>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

WTA Tour - Kuala Lumpur 14-20.04.2014

Status
Zamknięty.
daavid5 671

daavid5

Użytkownik
BMW MALAYSIAN OPEN​

Miejsce: Kuala Lumpur, MALAYSIA
Kategoria:
Data rozgrywania: 14.04.2014-20.04.2014
Rozmiar drabinki: S-56 D-24
Nawierzchnia: Hard
Pula nagród: $250,000
Oficjalna strona internetowa turnieju: http://www.bmwmalaysianopen.com/
Drabinka turnieju głównego: http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2014/1041/MDS.pdf
Drabinka kwalifikacji: http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2014/1041/QS.pdf
Drabinka turnieju deblowego: http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2014/1041/MDD.pdf
Plan gier: http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2014/1041/OP.pdf
Zestawienie kursów: http://www.oddsportal.com/tennis/malaysia/wta-kuala-lumpur-2014/

mirgosik 727

mirgosik

Użytkownik
Wracamy do gry w Kuala Lumpur!

Lim 1,7 bet-at-home⛔ kontuzja przyczyną porażki

Alizee zmierzy się z Magdą Linette, która rzadko ma okazje grac turniejach WTA. Z reguły Polka to poziom ITF i tam mozemy ją ogladac. Niedawno bezbarwny wystep w Katowicach z Zakopalovą-Koukalovą. Wczesniej naprawde rzadkie okazje wystepow w WTA. Ba, porazki w ITFach w pierwszych rundach.

Lim, natchniona zwyciestwami swoich kolezanek z kadry, Garcii i Cornet, bedzie miala okazje zaprezentowac swoj tenisowy kunszt w Kuala Lumpur. Na pewno potencjal, talent, mozliwosci, a nawet doswiadczenie po stronie Francuzki - wychowanki akademii Patricka Mouratoglou. Ten sezon to jej pierwszy powazny w WTA. Prawdziwy walczak w spódnicy, dobre wyniki, szczególnie w Brazylii gdzie doszła do Ćwierćfinału. Jak przegrywa to naprawde z solidnymi zawodniczkami WTA, a nie z noname&#39;ami ITF jak Linette.

Mialem nic nie grac, bo świętuję ostatnie wygrane, ale spodziewalem sie kursu w granicach 1,3, a tu 1,7. Więc gramy! Symbolicznie, bo trzeba odpocząć od wielkich emocji i zbierać siły na Roland Garros!

Allez Alizee!

macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
Buyukakcay C. - Date-Krumm K. 2 @ Expekt 1,42 krecz, zwrot
Pierwsza runda turnieju w Kuala Lumpur. Chyba zdecydowanie najstarsza zawodniczka z całego WTA Tour Japonka Kimiko jest wg mnie zdecydowaną faworytką tego meczu. Mecz będzie rozgrywany na hardzie, czyli na nawierzchni na której bardzo dobrze sobie radzi i notuje najlepsze wyniki. W Monterrey doszła do 1/2 finału przegrała z w 3 setach z Jaksic. Może serwis to nie jest jej najmocniejsza strona, ale gra z głębi kortu już tak. Buyukakcay to zawodniczka raczej na poziom ITF. W ogóle jej nie kojarzę z meczów WTA. Sądzę, że tutaj może coś powalczy, ale doświadczonej Japonce nie powinna zagrozić.

W 181

wyar

Użytkownik
Karolina Pliskova - Ying Ying Duan typ 1 (-4.5 gema) kurs 1.83 bet365 ✅

Jak kazdy olewa Kuala Lumpur,to ja zagram taki bet.
Troche nie rozumiem,jak mozna wystawic taki kurs przeciw Pliskovej. Trzeba jej przyznac,ze jest w tym sezonie w gazie,i na hardzie czuje sie znakomicie. Wszystko funkcjonuje fajnie - serwis ustawiajacy sporo akcji,potezny forehand,powolutku,krok po kroku,robi postepy takze i w innych aspektach gry. Naprzeciw stanie zawodniczka,ktora znana jest raczej z ITF-ow,i tam radzi sobie b. przyzwoicie,ale jak juz wychyli nos i sprobuje w WTA,to zazwyczaj konczy sie to bolesnie. Duan tez jest wysoka,dobrze zbudowana i gra silowo,takze przyzwocie serwujac,ale jej umiejetnosci nie sa zbyt wysokie,raczej oparte na szybkim konczeniu akcji,a kiedy to sie nie uda - niewymuszonych bledach,jako odpowiedzi na krytyke jej umiejetnosci ;-)
Zarty zartami,ale ja stawiam tu zdecydowanie na Karolcie. Sama zainteresowana twierdzi,ze korty w Malezji sa szybkie,i jej to jak najbardziej pasuje. Wygrac tu powinna ta,ktora po prostu wszystko robi lepiej od przeciwniczki, wystarczy,zeby wylosowala swoj serwis i powinna pokryc takie handi. Powodzenia

K 6

kzo555

Użytkownik
hmm dla mnie bet dnia
Dominika Cibulkova (-6,5) - Hsieh S.W. 2 @1.7 fortuna

Wczoraj prawie Ozgen pokryla ta linie, wilgotnosc w KL wynosi obecnie 90%. Ogolem pogoda masakra nie sprzyja to specjalnie grze, szczegolnie dla Cebuli ktora nie jest specjalnie przygotowana do tak ekstremalnych warunkow, w ogolnym rozrachunku DOminika napewno to ogarnie ale, no wlasnie hsieh musi ugrac 6 gemow, co tak dramatycznie trudna rzecza nie jest, nikt sie tu nie bedzie zabijal o kazda pilke i jesli hsieh utrzyma swoje podanie i nie da sie przelamac wiecej niz 2 razy jestem spokojny o swoj bet. Dominice tez troche moze skielznac przy serwisie, nie bedzie bezbledna w kazdym meczu. Ozgen troche braklo hsieh na wlasnych smieciach powinna to zrobic, kondycje ma i lubi biegac ????

W 181

wyar

Użytkownik
Cagla Buyukakcay - Karolina Pliskova DW 0-2 kurs 1.57 bet365 ✅

To tez raczej kasa za darmo. Cagla jest zawodniczka na poziomie ITF,i to wszystko. Ani nie ma dobrego sezonu,ani zadnych argumentow przeciw Pliskovej. Chwile popatrzylem,jak gra z Majeric,ale do momentu zawieszenia meczu,i wowczas...przegrywala.Jak widac,przerwa nie zadzialala na Tadeje zbyt dobrze,ale z tego,co widzialem,poziom gry byl raczej marny. Duzo balonikow,jakichs dziwacznych akcji... Na Pliskova tutaj to o wiele za malo.
Powodzenia.

lolnik 473

lolnik

Użytkownik
Oglądał ktoś z was w Kuala Lumpur Magdę Linette? Tak samo z Shuai Zhang. Kto według was ma większe szanse na wygranie meczu? Kusi mi dać w stronę Polki. Z Lim i Kichenok dobre wyniki, tak wiem że niby kontuzja Lim, ale z Kichenok już nie i były ostre wymiany kończące a nie przebitki. Jaki styl ma Zhang?

gruby85 183

gruby85

Użytkownik
Oglądał ktoś z was w Kuala Lumpur Magdę Linette? Tak samo z Shuai Zhang. Kto według was ma większe szanse na wygranie meczu? Kusi mi dać w stronę Polki. Z Lim i Kichenok dobre wyniki, tak wiem że niby kontuzja Lim, ale z Kichenok już nie i były ostre wymiany kończące a nie przebitki. Jaki styl ma Zhang?
Ogladalem caly pierwszy mecz S.Zhang z L.Zhang, z tego co zauwazylem, dobrze sie porusza na hardzie, serwis calkiem niezly, ale ma tez straszne przestoje w grze. Prawde mowiac, mozna tak napisac o kazdej zawodniczce, ze ma przestoje itd w koncu to WTA ???? Co dalej, dobra gra katowa, jak zlapala rytm to roznosila rywalke po korcie i calkiem dobre uderzenia konczace. Potrafila sie wybronic bodajze dwukrotnie przy swoim podaniu z 0-40. Jak dla mnie, to najlepsza opcja na ten mecz jest handi +1.5 seta na Polke. Tak jak pisalem Chinka ma przestoje i jezeli Magda wyjdzie skoncentrowana i glodna zwyciestwa to seta urwie bez problemu.

Otrzymane punkty reputacji: +31
F 263

fidelio

Użytkownik
S, Zhang potrafi być groźna, zwłaszcza w Azji, ja bym nie grał przeciwko niej.

lolnik 473

lolnik

Użytkownik
Ale dobrze rozkminiliście Magdę jak i S.Zhang. 6:2, 2:6, 6:1 na korzyść Azjatki. Handi +1,5 na Linette też wszedł.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom