>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - New Haven, 17-23.08.2014

Status
Zamknięty.
dx2 260,8K

dx2

Użytkownik
L.Davis-Bacsinszky 1 @1.65
Kwalifikacje New Haven, czyli ostatnia prosta przed Flushing Meadows. Wrzuce tutaj poniewaz tematu do New Haven narazie nie ma. Stawiam na Amerykanke. Davis nie nagrala sie duzo w Cincinnati. Niestety dla Amerykanki trafila na swietnie dysponowana Svitoline. Mysle, ze jednak bedzie chciec udowodnic Davis ze forma taka zla nie jest i troche tuta jpogra. Bacsinszy juz tak dobra jak kiedys chyba nie bedzie, od czas udo czasu grywa lepiej, Na pewno wyroznia sie silowo Szwjacarka, ale psotawie na Amerykanke w tym starciu.

tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
WTA - SINGIEL: New Haven (USA), twarda

Makarova E. (Rus) - Vinci R. (Ita)

Typ. Makarova 1.53 Pinnacle Sports✅

Spotkanie 1 rundy w New Haven zaplanowane na jutro. Krótko i na temat. Rosjanka w ostatnim czasie prezentuje się z dobrej strony, 1/2 finału w Montrealu i porażka po zaciętym boju z Radwańską, która wygrała ten turniej, 1/2 finału w Washington i porażka z rodaczką Kuznetsovą, która również okazała sie tam najlepsza. W Cincinnati porażka w spotkaniu z Kerber. Możliwe, że Makarova poczuła już zmęczenie napiętym grafikiem spotkań i stąd dosyć gładka przegrana z Niemką. Kilka dni odpoczynku na pewno wyjdzie jej na dobre i przystapi do jutrzejszego pojedynku w pełni wypoczęta i powinna potwierdzić swoją wysoką forme, którą szykuje na US Open. A po drugiej stronei siatki rywalka może i z czołowej 30, ale będąca zupełnie pod formą, a przynamniej w rywalizacji singlowej, bo w deblu razem z rodaczką radzą sobie znakomicie. Errani również postanowiła przyjechać na ten turniej, więc dziewczyny prawdopodobnie skupią się bardziej na rywalizacji deblowej, aby jeszcze dopracować parę szczegółów przed Wielkim Szlemem. Jeśli Vinci przegrywa z Lisicką, która w Cincinnati grała zupełny piach, a przynamniej tak było w spotkaniu z Radwańską, więc nie sądzę, że szło jej lepiej w spotkaniu z Włoszką, to tym bardziej zostanie pokonana przez dobrze dysponowaną Rosjanke, która będzie atakowała wszystkei baloniki rywalki. Taką grą, jaką prezentuje ostatnio Roberta, nie ma czego szukać w pojedynku z Makarovą, która powinna załatwić sprawę w 2 gładkich setach. W tamtym roku zaliczyła tutaj ćwierćfinał, Vinci przegrała w pierwszym spotkaniu, w tym roku scenariusz może być podobny. Do kombinacji w sam raz.

Otrzymane punkty reputacji: +8
dx2 260,8K

dx2

Użytkownik
Sh.Peng-Konta 1 @1.45
Nie wiem generalnie po co ja stawiam ten turniej przed USO, ale... Zaufam Peng. Chinka nie mogla zagrac w Cincinatti kwalifikacji poniewaz grala debla w Montrealu. Moze tym razem skoncentruje sie juz Peng na sobie. Warto byloby cos zagrac. Obydwie zawodniczki spotaklay sie na Wimbledonie i w 3 emocjonujacych setach wygrala Chinka. konta nie jest zla, ale mysle ze Peng zapunktuje. Runde jeszcze musi conajmniej wygrac, jezeli msyli o turnieju glownym.

dx2 260,8K

dx2

Użytkownik
A.Beck-M.Doi 1 @1.48 exp
Annika ostatnio duzo lepiej. Dziewczyna z duzym talentem, triumfatorka juniorskiego French Open swego czasu, ale zapamietalem ja przede wszystkim z swietnego turnieju w Luksemburgu na koniec sezonu oraz swietnego wystepu w Doha. Jak tak bedzie grac dziewczyna to zrobi wiele na korcie. Ostatnio udane kwalifukacje do Cinci i pokonanie Muguruzy-Blanco. Miska Doi z kolei rzadko prezentuje sie dobrze, chociaz nie mozna powiedziec ze nigdy. Wczoraj Japonka obronila conajmniej 1 pilke meczowa z Nicole Gibbs w 2 secie. Ogolnie wyszla z duzej opresji i nawet zaluze ze nie ma tu mlodej Amerykanki bo kurs pewnie bylby moze i lepszy. Mecz z ogromna liczba przeman, a taka gra to przyslowiowa woda na mlyn dla Beck. Przemyslalem ten typ z gory, z dolu, z boku, nawet pod skos i wydaje mi sie ok.Nie jest to Montreal, ai Cincinnati, ale wciaz jest to turniej premier jednak, pula 700 tys w skarbonce, takze dla zawodniczek majacych juz pewny start w US Open, swietna okazja do zainkasowania paru dolarow. Mozna chyba sobie co dolozyc z innego sportu do kombinacji, jak sadze.

grigor 21

grigor

Użytkownik
M. Barthel - B. Bencic
Typ: Barthel @ 1.8
Przepraszam ale nie mam jakieś super analizy na ten mecz. Kilka razy widziałem na korcie Monę (24 lata). Tenisistka która lubi atakować z bardzo mocnym forhandem, szukająca kontowych kończących zagrań. Jeżeli jest w dyspozycji - bardzo niebezpieczna. Silnie serwująca. Na przeciwko ma 19sto-latkę która dopiero wchodzi w wielki tenisowy świat. Bencic widziałem kiedyś tylko jeden mecz i to nie cały ( jakiś nieciekawy był i nie katowałem się oglądaniem). Właściwie nie mam o niej wyrobionego zdania. Jej gra wyglądała mniej więcej tak: &quot;chciałabym ale się boję&quot; Może kiedyś z niej coś będzie. Potrzebuje jeszcze ogrania. Mona powinna podejść do tego meczu pewna siebie. Ma o wiele większe doświadczenie, mocno bije i nie będzie miała respektu dla rywalki.

tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik

Muguruza B. G. (Esp) - Errani S. (Ita)

Typ. Muguruza 1.83 Pinnacle Sports✅

Tak jak przypuszczałem, Roberta Vinci już poza burtą, więc może kolej teraz na koleżankę z reprezentacji Sare Errani? Jestem jak najbardziej na tak, zwłaszcza, że Włoszka podobnie jak Vinci jest zupełnie bez formy, a przynajmniej jeśli chodzi o pojedynki singlowe nie potrafi nic zdziałać. Ostatnia porażka z Lisicką utwierdziła Mnie tylko w tym przekonaniu, bo Niemka zagrała zupełną padakę w kolejnej rundzie z Radwańską, a mimo wszystko potrafiła pokonać wcześniej Włoszkę. Errani przede wszystkim w tym roku skupia sie na deblu, to widać po wynikach, zupełnie jej nie idzie w singlu i nie sądzę, że coś się zmieniło do dzisiaj. Hiszpanka może i nie zachwyca w ostatnim czasie, ale prezentuje się przynajmniej o klasę lepiej od rywalki. Wygrała z Cibulkovą i Hantuchovą, przegrała z Beck, Sharapovą i Kerber. Widziałem ją kilka razy w tym sezonie, sam fakt pokonania Sereny Williams i dotarcia do 1/4 finału w Paryżu zapada w pamięć. Na hardzie też jest groźną zawodniczką, preferuje ofensywny styl gry, a to najlepszy sposób na pasywną grę Włoszki, i kończenie returnami mizernego serwisu i atakami balonów Errani. Wiadomo mamy tydzień do US Open, wiele zawodniczek odpuści rywalizacje w tym turnieju i potraktuje go jako trening, dlatego nie szalejemy ze stawkami, niemniej jednak po tak fajnym kursie zaryzykuje i postawię na Hiszpankę, bo wydaję mi się, że koleżanka Vinci również pożegna się z turniejem i to w swoim pierwszym spotkaniu.

Otrzymane punkty reputacji: +10
bolo_zuch 31

bolo_zuch

Użytkownik
Barbora Zahlavova-Strycova-Belinda Bencic
Typ: Zahlavova - Strycova 1.72 Bet365
✅✅✅
Spotkanie 1 rundy w New Haven. Sezon jak do tej pory dosc dobry zarówno w wykonaniu młodej Szwajcarki jak i Czeszki. Osobiście ostatnio bardzo pozytywnie na kortach twardych prezentuje sie czeszka. Począwszy od genialnego występu na Wimbledonie Barbora prezentuje sie moze nie tak samo jak w Londynie, ale jej gra jest więcej niz stabilna. W US Open Series przegrała z Agnieszka, ktora turniej w montrealu wygrala oraz ze Stephens która w Cincinatti w pierwszych rundach grała nieźle. Wygrana Czeszki z Vinci w 1 rundzie w Montrealu była w naprawde dobrym stylu. Pierwszy serwis na dobrym poziomie ✅ Bardzo dobra gra z głebi kortu ✅ Kątowe uderzenia sprawiały mnóstwo kłopotu Vinci ✅ W kolejnej rundzie Agnieszka wcale tak łatwo z nia nie miala ???? Teraz ostatni tydzień przed US open myśle ze czeszka bedzie chciala pograć aby poczuc sie pewniej na twardych kortach bo na dobra sprawe wiele nie pograła.
Co do młodej Szwajcarki to ogromny talent. Jeszcze moze do końca nie potrafi go wykorzystac w decydujacych momentach ale wachlarz zagran jak na swój wiek ma spory. Potrafi niezle serwowac, zwłaszcza przy 2 serwisie jej kick serwis potrafi niezle namieszac. Tak na dobra sprawe to jej 1 pierwszy turniej na kortach twardych od dluzszego czasu. Nie licze Stambułu i Cincinatti gdzie szybko odpadla w 1 rundzie. Teraz w New Haven dosc sprawnie sobie poradzila w kwalifikacjach. Pokonanie Barthel i Vekic jest wynikiem mówiacym nam o dobrej dyspozycji szwajcarki. Osobiscie uwazam, ze Barbora Zahlavova-Strycova poradzi sobie z Bencic i zagra w kolejnej rundzie New Haven. Tam najprawdopodobniej czekac bedzie Carla Suarez Navarro o ile nie odpuści sobie tego turnieju by odpocząc przed USO gdzie broni mnóstwo punktów ;)

Otrzymane punkty reputacji: +10
jrb 21

jrb

Użytkownik
Peng S.-Svitolina E.
18.08.2014 18:00
Peng win 2.10 --- Betpack 6-4 6-3 win ✅
Stawiam w tym meczy na doświadczenie i bardzo dobrą forme w ostatnich tygodniach- robi wrażenie przejście przez Chinke w kwalifikacjach ,swoje mecze wygrywała gładko. widocznie odpowiade jej te miejsce i wkoncu przszedł czas na dobry turniej .Svitolina również pogrywała sobie nieżle na ostanie 10 meczy wygrała 8.dlatego myśle że może przyjść zadyszka i okres słabszej gry co powinna wykorzystać bardziej doświadczona Peng .Powodzenia!!!

Otrzymane punkty reputacji: +4
macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Garcia/Niculescu-Koukalova/Groenefeld 2:1(6-0,5-7,14-12)
18.08.2014 22:30
Typ:Koukalova/Groenefeld 1.80 bet365---
Pary deblowe w New Heaven u kobiet, jak i u mężczyzn w Winston są mocno pomieszane. Zawodnicy oraz zawodniczki próbują rywalizować z nowymi partnerami, aby potrenować przed US Open. W przypadku takiego układu decyduje ogranie, doświadczenie oraz wzajemne umiejętności partnerów. Caroline jest jeszcze nieograną i niedoświadczoną deblistką, ma na swoim koncie pojedyncze zwycięstwa. Jej partnerka jest o wiele bardziej ograna i najczęściej występuje w parze z Klarą Koukalovą, która dzisiaj stanie po drugiej stronie siatki. Czeszka preferuje szybkie nawierzchnie i dobrze sobie radzi na nich nie tylko w deblu, ale i w singlu. Co prawda zanotowała ostatnio znaczny spadek formy, jednak myślę, że grając w parze z doświadczoną Groenefeld nie będziemy mogli tego aż tak zauważyć. Właśnie, tutaj pora wspomnieć o niemieckiej partnerce Klary. Spośród tych czterech zawodniczek jest najwyżej notowana w rankingu deblowym. Nie dziwi to, ponieważ skupia się ona głównie na grze w parze. Jest ona m.in. triumfatorką tegorocznego French Open w mikście. Godne uwagi jest także to, że Koukalova z Niemką rozegrały już ze sobą trzy spotkania na szybkich nawierzchniach notując dwa zwycięstwa, w tym jedno z mocnym rosyjskim deblem Makarova/Vesnina.
Maćko18

Otrzymane punkty reputacji: +3
macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Stosur-Nara 2:1(7-6,6-7,6-2)
18.08.2014 19:30
Typ:Nara+4.5 1.82 Pinnacle+++++

Dzisiaj w New Heaven dojdzie do spotkania Sam Stosur, opierającej swoją grę na serwisie i mocnej grze, z Kurumi Narą, która bazuje na wygrywaniu długich wymian, na co wpływ ma jej niski wzrost. Po kilku ostatnich spotkaniach można wyciągnąć już wnioski, co do formy obu zawodniczek na twardej nawierzchni. Na turnieju w Waszyngtonie mogliśmy zauważyć dobrą dyspozycję Japonki. Bezproblemowo odprawiła Kristinę Mladenovic i Medison Keys, których gra jest podobna do gry Australijki. Ostatnio Nara uległa gładko Agnieszce Radwańskiej, co pokazuje, że nie potrafi ona grać dobrze przeciwko zawodniczkom, które stosują tę samą taktykę, co ona. Za to Sam preferuje kompletnie odwrotną grę. Lubi kończyć szybko wymiany, co wychodziło jej bardzo dobrze w ostatnim pojedynku w Cincinnati z Sereną Williams przegrywając po dwóch tiebreakach. Pokazuje to, że Stosur podejmuje walkę z zawodniczkami lepszymi od niej, jednak grającymi podobnie. Oczywiście nie mówię, że Kurumi musi wygrać, jednak linia na handicap jest tak wystawiona, że moim zdaniem warto skorzystać. Przy +4.5 Japonka nie musi nawet urwać seta, a wystarczy, że zagra dwa dobre sety tracąc podanie pod koniec seta lub przegrywając w tiebreaku.
Maćko18

Otrzymane punkty reputacji: +4
dx2 260,8K

dx2

Użytkownik
C.Garcia-Begu 1 @1.72
Tenis to czasem bardzo zabawny sport. Wczoraj zawodniczki spotkaly sie w kwaifkacjach, a dzis los przydzielil je w drabince glownej. Wczoraj minimalnie lepsza Begu, dzis dla odmiany wytupuje Garcie. Sowja droga Francuzka zrobila wczoraj cos nascie podwojnych bledow. W sumie tyle, jezeli chodzi o ta bardzo obszerna analize. Powiedzmy, ze przeczucie.

Otrzymane punkty reputacji: +1
blaum 651

blaum

Użytkownik
Cibulkova D. - Petkovic A.
Trzeci pojedynek tych tenisistek, drugi w tym roku. W pierwszym meczu tych pań w tym sezonie górą była Petkovic, gdzie podczas Fed Cup pokonała Cibulkovą 2-1. Dominika po świetnym początku sezonu teraz stanowczo pod formą. Od Kuala Lumpur te wyniki nie wyglądają za ciekawie. Trzecia runda podczas Wielkich Szlemów w Paryżu i Londynie, gdzie rywalki we wcześniejszych fazach rozgrywek nadto wymagające nie były. Po powrocie na nawierzchnię twardą miało się wszystko zmienić i Słowaczka miała notować lepsze wyniki, jednak jak na razie na to się nie zanosi. Pierwsza runda w Stanford i Cincinnati, druga w Montrealu, gdzie w pierwszym meczu z randomową 17stoletnią Kanadyjką, Francoise Abandą straciła seta. Petkovic natomiast trzyma formę, od gry na kortach ceglanych za wiele się nie zmieniło. Zaliczyła bardzo udany występ w Stanford, gdzie doszła do półfinału. Kanadę odpuściła z powodu choroby, a ostatnio w CinCin uległa w pierwszej rundzie ze Stephens, co może być powodem późnego powrót do treningów. W pojedynku ze Słowaczką Niemka będzie musiała robić to co potrafi najlepiej; silne, płaskie uderzenia forhendowe po prostej i po krosie. Ostatnio nie tak często używa backhandu do kończenia wymian, co moim zdaniem w sumie działa na jej korzyść, bo nie zawsze to skutkowało, a regularność przy tym uderzeniu powiedzmy, że jest umiarkowanie dobra. Andrea lepsza technicznie od Dominiki; zmienia tempo gry, ma większą paletę zagrań, czasami slajsy i dropszoty się pojawią. Mam nadzieję, że pierwszy serwis będzie siedział dobrze, bo przy returnie Słowaczki może być ciężko w odbiorze. Cibulkova swoja grę przede wszystkim opiera na sile, mocne uderzenia, potężny backhand, aczkolwiek ostatnio nie wygląda to za dobrze i zamiast winnerów jest więcej błędów... Wiele błędów; piłek na siatce i poza kortem, także serwis kompletnie nie siedzi. Częsta siatka przy pierwszym podaniu, wiele podwójnych błędów. Widać, że tenisistka jest bez formy i myślę, że na dziś dzień Niemka upora się z Dominiką. Warto też dodać, że Petkovic pokonała Cibulkovą tuż po Australian Open, wówczas Słowaczka była w świetnej formie.

Petkovic A. @ 1.74 Pinnacle ✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +23
R 5,7K

robus1986

Użytkownik
Data i godzina: 20.08.2014 18:00
Spotkanie: Stosur S. - Bouchard E.
Typ: Bouchard
Kurs: 1.69
Bukmacher: Pinnacle
Gienia rozwalila w pierwszej rundzie średnią Jovanovski 2-0 i w setach 6-1 6-1. Wraca po kontuzji i to ostatni turniej gdzie może sie przygotować do szlema US . Stosur nigdy nie uważałem za nadzwyczaj dobrą tenisitkę a Gienie owszewm dla mnie top 5 a kiedys moze numer jeden na świecie. Gra ofensywny tenis , kątowy. Kurs piękny i na pewno spadnie
Pozdrawiam

bouchard 118

bouchard

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, WTA SINGIEL: New Haven (USA), twarda
Godzina: 18:00
Spotkanie- Alison Riske- Flavia Pennetta
Typ: Flavia Pennetta wygra 2-0
kurs: 1,83
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Mecz 2 rundy turnieju w New Haven pomiędzy amerykanką Alison Riske z włoszką Flavią Pennettą. Zdecydowaną faworytką tego meczu u bukmacherów jest włoszka, i ja również ide w jej kierunku. Ostatnio gra bardzo dobrze, w Cincinati uległa Syrenie Williams ( która jak wiadomo gra w chwili obecnej najlepszy tenis).
O amerykance nie ma zbytnio co pisać. W jakim by turnieju nie startowała odpada w pierwszej rundzie. Dla mnie dużą sensacją było pokonanie w pierwszej rundzie australijki Cessey Dellacqua. Wszystkie argumenty stoją po stronie włoszki jeżeli podejdzie do spotkania poważnie to spokojnie wygra dzisiejsze spotkanie w dwóch setach
Pozdrawiam! Powodzenia!
⛔ Bardzo słaba gra włoszki

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Muguruza/Suarez-Navarro - Erakovic/Parra-Santonja 1:2(6-2,5-7,6-10)
19.08.2014 21:30
Typ:Muguruza/Suarez-Navarro 1.50 WialliamHill ⛔ ⛔ ⛔
Dzisiaj w New Heaven dochodzi do spotkania w miarę świeżych par deblowych, które występują ze sobą dopiero od początku sezonu. Jednak to para hiszpańska zdążyła już zaistnieć w świecie damskiego debla. Niedawno triumfowały w turnieju w Stanford, a w Cincinnati uległy dopiero w ćwierćfinale. Rozegrały one już ze sobą 25 spotkań, zaś ich przeciwniczki jedynie 18. Trzeba tu zaznaczyć, że Hiszpanki mają za sobą 12 spotkań na hardzie, a Erakovic z Parra-Santonją jedynie 2. Faktem potwierdzającym dobrą formę wyżej notowanego debla (wg rankingu:Muguruza 22,Suarezka 24, Parra-Santonja 30,Erakovic 48) jest ich wygrana z mocnym, rosyjskim deblem Vesnina/Makarova.
Maćko18
Hiszpanki przegrały wygrany mecz...

blaum 651

blaum

Użytkownik
Garcia C. - Zahlavova-Strycova B.
Trzecie spotkanie tych tenisistek w karierze. H2h 1-1, ostatnio panie grały dwa lata temu, więc bezpośrednie spotkania wielkim wyznacznikiem nie będą. Obie zawodniczki zaliczyły spory progres od tego czasu. Po tym jak Suarez Navarro wycofała się z turnieju, Garcia dostała kolejną szansę i jako LL weszła do turnieju głównego, gdzie zmierzyła się z Begu, z którą co ciekawe przegrała w kwalifikacjach. Tym razem to ona była górą i po dwóch tie breakach odprawiła Rumunkę z turnieju. Dzisiaj zmierzy się z 31szą rakietą świata, Zahlavovą-Strycovą. Postanowiłem pograć w kierunku Francuzki. Największe atuty Caroline to z pewnością świetny serwis i bardzo mocne uderzenie forhendowe zza linii, dodatkowo poprawiła grę w defensywie i poruszanie się po korcie. Barbora rozgrywa bardzo dobry sezon. Finał w Birmingham, ćwierćfinał na Wimbledonie. Po powrocie na hard już tak dobrze nie jest. Czeszka bardzo dobrze gra z returnu, skupia się na mocnych uderzeniach, często podchodzi pod siatkę przy własnym podaniu, które również ma całkiem niezłe. W defensywie z pewnością nie jest tak dobrze jak w ofensywie. Zahlavova na pewno ma większe doświadczenie od swojej rywalki, aczkolwiek jak gra się jej nie układa to rakieta idzie w ruch, krzyki, wrzaski to standard w meczach tej tenisistki. Garcia w tym spotkaniu musi narzucić swój styl gry i przejść zdecydowanie do ofensywy. Również regularność Caroline odegra tutaj dużą rolę, gdyż Czeszka w dłuższych wymianach gubi się. Barbora jest słaba psychicznie i jeśli przez dłuższy okres gra jej nie wychodzi to często siada. Caroline natomiast jest bardziej cierpliwa. To co rozegra się w głowach tenisistek będzie miało w tym spotkaniu duże znaczenie, a mentalnie na pewno przeważa Garcia.

Garcia C. @ 2.55 Pinnacle ⛔⛔

bouchard 118

bouchard

Użytkownik
Samantha Stosur- Eugenie Bouchard TYP 2 KURS-1,57 Bet365

Mecz drugiej rundy w New Haven pomiędzy australijką a kanadyjką. Faworytem tego spotkania jest kanadyjka. Ja również idę w jej kierunku. Pierwszy jej mecz w tym turnieju pokazał że wraca do bardzo dobre dyspozycji. Oddając w całym meczu tylko w gemy. Australijka natomiast męczyłą się z japonką grając ponad 2 i pół godziny. Jeżeli Bouchard będzie grała to co najlepiej potrafi, to o wynik jestem spokojny.

⛔⛔⛔⛔
Bardzo słabiutko wyglądała kanadyjka w tym meczu

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Dyscyplina: WTA - New Haven
Godzina: 19:00
Spotkanie: Wozniacki C. - Giorgi C.
Typ: Giorgi + 5,5 gema
Kurs: 1.87
Bukmacher: PinnacleSports
Analiza: Bardzo fajny kurs na Włoszkę ( na 1.72 na to zdarzenie ) więc nie wypada mi tego nie zagrać. Karolinka ostatnio miewa dość duże przestoje o czym świadczyć może stracony set Baczinsky i liczę że tutaj zagra podobnie, za niedługo US Open to co się będzie przemęczać w takim marnym turnieju. Camila potrafi wygrać z Wozniacki co pokazała rok temu na US Open gdy w pięknym stylu ją odprawiła. Nie oszukujmy się patrząc na obecną formę to jednak Dunka jest faworytką ale według mnie Giorgi spokojnie powinna to handi ogarnąć. Dla Giorgi to może być ostatnie przetarcie przed US Open więc to o jej mobilizacje martwić się nie będę. Woźniacka już tak jest w świetnej formie, więc jakoś wątpię aby chciała szybko rywalkę pokonać. Jeśli tylko Włoszka nie będzie dużo wyrzucać to jak najbardziej powalczy z Caroline.
Wynik: 4-6 2-6 ✅ Dunka zaorana nadspodziewanie łatwo ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Stosur-Bouchard 0:2(6-2,6-2)
21.08.2014 01:00
Typ:Bouchard 1.67 Pinnacle
⛔⛔ ⛔
Przed tegorocznym US Open widzę analogię w przygotowaniach Genie do okresu przygotowawczego przed French Open. Wtedy też Genie występował tuż przed Wielkim Szlemem na turnieju w Oeiras. Osiągała tam dobre wyniki przy ładnej grze. Myślę, że w tym turnieju będzie podobnie, a do tego Stosur nie jest aż tak wymagającą przeciwniczką dla Kanadyjki.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom