>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - Guangzhou, Seul, Tokio - 19.09-25.09.2016

Status
Zamknięty.
macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Miejsce: Guangzhou, Chiny
Data rozgrywania: 19.09.2016-25.09.2016
Nawierzchnia: Hard
Kategoria: International
Pula nagród: $226,750
Oficjalna strona turnieju:
Lista startowa:
Drabinka:
Plan gier:
Zestawienie kursów: http://www.oddsportal.com/tennis/china/wta-guangzhou/
Zwyciężczyni singla 2015: Jelena Jankovic
Zwyciężczyni deblowe 2015: Sania Mirza i Martina Hingis

Miejsce: Seul, Korea Południowa
Kategoria: International
Pula nagród: $226,750
Oficjalna strona turnieju: http://www.koreaopentennis.com/
Lista startowa:
Drabinka:
Plan gier:
Zestawienie kursów: http://www.oddsportal.com/tennis/korea/wta-seol/
Zwyciężczyni singla 2015: Irina-Camelia Begu
Zwyciężczyni deblowe 2015: Andreia Klepac i Lara Arruabarrena
Miejsce: Tokio, Japonia
Kategoria: Premier
Pula nagród: $885,500
Oficjalna strona turnieju: http://www.toray-ppo.com/
Lista startowa: http://www.toray-ppo.com/en/player/
Drabinka: http://www.toray-ppo.com/en/tournament/result/
Plan gier: http://www.toray-ppo.com/en/tournament/result/
Zestawienie kursów: http://www.oddsportal.com/tennis/japan/wta-tokyo-2/
Zwyciężczyni singla 2015: Agnieszka Radwanska
Zwyciężczyni deblowe 2015: Carla Suárez Navarro i GarbiĂąe Muguruza

pawel105 2,2K

pawel105

Użytkownik
WTA SEUL- kwalifikacje
M. Frech - Hozumi
1 @2,10 Bet365
Jutro osiemnastoletnia polka wezmie udzial w kwalach do turnieju rangi WTA. Magda to spory talent ostatnie tygodnie to tendencja wzrostowa, udało jej sie juz awansować w okolice 3 setki rankingu. Ostatnio grała w turnieju w itf na węgrzech w drugiej rundzie odpadła z mocno faworyzowaną Cindy Burger z Holandii, patrzyłem troche na te spotkanie w trzecim decydującym secie polka prowadziła juz z przewaga przełamania jednak ostatecznie przegrała. Czytałem gdzieś jej wypowiedz po tym meczy, ze nie wytrzymała kondycyjnie. W pierwszej rundzie tez grała trzy setówke. Stawka delikatna, i trzymamy kciuki ????
p.s. straszna posucha tu w działach atp i wta ostatnio :/

dx2 279,4K

dx2

Użytkownik
S.Zheng-Sh.Peng 2 @2.4
Turniej w chinskim Guangzhou jest najmniej renomowany z tych grany w tym tygodniu. Taki nieduzy turniej przed Wuhan i Pekinem. Saisai Zheng ostatnio gra dobrze, o czym przekonal sie m.in. Radwanksa na igrzyskach. Ale ja tutaj ide w kierunku Shuai Peng. Peng dlugo byla obok Na Li najlepsza chinska tenisistka. Miala dlosc dluga przerwe spowodowana kontuzja, ale do gry wrocila w marcu tego roku, wiec teoretycznie pol roku grania ma za soba. Tenisitska ktora zawsze slynela z niekonwencjonalnego stylu,iz gra obureczny forhand i obureczny backhand. Peng byla blisko awansu do 2 rundy na US Open, serwujac na mecz po 2-0 w setach z Lepchenko, ktora pozniej zagrala dobry turniej. Chyba juz pora na ta wygrana. Mysle, ze Peng bedzie bardziej zdeterminowana, a gra coraz lepsza. Ze wzgledu na ranking Peng zagra z dzika karta, wiec starac sie bedzie. Kilka dobrych sezonow wsytecz Peng byla finalistka tego turnieju, a teraz to dobre miesjce zeby sie odbic i wrocic na zwycieska sciezke, poniewaz na pewno za caloksztalt jest lepsza tenisista niz rywalka. Saisai Zheng sie zabijac za ten turniej nie bedzie, a dla Peng to naprawde wazna wygran by byla. Mysle, ze czynnik determinacji bedzie tutaj bardzo wazny i stawiam na Chinke startujaca z dzika karta.

Otrzymane punkty reputacji: +16
tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
Bencic 2.62 Bet365

Mecz 50/50, inaczej myślą buki, czemu nie wiem, bo obydwie w tym roku grają poniżej oczekiwań, moze dlatego, że Karolcia dotarła do 1/2 finału w US Open, no ale tam przeważnie gra bardzo dobrze. Od tego momentu minęło juz trochę czasu, a ostatnio zamiast trenować to bawiła się na jakiś aukcjach charytatywnych z Ivanovic, która ostatnimi czasy kompletnie olała grę w tenisa, widać Wozniacka chce skończyć podobnie, bo można zarabiać nie grając w tenisa. Kursy są nieporozumieniem, oczywiście Bencic to niewiadoma, ale w tenisa grać potrafi, zwłaszcza, że tutaj powinna się ogarnąć, bo rok temu dotarła tutaj bodajże do finału i uległa Radwanskiej, a po drodze właśnie pokonała swoją jutrzejszą rywalkę. Trzeba próbować

Sevastova 2.15 Unibet

Typuje podobnie jak podczas US Open, a kursy odziwo mamy po raz kolejny podobne, co mnie dziwi. Za Bondarenko przemawia jedynie fakt, że grała w kwalach i jest rozgrzana, niby szybkie mecze, ale rywalki z półki niżej. Łotyszka ostatnio kapitalny okres, gdzie dotarła nawet do 8 w Nowym Jorku. Może tym razem tak gładko nie będzie, bo to pierwsze spotkanie po sporej przerwie, ale to ona jest zdecydowanie w lepszej formie. Taki kurs przy tej klasie rywalki już możemy nie zobaczyć.

mradam 388

mradam

Użytkownik
Sevastova 2.15 Unibet
Typuje podobnie jak podczas US Open, a kursy odziwo mamy po raz kolejny podobne, co mnie dziwi. Za Bondarenko przemawia jedynie fakt, że grała w kwalach i jest rozgrzana, niby szybkie mecze, ale rywalki z półki niżej. Łotyszka ostatnio kapitalny okres, gdzie dotarła nawet do 8 w Nowym Jorku. Może tym razem tak gładko nie będzie, bo to pierwsze spotkanie po sporej przerwie, ale to ona jest zdecydowanie w lepszej formie. Taki kurs przy tej klasie rywalki już możemy nie zobaczyć.
Czy ona dalej nie zmaga się z kontuzją kostki ?

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Siniakova 1,561
Kontaveit ostatnio kreczowała w New Heaven z Vesniną a od tego czasu dwie porażki na US Open z Vesniną znowu a potem gładziurko uległa Naomi Osace w...Osace ???? Siniakowa po powrocie na kort w US Open przeszła Bouchard i odpadła po wyrównanej walce z Garcią. W Osace zameldowała się w finale gdzie przegrała dopiero z wyżej notowaną McHale. Wg. mnie bardzo ciekawy kurs i mam nadzieję nie podpucha ;)
Xu 4,13
Naprawdę Paterson po 1,27 ? Te zawodniczki nie różni aż taka przepaść i to jest gruba przesada dawać tutaj Szwedkę jako taką faworytkę. Wg. mnie za bardzo sugerują się tym, że w Osace przeszła kwale i dwie rundy(nie pokonała tam nikogo wartego odnotowania). Xu ostatnio nie imponuje, ale na pewno jest w stanie powalczyć z taką rywalką grając u siebie.
Zhang 1,571
Zhang jak ostatnio odpadała to naprawdę z solidnymi rywalkami(Siniakova, Shvedova, Tsurenko, Siegemund). Sakkari to raczej poziom coś na przełomie Futuresów i WTA Tour. Chinka to jednak poziom wyżej i grając w Azji na twardej nawierzchni jest dużą faworytką i kurs to miłe zaskoczenie.
Jang 4,359
Bequ broni tu punktów za zeszły rok, ale typ trochę na przeczucie. Ostatnio nie imponuje formą, przegrywała w pierwszych rundach(chociaż na pewno nie były to kelnerki). Do tego od US Open nie grała. Z drugiej strony młoda Koreanka z dziką kartą, która dobrze zaprezentowała się w zeszłym tygodniu w Osace. Niby wszystko za Bequ ale coś mi mówi, że będzie mieć bardzo ciężko w tym pojedynku.
Wszystkie kursy pinnacle.

dx2 279,4K

dx2

Użytkownik
Bencic-Wozniacki 2 @1.55 expekt
Ja jednak stawialbym na Wozniacki w tym meczu. Obydwie zawodniczki sa po przejsciach zdrowotnych w tym sezonie, ale u Caroline to wyglada po US Open duzo lepiej. Bencic grajaca tak jak w Toronto w tamtym roku czy wczesna jesiena tamtego sezonu juz dawno nikt nie widzial. Wozniacki ominelo duzo waznych turniejow z powodu kontuzji bodajze piety i do teraz pamietam jak siedziala na French Open na trybunach z dziwna mina. Za duzo tych turniejow jej pouciekalo, a ze forma jakby dopisala na kortach Flushing Meadows to moim zdaniem pojdzie Dunka za ciosem. Mozna oczywiscie powiedziec, ze Bencic bedzie probowac powtorzyc jak najlepszy wynik z ostatniego wystepu w Tokio 2015, gdzie przegrala final z Radwanska. Ale Wozniacki tez naprawde sporo sukcesow osiagala w Tokio raz wygrywajac i raz bedac finalistka. Bencic ma wszytsko, zeby swoecic ogromne sukcesy w damskim tenisie, ale tez wciaz jest bardzo mloda zawodniczka i na ta chwile ma klopoty, zeby wrocic na swoj najlpeszy poziom. Wydaje mi po prostu, ze forma zadecyduje, a tu wydaje mi sie, ze Wozniacki ma w tym momencie przewage.

rakubedzburg 609

rakubedzburg

Użytkownik
????WTA Seul
Martincova Tereza vs Kozlova Kateryna 2-6 3-6 ⛔⛔
over 18gemów 1,68 Pinnacle

Obie rówieśniczki po 22lata. bukmacherzy upatrują zdecydowanego zwycięzce w Ukraince. ja bym Czeszki nie skazywał na pozarcie. w zeszłym tygodniu doszła do półfinału w Quebec, przegrywając w trzech setach z Lauren Davis. Czyli szybki oklep się nie zapowiada, jest forma. Tym bardziej że panie w sumie na nawierzchni twardej na ostatnie 11 spotkań(5Kozlova, 6Martincowa) aż 7 razy toczyły 3setówki. Bilans bezpośrednich spotkań 1-0 Kozlova i też po 3 setówce. Myśle że warto spróbować taki overek ????

dx2 279,4K

dx2

Użytkownik
Sh.Peng-Lisicki 1 @2.4 oddsring
Jeszcze raz to samo. Co tu &quot;chomikowac&quot; ? Peng chce wrocic do bardzo dobrego grania i w takim nieduzym turnieju przed Wuhan i Pekinem moze sie udac. Mobilizacja jest jako ze startuje z fatalnym rankingiem i dzika karta, a umiejetnosci sa potencjalnie bardzo duze.
Co ciekawe zarowno Peng i Lisicki wystartuja planowo w Wuhan z dzikimi kartami w przysszlym tygodniu. W przypadku Lisicki to narazie wszystko jest za nazwisko. Niemka ma po prostu fatalny sezon i fatalne wyniki. Ciezko liczyc, ze nagle zaskoczy, stad widze sens grania pod Chinke.
Strycova-A.Radwanska 2 @1.3 b365
Niby na Agnieszke nieduzy kurs i roznie to bywalo w tym roku, zawsze po drugiej stronie siatki rywalka tez probuje wygrac, ale powiedzmy sobie szczerze, ze Tokio to dajmy na przestrzeni ostatnich 5 lat z pewnoscia byl turniej Radwanskiej. Dwa turniejowe zwyciestwa i final czynia go pewnie jednym z ulubionych turniejow Polski. Ogolnie ta azjatycka czesc sezonu zawsze dla naszej rodaczki nader udana byla i tutaj tez jak odpalila rok temu w Tokio i Pekinie to skonczylo sie pozniej wygrana w najbogatszym turnieju sezonu czyli mistrzostwach WTA. Bardzo emocjonujacy mecz zagrala Radwanska ze Strycova w tym roku na French Open, ale tutaj mysle ze ciezkie klimaty azjatyckie zdecydowanie sluza naszej zawodniczce i jakos trudno mi sobie wyobrazic porazke juz w 2 rundzie (nota bene pierwszym meczu z powodu wolnego losu). Do kombinacji mysle, ze Radwanska sprobowac warto wziac.

tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
Radwańską można zagrać, nawet po tak niskim kursie, Strycova nie potrafi grać z Polką, bo ma słabą głowę i długie wymiany to nie jej bajka, a bardzo dobra gra przy siatce to za mało. Myślę, że Isia ma duże szanse na finał w Tokio, Czarnej, Kerber i Halep nie ma, a z nimi Polka póki co nie ma szans, więc pewnie potraktuje ten turniej bardzo poważnie, żeby przypieczętować awans na turniej kończący sezon w Singapurze.
Możemy dorzucić Cebule do Radwańskiej i wychodzi nam już całkiem fajny kurs. Wczoraj Słowaczka rozegrała piękny pojedynek z Safarova, kilka zagrań to światowa półka i wymiany mogły się podobać. Osaka potrafi zaserwować i mocno uderzyć, ale brakuje jej regularności, na słabe zawodniczki to wystarcza, ale Cebula potrafi utrzymać piłkę w korcie i przyspieszyć grę, i to już będzie problem dla niedoświadczonej Osaki.

dx2 279,4K

dx2

Użytkownik
Putintseva-Linette 1 @1.45
Dziwi mnie mimo wszystko taki kurs, poniewaz wedlug mnie to wysoki na naturalizowana Kazaszke rosyjskiego pochodzenia. Linette jakis tam poziom prezentuje, ale.... Polka zagrala jeden final touru w zyciu i bylo to w Tokio (nie nie... to nie chodzi o ta edycje turnieju w Tokio Pacific Pan, w ktorym gramy, tylko ten mniejszy turniej w Tokio poprzedzajacy o puli 200 tys. dolarow, ktory poprzedza ten duzy). W porownaniu z Putintseva, ktora juz nieraz wykrecila bardzo dobry wynik (m.in znakomity na tegorocznym French Open) to blado to wyglada. Ten awans Polki do drugiej rundy po kwalifikacjach to i tak zapisalbym po stronie sukcesow, chcoiaz meczyla z anonimowan zaowdniczka z dzika karta. Nie odmawiam naszej rodaczce dobrej formy, poniewaz w kwalifikacjach pokonala m.in. Hibino, ale wystepy w tych najmniejszych turniejach touru, a turniejach Premier to jednak jest duza roznica. Mozna mowic, ze od kiedy wprowadzono do kalendarza turniej w Wuhan to Tokio troche stracilo z renomy, ale i tak nie liczylbym na slabsza Putintseva tylko ze wzgledu, ze zaraz gramy jeszcze wspomniane bogatsze Wuhan i chwile pozniej azjatycka perełke w Pekinie. Jest tutaj o co grac. Putintsevej rankingu, zeby zalapac sie bezposrednio na turniej glowny w Wuhan wystarczy, a pieniadz w Tokio calkiem niezly. Polka w tak duzym turnieju jeszcze nie zaistniala i na razie jest tenisistak na dorobku w takich turniejach, a Putintseva w formie stac na pokonanie tych gwiazd ze scislej swiatowej czolowki.

tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
Typ na Julkę w 100% popieram, powinna to ogarnąć w 2 setach.
Sevastova +1.5 seta 2.00 Pinnacle
Sevastova 3.50 Pinnacle

Konsekwentnie będę grał w kierunku Łotyszki. Po rzekomej kontuzji podczas US Open już śladu nie widać, zresztą skoro pojawiła się w Tokio tzn, że wszystko jest w porządku. Łotyszka długo wchodziła w mecz z Bondarenko, bo to było jej pierwsze spotkanie od dosyć dawna. Broniła nawet piłek setowych, na pewno dopisywało jej szczęście, bo sporo breaków obroniła, ale ogarnęła wszystko w 2 setach. Forma Muguruzy to wielka niewiadoma, jednak po wygraniu w Paryżu Szlema mocno spuściła z tonu i grała w kratkę, gdzie przeważały niestety słabsze spotkania. Czemu w kierunku Sevastovej? Myślę, że Hiszpanka mimo wszystko potraktuje ten turniej jako przetarcie przed Wuhan i Pekinem, gdzie broni pkt za finał i zwycięstwo, więc wiadomo, co będzie dla niej priorytetem, i gdzie są większe pieniądze do zarobienia. Moim zdaniem nie potraktuje tego turnieju poważnie i będzie chciała z formą poczekać do początku Października na maraton w Chinach. Zresztą Łotyszka ostatnio w życiowej formie, i nawet przy dobrej dyspozycji Muguruzy, ma szanse z nią powalczyć. Główny typ to urwanie seta, bo wiadomo jak Hiszpanka długo wchodzi w spotkania i traci sety w swoich pierwszych spotkaniach, a typ na wygraną za mniejszą stawkę, bo tak jak mówiłem, nie będzie się ona zabijała o zwycięstwo w tym turnieju.

Otrzymane punkty reputacji: +40
machiavelli 1,5K

machiavelli

Użytkownik
Radwańska - Puig 2 @ 3.0 1xbet
Śmiech na sali kurs na mistrzynie IO 3? z naszą Agnieszką, której już nie powinno tutaj być. Oglądałem mecz Agi z Czeszką. Podwójne błędy w ważnych momentach. Głupie wyrzucenia za kort. Obandażowany lewy brak to tylko niektóre z mankamentów, które jej doskwierają. Ciężko w ogóle stwierdzić co ona robi w tej rundzie, ale śmiało można powiedzieć, że psychika Czeszki dała się we znaki bo już gdy miała mecz w garści oddawała tak bezmyślnie punkty, że nic tylko się śmiać. Puig widać, że jest w formie. Od tej od Io jej daleko, ale bardzo dobry mecz z Kvitovą. Trochę długo w niego wchodziła, ale potem już było tylko lepiej. Dlaczego uważam, że wygra Puig?
Agnieszka jest wypompowana i ewidentnie jej coś doskwiera. Monica to taka ściana może nie tak świetnie technicznie jak Aga, ale wszystko wraca praktycznie na drugą stronę z tym, że z mocniejszą siłą + posiada uderzenie kończące. Z resztą wystarczy mogą obejrzeć mecz z finału IO gdzie Niemka (Kerber) biła głową w mur. Nie ma co się oszukiwać Agnieszka jak gra tak gra, ale dla niej są słabiej obsadzone turnieje gdzie może porobić durnia z przeciwniczek. To, że wygrała top master bez Azarenki i bez Sereny Williams i to dzięki ogromnemu szczęściu w tie breaku z Halep gdzie mogła iść w kolejne rundy wiosny nie czyni. Nie chce być złym prorokiem, ale przyszłość leży w rękach siłowych zawodniczek.

Otrzymane punkty reputacji: +40
macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Muhammad/Peng-Brady/Riske 2-0
Muhammad/Peng 1.42 Unibet✅✅✅ IZZI

Wcześniej nie doceniałem Asi, bo grała głównie w Amerykańskich ITFach, a takie turnieje nie są raczej jakimś wyznacznikiem. Ostatnio udało się jej więcej pograć w WTA. Przekonujące wyniki, ćwierćfinał USO, półfinał w Montrealu i ćwierćfinał w Stanford. Dzięki temu wyraźnie podskoczyła w rankingu i może liczyć na grę z lepszymi partnerkami. Peng do takich się zalicza, mimo iż dopiero wraca do touru po długiej przerwie spowodowanej kontuzją. Była numer 1 rankingu deblowego, więc zna tajniki gry podwójnej. Naprzeciw nim dwie tenisistki, które o wiele rzadziej próbują swoich sił między liniami deblowymi. Bilans Brady w tym sezonie 6/7, Riske 4/6 ma się nijak do Asi, która ma 44/13, zaś Shuai ma tylko 8/8, ale na poważnie wróciła w czerwcu i od razu wygrała turniej w Nottingham w parze z Hlavackovą. W pierwszej rundzie obie pary dostały ogórkowe przeciwniczki, Peng z Muhammad straciły w sumie 3 gemy, zaś ich rywalki w drugim secie musiały nawet bić się w taju. Jak widać umiejętności i ogranie deblowe po stronie Amerykanki i Chinki, więc uważam, że warto im tutaj zaufać. Kurs dobry do jakiejś kombinacji.

Otrzymane punkty reputacji: +7
kokosek1960 1K

kokosek1960

Typer
Linette, Magda - Wozniacki, Caroline

2016-09-23, godz.06:15
Magda w II rundzie pokonała zawodniczke kazachstanu Putincewą , mecz trwał długo bo prawie trzy godziny.Linette w turnieju juz zagrala kilka spotkan ponieważ brała udział w eliminacjach , pokazując dobry styl gry. Woznacki to utytułowana zawodniczka powoli wraca do formy po wczesniejszych niepowodzeniach zaczela grac coraz lepiej , gdzie pokazała sie z dobrej strony w US Open w N.Jorku . Obecnie Dunka jest na 28 pozycji rankingu WTA.W tym turnieju pokonała juz Szwajcarkę Bencic i Hiszpankę Suarez Navarro , chociaz musiała stoczyc cięzkie boje , bo kazde z tych spotkan były trzysetowe.Dunka powinna pokonac Linette ,która raczej nie da rady w tym spotkaniu , a że kurs na tyle niski , wiec ja bym tu stawiał na undera 19,5.

powodzenia.;)

Skoro Twoją propozycją jest under 19.5 gemów, to podaj ten typ wraz z kursem i bukmacherem, bo w końcu to forum bukmacherskie./Macko18

prosze bardzo jak masz tam konto możesz skorzystac , ale to moja tylko propozycja

• Poniżej19.5
  • 1.80
  • Sportingbet

3;6/4;6 ✅

dx2 279,4K

dx2

Użytkownik
Arruabarrena @3.25 b365 &lt;no i git&gt; ????
Arruabarrena V.-J.Larsson +4,5 gema @1.72
Na pierwszy rzut oka moze dziwny typ. Arruabarrena jakos nie szalala z forma ostatnio, ale ona potrafi zagrac dobrze od czasu do czasu. Hiszpanka miewala bardzo dobre wystepy na kortach Indian Wells i w tej azjatyckiej czesci sezonu tez byla polfinalista wlasnie w Seulu dwa czy trzy sezony temu, wiec ten turniej lubi. Arruabarrena udawalo tez sie zakwalifkowac sie i wygrywac mecze w najwiekszym azjatyckim turnieju w Pekinie, a to takie latwe na pewno nie jest. Z reguly wiec w tym okresie ten wzrost formy Hiszpanki nie dziwi. Larsson trzyma dobry poziom od okresu przed US Open, ale tutaj takie starcie z zawodnicka, ktora potrafi dobrze grac w korcie i ktora wydaje mi sie w formie. Licze, ze Arruabarrena zaskoczy Larsson dobra gra, a to powinno smialo pokryc handicap. Poza tym taki kurs to gruba przesada, a nieduze turniej lubia sprawic niespodzianke i szukaja niekonwencjonalnych zwyciezcow.

P.S. Swoja droga to nie wiedzialem, ze Magda Linette potrafi zagrac az tak dobrze w tenisa. Z Wozniacki oczywiscie faworytka byc nie moze, ale byc moze Linette gra najlepszy tenis w swojej karierze jak dotad i naprawde zasluzyla dzis na ogromne brawa w starciu z Putintseva.

Otrzymane punkty reputacji: +5
macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Macko18 dzisiaj tez warto pograc w strone Muhammad \Peng ??
Dzisiaj nie jestem tak do tego przekonany. Nie znam do końca ich rywalek, aczkolwiek z perspektywy poziomu prezentowanego do tej pory przez wszystkie cztery zawodniczki, to Shuai z Asia znacznie górują doświadczeniem.

machiavelli 1,5K

machiavelli

Użytkownik
Cepelova vs Niculescu 1 @ 2.5 1xbet

Trochę niepowodzenia z tą Agnieszką, ale trudno. Słowaczka wraca do gry po bardzo słabym okresie. Ostatnio jej notowania na rynku ciągle idą w górę i widać, że jest znaczy progress w stosunku do tego co było przez ostatni rok. Po drugiej stronie Rumunka, która ma bardzo irytujący styl gry dla każdego. Do tego w h2h prowadzi 2;0, ale jakoś mam dziwne przeczucie, że tym razem będzie do 3 razy sztuka. Jak dla mnie forma po stronie Cepelovej. Do tego jest młodsza i powinna wyciągnąć konsekwencje. Niculescu to taka zawodniczka do której stylu trzeba się przyzwyczaić, a potem ją sie bije jak chce. Jeżeli dobrze pamiętam to Woźniacka ma z nią miażdżące h2h.

dj_jones 12,3K

dj_jones

Użytkownik
Panowie wiecie moze jak Ana Konjuh ma wystapic w meczu kwalifikacji do turnieju w Wuhan(Chiny) o godz.11.30 skoro gra teraz z Jankovic w Guanghzou???
Oczywiste jest, że nie wystąpi i najprawdopodobniej w jej miejsce wystąpi inna zawodniczka./Macko18
Ciekawe jest ,ze przesuwaja owy mecz i nadal mozna grac...
Mecz najprawdopodobniej przełożony na jutro./Macko18

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom