>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - New Heaven 23.08-29.08.

Status
Zamknięty.
A 23

adam2173

Użytkownik
Francesca Schiavone - Magdalena Rybarikova
Typ: 2 ✅
Kurs: 2,30
Stawka: 4/10
Expekt

Świetny kurs, który można uważać za prezent, dosłownie wszystko tutaj przemawia za Rybarikovą, a o to argumenty:
  • Rybarikova jest ostatnio w naprawdę dobrej formie, natomiast Schiavone gra słabo...
  • Rybarikova ma za sobą kwalifikacje, które przebrnęła jak burza, nie przegrywając nawet seta
  • Schiavone na Hardzie gra po prostu słabo (w tym roku bilans 4-9)
  • Włoszka w serii turniejów US Open Series nie zanotowała na dobrą sprawę żadnego dobrego wyniku, a jedynym sukcesem może nazwać wygraną z Mauresmo... (porażka z Craybas, Wickmayer oraz Peer)
  • Nie widzę tutaj żadnych argumentów za wygraną Schiavone i porażka Słowaczki w tym pojedynku byłaby dla mnie wielkim zaskoczeniem

lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Svetlana Kuznetsova - Jie Zheng
Typ: 2 (+1,5) ✅
Kurs: 1,70
Rosjanka słabo ostatnio na hardzie. W Cincinnati męczarnia ze Safarovą i przegrana z Clijsters w drugiej rundzie, a w Toronto pierwszy mecz i już gładko poległa ze Stosur. Chinka gra poprawnie, potrafi sprawić niespodzianke, co udawadniała ostatnio kilka razy. Myślę, że seta ugra Svetlanie. 4/10

Yanina Wickmayer - Alisa Kleybanova
Typ: 1 ✅
Kurs: 2,10
Młoda Belgijka wszędzie mocna. Gdy wpadnie w trans jest groźna dla każdego, ale ogólnie jest bardzo nieregularna - gładkie zwycięstwa przeplata porażkami z teoretycznie słabszymi tenisistkami. Jak będzie siedział serwis to rozniesie Kleybanovą, której limit szczęścia się już chyba wyczerpał:| Trochę loteryjne spotkanie, ale warto jej zaufać po takim kursie.

Anna Chakvetadze - Sybille Bammer
Typ: 2 ⛔
Kurs: 1,65
Tydzień temu Bammer wygrała i zanosi się na powtórkę z rozrywki. Chakvetadze gra po prostu słabo, wczoraj już mogła przegrać z Petrovą i tylko jej może zawdzięczać, że to ona spotyka się dziś z Austriaczką. Raczej nie będzie to 6-2 i 6-2, nie wiem nawet czy dwa sety jej wystarczą, ale powinna wygrać.
edit: no Bammer strasznie zawiodła, 7 BP w trzecim secie nie wykorzystane, dała się złamać przy *5-5 czyli w najgorszym momencie, cóż, sport

lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Svetlana Kuznetsova - Amelie Mauresmo
Kurs: 2,44
Rosjanka bez formy ostatnio na twardych nawierzchniach, o czym wspominałem przy okazji powyższej analizy w spotkaniu z Zheng. Wczoraj o mały włos nie odprawiła jej Wickmayer, ostatecznie wygrała 6-4 5-7 7-6, a w trzecim secie przegrywała już 3-5. Dzisiaj zmierzy się z Mauresmo, która tutaj na razie gładko wygrywa, szybkie 2-0 z Sugiyamą i A. Bondarenko. Kurs 2,44 jest prezentem i trzeba go przyjąć.

Wozniacki - Razzano
Kurs: 1,42
Razzano słabiutka, gdyby nie wczorajsza dyspozycja Polki pewnie już by jej tu nie było. Wozniacki wymiata, chociaż miewa gorsze dni, to tutaj płynie po finał. H2H 0:3 wszystkie spotkania w tym roku (w tym dwa na hardzie łatwo wygrane w dwóch setach). Nie może być inaczej.

Pennetta - Rybarikova
Kurs: 1,35
Ryba podobnie jak wyżej Razzano wczoraj wygrała dzięki kreczowi rywalki. Niczym nie zaskakuje i stanowczo wątpię by miała coś do powiedzenia przeciwko świetnie grającej na hardzie Włoszce. Dla mnie dwa sety, ale 1,35 jest idealne do podbitki.

lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Elena Vesnina - Caroline Wozniacki
Kurs: 1,37
Typ: 0-2 ✅
Kurs: 1,90
Wystarczy luknąc na wyniki Eleny od turnieju w Los Angeles, wtedy przegrana dosyć gładka z Jie Zheng w drugiej rundzie. W Cincinnati w dwóch setach z Chakvetadze i w Toronto powtórka - znów przegrana ze Zheng, jeszcze boleśniej. Co się stało, że w Nev Haven osiągnęła finał? Masa szczęścia + udane dni. 76 62 z Dulko, mega fartowne 36 63 64 ze Stosur (marna dyspozycja Australijki), 61 75 z Chakvetą (revange for Canada) i 57 61 62 z Mauresmo, nie wiem jakim cudem. Gdy siedzi jej serwis potrafi być mocna, return też wyjątkowo niezły. Wozniacki szczytowa forma, nie straciła ani jednego seta zostawiając za sobą Gallovits, Pavlyuchenkovą, Razzano i Penettę. Musi jakieś zwycięstwo wyrwać w USA i myślę, ze dzisiaj szybko i bezboleśnie zniszczy Vesnine. 1,37 spoko kursik na czysty win - pewka, ale 2-0 po kursie 1,90 także warto spróbować.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom