeszcze sie trzymac , ale jak przegra go to drugi poleci gladko jak ostatnio.
Aga 2:0 @1.72 bet365 ✅

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Dabrowski/Martinez-Sanchez-Mirza/Strycova meczowych taj z 0-4 na 10-4...
DW 1-2 4.45 MarathonBet
⛔
Typ bardziej statystyczny na podstawie h2h. Co ciekawe to trzeci turniej z rzędu, gdzie Gabi z Marią trafiają na Basię i Sanię. Dwa poprzednie mecze z takim samym scenariuszem, czyli pierwszy set dla niżej notowanej pary, a od drugiego seta dobra gra faworytek i meczowy taj już wyraźnie dla nich, dwukrotnie kończony wynikiem 10-5. Czeszka z Hinduską grają ostatnio sporo. Dwa tygodnie temu zdobyły tytuł, w zeszłym doszły do finału gdzie uległy Betkom. Wiadomo, że pod względem umiejętności to faworytki są wyraźnie górą, jednak najwyraźniej styl gry Kanadyjki i Hiszpanki na tyle im nie leży, że te potrafią im sprawić problemy. Jeżeli obie zawodniczki wykazują niezłą formę na serwisie, to naprawdę nie jest łatwo je przełamać i potrafią trzymać swój serwis szukając okazji na returnie. Przy tym becie kwestią wydaje się być ugranie seta przez &quot;słabszą&quot; parę, a że miało to miejsce w dwóch ostatnich spotkaniach w tak krótkim okresie czasu, to uważam, że warto spróbować tego rodzaju zakładu.

dx2 279,4K

dx2

Użytkownik
Wozniacki-Vinci 1 @1.33
Wszystko teoretycznie wskazuje na Wozniacki. Vinci jeszcze sie czasem mobilizuje na pewne okresy, Vinci jest lepsza zawodniczka niz wiele osob sadzi, ale wiek jednak goni i ciezo szukac wygranej Wloszki w starciu z zawodniczka, ktora ostatnimi tygodniami jest wsrod topu. Wozniacki od US Open gra bardzo dobrze i ona stara sie zarobic na korcie, poniewaz duzo sezonu jej ucieklo. Swietny wystepw Tokio, sredni w Wuhan i znowu powinno byc conajmnie jdobrze w Pekinie. Pierwszy emcz Wozniackiej moze nie zachwycil, ale mysle ze teraz bedzie lepiej. Najbardziej prestizowy azjatycki turniej chyba faworyzuje Wozniacki, wiec do kombinacji bym wzial.

columbia 347

columbia

Użytkownik
Tenis - WTA 500 - Beijing, China - Hard
Godz: 14:00
Spotkanie: Lisicki Sabine - Svitolina Elina WYNIK 0:2 (4:6 4:6)
Typ 1: wygra Lisicki Sabine
Kurs: 3.65
Strata: 3j ⛔ ⛔ ⛔
Typ 2: +4.50 (AH) Lisicki Sabine
Kurs: 2.00
Zysk: 10j ✅ ✅ ✅

Analiza:
Czekałem na tą konfrontacje. Jest to trochę moja osobista &quot;zemsta&quot; na Pani Svitoline, jednak nie jest to żaden argument. Ilość argumentów jest ogromna które przemawiają za tym wyborem. Czekałem na konkretny matchup ! Pannie Lisicki przyglądałem się bardzo w starciu w pierwszej rundzie z Lucic. Wytrzymałem się od typowania , a skupilem się na obserwacji. Przede wszystkim jej zwycięstwo to ogromne value a szanse są na nie przeogromne. Jest to typ zawodniczki który wygra, jak i przegra z kazdym. Zależy to od dnia, formy i jak wejdzie owa Pani w mecz. W końcu forma Lisicki ma jakiś poziom. Dziś liczę na jej serwis, że bedzie dawał szybkie, łatwe punkty i co najwazniejsze będzie regularny. Spodziewam się mocnych uderzeń z końcowej lini jak i szerokiej plaskiej gry. To ona ma dziś dyktować warunki i wywierać presję na rywalce. Obrona to agresja i szybka gra z kontry i wykorzystanie swoich atutów. To ma grać Lisicki ! Za to Svitolina irytuje mnie głównie na tych turniejach w Azji, wygra co musi, a raczej minimum i nie porywa swoją grą. Jest regularna, ale za dużo pasywna. Jej serwis jest bardzo mięciutki i jest to najczęściej wprowadzenie piłki do gry. Ona ma zero asów ! Z glebi kortu niby jest regularność ale to są długie bezpieczne wymiany. Rzadkim zachowaniem u niej jest szeroka agresywna gra i efektowny winners. Obecnie jak zaryzykuje to z negatywnym skutkiem. Ona nie prowadzi wymian na zepchniecie rywalki do głębokiej defensywy. Brakuje tu efektywności a zarazem efektownych zagrań. Niegdyś wychwalalem Svitoline, a obecnie zasługuje ona jedynie na słowa krytyki. Jest to ogromne value i duże szanse na powodzenie. Kurs rośnie na Lisicki, więc inwestorzy popełniają wielki błąd. Mimo tego zdaje sobie sprawę że Lisicki sama może się wystrzelac i szybko odnieść porażkę po serii niewymuszonych błędów. Jednak uważam że jest to dobry matchup dla niej i w tych warunkach będzie bardzo skuteczna. Agresja i gra z kontry to argumenty przemawiające za Sabine Lisicki @ 3.65. Polecam ten typ !

machiavelli 1,5K

machiavelli

Użytkownik
Vinci vs Woźniacka 1 @ 3.7 1xbet ⛔ Carolina w formie. Niby udo zabandażowane, ale kontuzji nie widać. Tatuś nawet schodził dawać rady. Dobrze to wygląda. Szykuje się no bet na następny mecz.
Ciężko tutaj znaleźć argumenty na Vinci. Wiek, siła, dyspozycyjność to wszystko po stronie Dunki, ale jest jedno małe ale. Woźniacka odniosła kontuzje w czasie meczu z Radwańską (tego ostatniego) i brała medicale. Była bezradna jak dziecko mimo iż isia jest daleka od dobrej dyspozycji. Carolina powoli jest zmęczona, tutaj widać było problemy z Coco która jest zawdoniczką wejdzie albo nie wejdzie i mimo, że nie wchodziło to i tak urwała seta. Włoszka lubi turnieje w stanach i chinach i może coś dziś pokaże. Niezły mecz z Saisai która potrafi od czasu do czasu coś pograć. Nie ma tu co grać za nie wiadomą jaką stawkę, ale luźne 3/10 można rzucić. Odnośnie typu powyżej to &quot;Szkoda strzępić ryja&quot; Makarova power ????

dx2 279,4K

dx2

Użytkownik
C.Garcia-Sh.Peng 2 @2.6
Ten typ to jest moze i w potencjal Chinki, pamietajac jej znakomite mecze. Peng na pewno w swojej karierze jest bardzo dobra zawodniczka. Duzo meczow w Pekinie w swojej karierze rozegrala, a przeciez byly tez takie wystepy za ktore mozna bylo bic brawa. Na pewno Peng nie odzyskala tej bardzo dobrej formy sprzed urazu i brakuje wygranych i wymiernych wynikow, ale tutaj wlasnie jest turniej gdzie Chinka nie odpusci. Dzika karta od organizatorow nie dziwi, poniewaz Peng w swoje optymalnej formie na pewno moglaby wygrac. Mysle, ze zwyciestwo z Venus Williams to dobry prognostyk, nawet jezeli Amerykanka to juz podstarzala zawodniczka. Peng w meczu z Williams miala naprawde wysoki 1-szy procent wygranych pilek przy 1-szym serwisie, co przy jej slabych warunkach silowych moze zastanawiac in plus. Garcia silowo na pewno jest lepsza, ale u Francuzki drugi serwis juz jest bardzo newralgiczny i mozna wygrywac duzo wiecej punktow. Przy tych kursach to probowalbym grac na Peng, a moze cos dobrego sie tutaj wydarzy. Na pewno jest to turniej z taka pula pieniezna za ktory warto sie zabijac. Kurs zacheca.

H 902

hank

Użytkownik
Tenis - WTA 500 - Beijing, China - Hard
Godz: 14:00
Spotkanie: Lisicki Sabine - Svitolina Elina

Typ 1: wygra Lisicki Sabine
Kurs: 3.65

Typ 2: +4.50 (AH) Lisicki Sabine
Kurs: 2.00

Analiza:

Czekałem na tą konfrontacje. Jest to trochę moja osobista &quot;zemsta&quot; na Pani Svitoline, jednak nie jest to żaden argument. Ilość argumentów jest ogromna które przemawiają za tym wyborem. Czekałem na konkretny matchup ! Pannie Lisicki przyglądałem się bardzo w starciu w pierwszej rundzie z Lucic. Wytrzymałem się od typowania , a skupilem się na obserwacji. Przede wszystkim jej zwycięstwo to ogromne value a szanse są na nie przeogromne. Jest to typ zawodniczki który wygra, jak i przegra z kazdym. Zależy to od dnia, formy i jak wejdzie owa Pani w mecz. W końcu forma Lisicki ma jakiś poziom. Dziś liczę na jej serwis, że bedzie dawał szybkie, łatwe punkty i co najwazniejsze będzie regularny. Spodziewam się mocnych uderzeń z końcowej lini jak i szerokiej plaskiej gry. To ona ma dziś dyktować warunki i wywierać presję na rywalce. Obrona to agresja i szybka gra z kontry i wykorzystanie swoich atutów. To ma grać Lisicki ! Za to Svitolina irytuje mnie głównie na tych turniejach w Azji, wygra co musi, a raczej minimum i nie porywa swoją grą. Jest regularna, ale za dużo pasywna. Jej serwis jest bardzo mięciutki i jest to najczęściej wprowadzenie piłki do gry. Ona ma zero asów ! Z glebi kortu niby jest regularność ale to są długie bezpieczne wymiany. Rzadkim zachowaniem u niej jest szeroka agresywna gra i efektowny winners. Obecnie jak zaryzykuje to z negatywnym skutkiem. Ona nie prowadzi wymian na zepchniecie rywalki do głębokiej defensywy. Brakuje tu efektywności a zarazem efektownych zagrań. Niegdyś wychwalalem Svitoline, a obecnie zasługuje ona jedynie na słowa krytyki. Jest to ogromne value i duże szanse na powodzenie. Kurs rośnie na Lisicki, więc inwestorzy popełniają wielki błąd. Mimo tego zdaje sobie sprawę że Lisicki sama może się wystrzelac i szybko odnieść porażkę po serii niewymuszonych błędów. Jednak uważam że jest to dobry matchup dla niej i w tych warunkach będzie bardzo skuteczna. Agresja i gra z kontry to argumenty przemawiające za Sabine Lisicki @ 3.65. Polecam ten typ !
Nie grajcie tego, bo to są jakieś dyrdymały. Ukrainka jest świetna technicznie, gra urozmaicony tenis zza lini końcowej, myśli na korcie, podejmuje bardzo dobre wybory taktyczne. To że nie ma mocy Sereny, nie oznacza w żadnym wypadku że jest pasywna, bo bardzo często już pierwszym uderzeniem stara się ustawiać wymianę pod siebie, potrafi zagrać ostro, płasko. Jej najsilniejsza broń to backhand i return. Potrafi mieszać grę.
Faktem jest, że ma problemy z zawodniczkami grającymi z ogromną mocą, h2h z Kvitova i Sereną jest póki co słaby, ale po jednym zwycięstwie wyrwała. Niemniej Lisicki za wspomnianą dwójką może nosić ręczniki.
W ostatnich tygodniach Niemke na efektywności poniżej 60% wygranych po pierwszym serwisie, potrafiły zatrzymać Jankovic, Larsson, a poniżej 50% Makarova, Putintceva czy Zheng.
Będzie tak, Niemka wyjdzie, zaserwuje z 8asów, zrobi z 10 podwójnych i wyrzuci w płot 30 z 40 piłek i panie zejdą pod prysznic.

seba6 533

seba6

Użytkownik
Dokladnie , Pan Columbia pisze sobie tutaj analizy pod typ i jeszcze pewnie ktos w to wierzy.
Analiza dotyczaca Lisickiej jest niemal na jedno kopyto jakie byly pisane do typow 2x Makarova - Aga i Wozniacka - Aga. Dog jest w super formie , rozstrzela slaba faworytke i w ogole ladowac trzeba w to bo promocja. W tym meczu jesli ma byc ktos rozstrzelany ,to tylko i wylacznie Lisicka i to przez swoje wielblady. Wiadomo, ze to sport i wszystko moze sie zdarzyc , ale lepiej juz napisac analize o tresci &quot;licze na cud&quot; , bo taka sie mija z prawda

tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
Muguruza 2.82 Pinnacle
Muguruza +1.5 seta 1.74 Pinnacle
Nie to powariowali z tymi kursami. Ja rozumiem, że Czeszka walczy o Singapur, ale jakoś nie potrafię sobie wyobrazić, że zagra ona dwa po kolei ważne turnieje na najwyższym poziomie, a ten w Wuhan widziałem i dawała z siebie po prostu wszystko, a spędziła tam na korcie sporo minut. Niestety, może już być za późno dla Kvitovej, za późno się obudziła i przespała pierwszą część sezonu. Rywalki, które walczą o Singapur są pkt przed nią, i również są jeszcze w tym turnieju, a mowa tutaj o Koncie(awansowała do 1/4) i Kuznetsovej, które mają przewagę 300 pkt w &quot;Road to Singapore&quot;. Zresztą o czym my tutaj mówimy, rywalka z głównego topu, może oczywiście pod formą, ale w Wuhan dużo pkt straciła z rankingu, a w Pekinie w tamtym roku wygrała, więc nie ma tutaj przelewek - trzeba wrócić do optymalnej formy, mimo, iż Singapur praktycznie zapewniony. Gram na Hiszpankę, bo wiem na co ją stać, na pewno gra falami, ale jak już wejdzie w swój rytm, to nawet Czarna nie ma co zbierać. Po raz kolejny powtórzę, Petra to nie jest Pliskova, która potrafi zagrać blisko 20 spotkań w miesiącu, jej organizm tego nie wytrzyma, i moim zdaniem w Pekinie z dnia na dzień, zamiast grać lepiej, organizm odmówi posłuszeństwa. Muguruza też ma o co grać, bo porażka może oznaczać dla niej wypadnięcie nawet z top5.

dx2 279,4K

dx2

Użytkownik
Keys-Kvitova 2 @1.48
Tego turnieju sie po prostu nie odpuszcza, gdyz za duzo jest do zarobienia. Na pewno zawodniczki bardziej spinaja sie na bogatszy i bedacy od lat oczkiem w glowie azjatyckiego tenisa Pekin niz Wuhan. Kvitovej ostatnio nic nie przeszkadza i chyba to najlepszy okres dla niej bedzie w tym sezonie. Biezacy rok tenisowy Czeszki byl bardzo przecietny i na pewno nie gral ona na miare swoich mozliwosci jak dotad, ale teraz Kvitova ma swoje 5 minut. Kvitova juz zagrala bodajze 2 sezony temu taki swietny duet w Azji, gdzie byla w dwoch finalach pod rzad (wygrala wtedy w Wuhan i przegrala bardzo zaciety final z Sharapova w Pekinie). Sadze, ze tym razem moze Czeszka starac sie o podobny wynik. Niby sporo meczow, ale to nie moze byc kontrargument przy tak duzej puli nagrod. Tutaj sie gra o pieniadze przez duze &quot;p&quot;. A zapunktowac solidnie w perspektywie ewentualnego startu na mistrorzostwach WTA w Singapurze mozna wlasnie teraz. Czas by zlapac troche oddechu bedzie po Pekinie. Keys nie gra juz tak dobrze od igrzysk spusila z tonu, wiec te dwa wygrane mecze Amerykanki to plus, ale nie uwazam zeby mialo to wystarczyc na obecna forme Kvitovej. Kvitova jest teraz w gazie i nawet lepsza forma Keys nie powinna przeszkodzic Czeszce w wygraniu kolejnego meczu. Do kombinacji pobiore.

columbia 347

columbia

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - WTA Pekin
Godz: 06:40
Spotkanie: Radwańska - Woźniacki
Typ 1 : wygra 2-0 w setach Woźniacki
Kurs: 4.00
Pinnacle
Typ 2: wygra Woźniacki
Kurs: 2.30
Pinnacle
Analiza:
Szybciutko i króciutko ponieważ spotkanie za około kwadrans. Ostatni pojedynek tydzień temu przegrala Dunka z powodu zmęczenia. Ona nie miała już sił i ochoty grać. Aktualnie jest mega wypoczęta i bardzo energiczna. Widać ta świeżość i dynamikę. Za to duza intensywność grania dokucza juz Polce. Widać gorsza dyspozycję serwisową i mniej swobody z glebi kortu. Z zawodniczkami typu Wang i Makarova nadrobila to obroną polska tenisistka, a dziś już będzie trudniej. Nie będzie dziś precyzji i regularnosci u Agnieszki. Woźniacki wygra to dynamiczna i mocna gra na returnie jak i z końcowej linii. Zepchnie Polkę do głębokiej defensywy swoją zabójcza gra z kontry. Polecam ten typ. To ogromne value !

H 902

hank

Użytkownik
Coś związanego z tematem:
Gavrilova 1,85 unibet✅
Mimo duzego potencjału Garcia nie prezentuję obecnie nic w singlu, jako tako trzyma tylko serwis, ma problemy z zawodniczkami potrafiacymi trzymać piłkę w korcie. Daria do takich nalezy, do tego jest groźna z kontry, dobry return którym będzie karcic 2 podanie Caroliny. Serwis to zdecydowanie za mało żeby ograć Australijke.

Sorry, nie wiedziałem ze ten debel tak szybko poszedl i panie już na korcie, jednak był remis jak teraz widzialem, wiec nic zlego myślę się nie stało.

machiavelli 1,5K

machiavelli

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - WTA Pekin
Godz: 06:40
Spotkanie: Radwańska - Woźniacki
Typ 1 : wygra 2-0 w setach Woźniacki
Kurs: 4.00
Pinnacle
Typ 2: wygra Woźniacki
Kurs: 2.30
Pinnacle
Analiza:
Szybciutko i króciutko ponieważ spotkanie za około kwadrans. Ostatni pojedynek tydzień temu przegrala Dunka z powodu zmęczenia. Ona nie miała już sił i ochoty grać. Aktualnie jest mega wypoczęta i bardzo energiczna. Widać ta świeżość i dynamikę. Za to duza intensywność grania dokucza juz Polce. Widać gorsza dyspozycję serwisową i mniej swobody z glebi kortu. Z zawodniczkami typu Wang i Makarova nadrobila to obroną polska tenisistka, a dziś już będzie trudniej. Nie będzie dziś precyzji i regularnosci u Agnieszki. Woźniacki wygra to dynamiczna i mocna gra na returnie jak i z końcowej linii. Zepchnie Polkę do głębokiej defensywy swoją zabójcza gra z kontry. Polecam ten typ. To ogromne value !
Z Lisicki już zaśmiałem i teraz tu zaśmieje. Precyzja i regularność jezus maria skąd ty te słowa bierzesz na temat zawdoniczek. Nie wiem czy byłeś kiedykolwiek na korcie i nie wiem czy mówią ci coś pojęcia uderznia rakietą wolno-wolno (radwańska) wolno-szybko (ścisła czołówka tenisistów djokovic nadal williams federer itd) i szybko-szybko (Janowicz). Agnieszka gra wolno-wolno całe życie jest tzw tenisową ścianą o jakiej t ***** precyzji mówisz jak każde jej uderzenie wraca na drugą stronę. I albo ma problemy z tenisistką siłową bo tam może nie być w stanie dobiec do piłki, albo 90% meczów wygrywa i tyle w temacie bo dziewczyny się palą na niej.

machiavelli 1,5K

machiavelli

Użytkownik
Gavrilova vs Svitolina 1 @ 2.38 pinnacle
Daria w końcu coś zaczyna pogrywać bo ten sezon kiepski w porównaniu do poprzedniego. Tutaj na razie pewnie. Ona ma ogromny potencjał na top 10. Przestała się gotować na korcie co jest na ogromny +. Rok temu była objawieniem teraz może znowu nas olśni. H2h na jej korzyść 2-1. Svitolina dzisiaj fajny mecz z Kerber. Trzymała piłkę w korcie i angie o dziwo się irytowała i robiła proste błędy. Ukrainka nie raz nas zaskakiwała zwycięstwem z dobrą zawodniczką, a zaraz wtopa z kimś dużo słabszym. Widzę tutaj sporę szanse w stronę Darii i nie zamierzam patrzyć przez pryzmat meczu z Kerber bo widać, że Niemka spuściła trochę z tonu. Nie może grać ciągle na poziomie top1 ona nigdy nie będzie wstanie utrzymać przez długi okres czasu takiego poziomu jak williams.

Otrzymane punkty reputacji: +2
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom