>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - Dubaj, Rio De Janeiro, 15.02-21.02.2016

Status
Zamknięty.
macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Hlavackova/Hradecka-Klepac/Srebotnik 1-2
Klepac/Srebotnik 2.92 MarathonBet✅✅✅ Ładny comeback ????
Imo Czeszki są często przeceniane. W wielu meczach możemy zaobserwować na nie kursy, które byłyby dobre na Jedynki, bądź inne topowe pary w gazie, jak Betki w tamtym sezonie. Lucie z Andreą to ciągle czołówka, ale nie grają wielkiej rewelacji jak kiedyś. Oprócz popularnej Santiny w żeńskim deblu nastąpiło pewne spłaszczenie i wiele par potrafi ze sobą rywalizować na równi. Ostatnio zaszła też spora rotacja, powstało wiele par. Jasne, że Czeszki grają dalej ze sobą i jest to ich największym atutem. Nie zawsze jednak idzie im najlepiej. Tutaj dostają słoweńską parę, która o dziwo grała ze sobą wspólnie niezwykle mało. Prezentują jednak one siłową grę i tym są w stanie ograć swoje rywalki. Nie da się ukryć, że trochę szukam niespodzianki, ale wydaje mi się, że może to być akurat w tym pojedynku.
Atawo/Spears-Garcia/Mladenovic 0-2
Atawo/Spears 3.32 MarathonBet⛔
Tutaj wręcz przeciwnie. Stawiam na parę, która ma znacznie większe zgranie. Kopsy ciągle solidne, w tamtym sezonie załapały się do turnieju finałowego WTA. W tym sezonie Spears grała mniej, bo tylko na AO i to jest pewnego rodzaju niewiadoma. Jeśli będzie w pełni dyspozycji, to w parze z &quot;dawną&quot; Kops-Jones potrafią powalczyć z każdym oprócz Jedynek. Francuzki to nowy twór w tourze, jednak ze sporym potencjałem. Wiadomo, że Krysia z Karoliną mają spore umiejętności, jednak jeszcze nie zawsze ta współpraca funkcjonuje jak należy. Przykładem był mecz z Goerges i Pliskovą na AO, gdzie kompletnie im nie szło. Gdy dostają znacznie słabsze pary, to spokojnie sobie radzą, jednak tutaj już w 1R trafiają na solidne Kopsy, które jak wspomniałem mają ogromne doświadczenie we wspólnych występach. Rozumiem, że Francuzki ostatnie miesiące mają bardzo dobre, ale taki kurs w tym pojedynku to przesada i Kopsy po 3.0+ trzeba spróbować.

Otrzymane punkty reputacji: +12
berdshit 3,4K

berdshit

Użytkownik
Errani-Zheng 1,62 bet365✅✅

W tym meczu stawiam na Sarę, której zupełnie w tym roku nie idzie. Pomimo tego liczę tu na doświadczenie i na to, żę nareszcie trafia na zawodniczkę powiedzmy sobie szczerze grającą zupełnie inny tenis niż taka Mladenovic czy Garcia, na zawodniczkę która gra tenis bardzie techniczny niż siłowy, a w konfrontacji technicznej mało która zawodniczka w tourze może równać sie z Sarą. Sara była juz kiedyś w finale w Dubaju. Forma Zheng całkiem dobra, ale uważam, że na Włoszkę to nie wystarczy, kiedyś w końcu Sara musi sie przełamać, H2H 2:0 na korzyść Sary i prawdę mówiąc nie widzę większych szans na wygraną Zheng w tym meczu.

dx2 279,4K

dx2

Użytkownik
S.Zheng-Errani 2 @1.65 (powrot w 1-szym secie z 1-5) jak nie kochac tej zawodniczki
Dam tu na Errani. Sara wybitna tenisistka, ale ten sezon na razie ogolnie slaby, troche zagrala w Sydney (2 zwyciestwa), ale na Australian Open porazka przyszla w 1 rundzie w 3 setach, chociaz Gasparyan z ktora Errani przegrala zrobila pozniej bardzo odbry wynik w postaci az 4 rundy. W Pucharze Federacji tez zostala Errani ograna dwukrotnie przez Francuzki, a mianowicie Garcie i Mladenovic. Gdzies trzeba zaczac grac, a Dubaj to jest miejsce gdzie Sara byla finalistka 3 sezony wstecz. Saisai Zheng ma tez plus za soba w postaci kwalifikacji, a do takich turniejow z kwalifikacji nie mozna sie dostac bedac w zlej formie. Ten mecz rozegra sie typowo na plaszczynie technicznej, gdyz obydwie tenisistki nie maja wielu argumentow silowych. Licze jednak na ta bardziej uznana i renomowana zawodniczke. Kurs w postaci 1.65 na mala wirtuozke tenisa to jest calkiem duzo i jest to zacheta.

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Errani 1.62 STS✅ Dzięki Sara za zarobione pieniądze dla mnie i wielki szacunek za NIEZŁOMNOŚĆ !

W końcu Sara zagra z dziewczyną, która przebija i nie strzela wszystkiego co popadnie. Włoszka swoją regularnością i obroną powinna sobie poradzić z rywalką. Sara jest świeża, a rywalka ma juz trzy spotkania w nogach. Według mnie Włoszka powinna wygrać to spotkanie.

K 84

krzysq69

Użytkownik
Gratulacje dla użytkownika Macko18, Klepac/Srebotnik majac seta w plecy i dwa przelamania w 2secie odrobily wygrywajac TB a potem STB. Kurs musial byc kosmiczny ???? Przypomina mi to mecz z miesiac temu jedynek, gdzie mialy seta w plecy i 2 przelamania w plecy w 2 secie i wyciagnely. Wniosek z tego taki ze warto moze nie ogladac ale sledzic te kobiece deble, bo kursy sa kosmiczne do wylapania jesli tylko widzimy szanse na come back ???? jeszcze raz gratulacje oby kolejny typ tez Ci wszedl ????

tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
Shvedova 1.78
Tym razem już nie będzie powrotu, bo raczej Kazaszka sobie na to nie pozwoli. Vinci dzisiaj ostatkami sił potrafiła powalczyć i pokazać swój tenis - zmęczenie po Rosji i zmiana klimatu ewidentnie miało wpływ na jej dzisiejszą grę. Svedova może do światowej czołówki nie należy, ale od czasu do czasu potrafi zagrać fajny turniej i zajść daleko, nawet w takim Dubaju. Fajnie pograła w kwalach, gdzie miała bardzo dobre rywalki, podobnie dzisiaj z Vinci. Dobrze funkcjonował serwis, returny też nękały Włoszkę, widać, że dziewczyna na początku sezonu trafiła z formą, co na pewno cieszy. Errani dzisiaj wróciła z dalekiej podróży, bo miała rywalkę o podobnym usposobieniu technicznym, więc wygrana nie dziwi, ale jutro może być już za ciężko. Z pewnością Sara da się we znaki Kazaszce, bo będzie ją wyprowadzała z równowagi grą w obronie i długimi wymianami, które Shvedova będzie po prostu unikała. Jednak serwis Włoszki na poziomie 120-140 pozostawia wiele do życzenia i będzie tylko zaproszeniem do returnu, będzie pewnie sporo przełamań, jednak większe szanse daje mimo wszystko mniej doświadczonej Shvedovej, bo Errani na szybkim hardzie z ofensywnymi zawodniczkami wręcz nie istnieje.
ale Errani byla tutaj 3 lata temu w Dubaju w finale z Petra Kvitova, ktory przegrala w 3 setach.
Z całym szacunkiem, ale forma Włoszki pozostawia wiele do życzenia i 3 lata temu wystarczy spojrzeć na drabinkę - ułożyła się dla niej łaskawie. Co działa na niekorzyść Shvedovej to na pewno krótki czas na regeneracje, bo jutro zagra dosyć wcześnie.
Bez analizy:
Suarez Navarro (kursy nie porozumienie)
Brengle +1.5 seta

dx2 279,4K

dx2

Użytkownik
Petkovic-Jankovic 2 @1.75
Petkovic rozniosla Giorgi w 1 rundzie, ale Jankovic dzis genialny mecz z Bencic. Dwa sety mega tenisa, trzeci set juz tempo siadlo, Bencic zaczelo sie dawac we znaki zmeczenie z kazdym kolejnym gemem, ale i tak momentami bylo co ogladac. 2 i pol godziny emocji. Jankovic to bardzo specyficzna zawodniczka. Zanim nastaly czasy Azarenki, ktora straszy czasem Serene Williams, to taka zawodniczka, ktorej mlodsza z siostr Williams sie obawiala byla swego czasu wlasnie Jelena Jankovic. Jankovic gotowa na dobre granie, Serbka na pewno dobrze czuje sie w Dubaju, gdzie rowniez rezyduje. W tym roku w Dubaju latwiej o dobry wynik bedzie niz w Dausze. Stawiam na Serbke.
Shvedova-Errani 2 @2.1
A ja stawiam na Sare. Nie wiem skad te uprzedzenia do zawodniczki, ktora grala juz duzo razy w cwiercfinalach szlemow i polfinalach WTA Premier Mandatory (czyli odpwiednikow ATP100) na twardych kortach. Errani dzis powrot niesamowity z 1-5 w 1 secie i byl kawalek dobrego tenisa i niech nikt mi nie powie, ze Saisai Zheng, ktora weszla z kwalifikacji grala zle. Shvedovej dzis widzialem najmniej, nie powiem, juz mi sie nie chcialo meczyc, ale Vinci tez przeciez jeszcze w niedziele wygrywala w Sankt Petersburgu. Errani narazie slaby sezon jak wspominano, ale Errani byla tutaj 3 lata temu w Dubaju w finale z Petra Kvitova, ktory przegrala w 3 setach i Dubaj to dobry punkt odbicia sie w tym sezonie. Mysle, ze na dystansie Sara ten mecz wygra.
bo Errani na szybkim hardzie z ofensywnymi zawodniczkami wręcz nie istnieje.
Nie mozna zagrac w finale takiego turnieju jak Dubai grajac zle.
Rozumiem, ze forma ma duze znaczenie. I tym sie tutaj mozna sugerowac. Kontrargument jest taki. W Montrealu w sierpniu, Errani dotarla do polfinalu pokonujac kolejno Mladenovic, Brengle, Azarenke i Tsurenko, a wedlug mnie to sa bardzo ofensywne zawodniczki. Jak ktos dobrze gra w tenisa to mozna wygrac wszedzie. A skoro Errani jest tu underdogiem to tym bardziej sprobuje. Ja tu dostrzegam nawet dodatkowy czynnik motywacyjny dla Errani w tym meczu po tym jak Shvedova wyeliminowala przyjaciolke Sary. Zobaczymy co mecz przyniesie...
Kazdy ma prawo do wlasnego zdania.

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Errani 1,91 STS✅ Świeżość wygrało ze zmęczeniem, dzięki Sara!

O zwycięstwo Włoszki jestem raczej spokojny. Będzie to długa i wyboista droga ale to Sara będzie górą. Kazaszka będzie bombardować podanie Sary ale jak to bywa u niej pojawią się w końcu ślepaki. Wczoraj o mało co ledwo stojąca na korcie Roberta pokonała by Kazaszke. Wysoki topspin, lewo-prawo i atletyczne ciało Szwedowej się zagotuje. Ona ma juz w tyłku 4 spotkania. Przetrwać ostrzał i konsekwentnie na wyniszczenie Kazaszki.

M 127

matand

Użytkownik
Ktoś wie coś o meczu Errani, dlaczego nie grają? Widzę, że inne mecze w Dubaiu zostały wznowione a tam nadal przerwa.

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Garcia C. 1.80✅

Errani S. 1.55✅

Ivanovic A. 1.30⛔

STS

ad 1. Francuska ponownie wskoczyła na wysoki poziom swoich tenisowych umiejętności. Trzeba korzystać póki czas. Giorgi wysadziła się w powietrze, a Jankovic gra ponizej swoich mozliwości. Tenis Petko mnie nie przekonuje. Niemka jednak pomału wychodzi z dołka. Francuska za mocna na tą chwilę.

ad 2. Sara złapała w końcu rytm. Jest walka i uśmiech na twarzy. Sara w obronie wymęczy i wykończy Brengle.

ad 3. Schwajni działa pozytywnie na Ane :grin:Maszynka naoliwiona i gra jak z nut. Z takim tenisem to może wygrać cały turniej.

@ Nie ma Agi i Jurka...nie ma Polskiego tenisa...chelek we Wrocku pokazuje w jakim stanie jest nasz męski tenis...z Argentyną będzie wstyd! Szop-Ołówek kontuzje...

---

Otrzymane punkty reputacji: +15
lionel21 191

lionel21

Użytkownik
Garcia C. 1.80
Errani S. 1.55
Ivanovic A. 1.30

STS
ad 1. Francuska ponownie wskoczyła na wysoki poziom swoich tenisowych umiejętności. Trzeba korzystać póki czas. Giorgi wysadziła się w powietrze, a Jankovic gra ponizej swoich mozliwości. Tenis Petko mnie nie przekonuje. Niemka jednak pomału wychodzi z dołka. Francuska za mocna na tą chwilę.
ad 2. Sara złapała w końcu rytm. Jest walka i uśmiech na twarzy. Sara w obronie wymęczy i wykończy Brengle.
ad 3. Schwajni działa pozytywnie na Ane :grin:Maszynka naoliwiona i gra jak z nut. Z takim tenisem to może wygrać cały turniej.

@ Nie ma Agi i Jurka...nie ma Polskiego tenisa...chelek we Wrocku pokazuje w jakim stanie jest nasz męski tenis...z Argentyną będzie wstyd! Szop-Ołówek kontuzje...

---
Andre, francuska to może być kuchnia, a Garcia jest Francuzką, pisz po polsku, błagam. Czasami tu zaglądam, by poczytać i popatrzeć na typy i jak widzę takie byki to mi się Bronek przypomina ???? Jankovic wcale nie gra poniżej oczekiwań tylko ogromny wysiłek kosztował ją mecz z Bencic, dużo biegania i długich wymian. Z Petkovic powtórzyć drugi raz to samo było bardzo trudno. Ja bym więcej szans dawał Petkovic, która łatwo wygrała tutaj dwa mecze i zachowała ogrom sił. 8 przegranych gemów na 2 mecze w WTA to świetny wynik.
Co do Twoich typów to jazda po kursach i tyle w temacie. Ivanovic wygrała z Halep, ale czy to oznacza, że ze z Czeszką będzie miała łatwo? Według mnie kurs niewarty gry. Errani jak dla mnie wygląda bardzo dobrze, Brengle jak najbardziej jest w zasięgu. Co prawda, wygrała z Kvitovą, ale jak Kvitova gra to wszystko wiemy. Jak trafia to jest piekielnie groźna, w przeciwnym wypadku może przegrać nawet z nisko notowaną rywalką. Brengle podobnie jak Errani jest regularna, popełnia niewiele błędów. Errani to z pewnością tenisistka bardziej kompletna i bardziej doświadczona, która w ważnych punktach gra lepiej.
Podsumowując, z Twoich bardzo &#39;&#39;kursowych&#39;&#39; typów najbardziej podoba mi się Errani. Ivanovic nie opłaca się po prostu grać. Jeśli chodzi mecz o Garcia-Petkovic, to jest on trudny do wytypowania ze względu na styl gry Francuzki, jednak jeśli już miałbym coś tu typować to raczej w stronę Niemki. Good luck! ????
PS Co do polskiego tenisa to faktycznie jest słabo i właśnie takie pojedyncze jednostki jak Aga czy Jurek, pokazują, że nie warto ich hejtować, tylko się cieszyć, że zdołali dojść do miejsca, w którym są.

dx2 279,4K

dx2

Użytkownik
Vandeweghe-Svitolina 2 @1.52
Elina Svitolina dobrze gra teraz po prostu w tenisa. Dwa bardzo dobre mecze z Cepelova i Muguruza to nie przypadek. Cepelova naprawde grala tu niezle i ten wynik z Svitolina nie oddaje obecnego poziomu Slowaczki. Muguruza sie starala, ale sie wystrzelala, a Svitolina swoja dobra gra dokonczyla dziela zniszczenia, odsylajac Muguruze z placzem. Coco Vandeweghe to zaksoczenie na tym etapie wedlug mnie. Amerykanka na razie ograla dwa &quot;mlotki&quot; w postaci Karoliny Pliskovej i Mladenovic. Ten mecz z Pliskova mialem &quot;nieprzyjemnosc&quot; ogladac. W meczu ogolnie dzialy sie tylko dwie rzeczy, a mianowicie: serwis-aut lub serwis -2/3 odbicia-aut. Strasznie sie to ogladalo. Svitolina jest w formie i na tyle regularna, ze ogra moim zdaniem Amerykanke.

I tu mnie zastanawi ten mecz Petkovic. Nie wiem jak Niemka to zrobila, ze ograla tak latwo Jankovic. Rozczarowalem sie ogromnie tym wynikiem. Jankovic to chyba jakas euforia po wygranej nad Bencic, poniewaz Serbka serio zagrala bardzo dobrze z Bencic. Nie wiem czy to dlatego, ze ten mecz przeniesiono na jakis odlegly kort po przerwie spowodowanej opadami, gdzie nawet transmisji nie bylo. Zmeczenie po wczorajszym meczu chyba to nie bylo, bo Jankovic w sumie jeden mecz zagrala tylko. Cos tu nie tak w kazdym razie chyba bylo. Petkovic na pewno gra dobrze, ale czy to az tak dobra gra Niemki czy Jankovic odwalila szopke, tego niestety sie nie dowiem...Ten mecz Petkovic z Garcia duzo wyjasni, gdyz Garcia ten wczoraj dobry mecz dala. Pewnie gdymbym nie widzial tego meczu Jankovic z Bencic i wyniku Petkovic z Jankovic, to tez bym powiedzial ze Garcia po tym co pokazala wczoraj wygra, ale jednak jest tu duza niewiadoma moim zdaniem.

krajanka 43

krajanka

Użytkownik

I tu mnie zastanawi ten mecz Petkovic. Nie wiem jak Niemka to zrobila, ze ograla tak latwo Jankovic. Rozczarowalem sie ogromnie tym wynikiem. Jankovic to chyba jakas euforia po wygranej nad Bencic, poniewaz Serbka serio zagrala bardzo dobrze z Bencic. Nie wiem czy to dlatego, ze ten mecz przeniesiono na jakis odlegly kort po przerwie spowodowanej opadami, gdzie nawet transmisji nie bylo. Zmeczenie po wczorajszym meczu chyba to nie bylo, bo Jankovic w sumie jeden mecz zagrala tylko. Cos tu nie tak w kazdym razie chyba bylo. Petkovic na pewno gra dobrze, ale czy to az tak dobra gra Niemki czy Jankovic odwalila szopke, tego niestety sie nie dowiem...Ten mecz Petkovic z Garcia duzo wyjasni, gdyz Garcia ten wczoraj dobry mecz dala. Pewnie gdymbym nie widzial tego meczu Jankovic z Bencic i wyniku Petkovic z Jankovic, to tez bym powiedzial ze Garcia po tym co pokazala wczoraj wygra, ale jednak jest tu duza niewiadoma moim zdaniem.
I po tym co napisałeś mocno się zastanawiam nad meczem bo... z rana miałem odmienne zdanie co do typu na ten mecz i chciałem iść mocno w stronę Niemki. Nie oglądałem wczoraj meczu Francuski z piękną Carlą, śledziłem tylko livescore i był to mecz walki, Garcia już nawet przegrywała w 2 secie z przełamaniem, myślałem że to przegra. Z kolei Petkovic wczoraj zdemolowała wręcz Jankovic i wcześniej Giorgi - imponując w tym meczu na returnie.
Kurs @2 na Niemkę zachęca mnie mimo wszystko, może tylko lżej zagram bo jednak ona jest dla mnie faworytką ;) H2H 2-0 dla Petović - oba mecze w 2015r.
Żal tego pierwszego bo Strycova nie istniała na korcie do połowy 2 seta, a później bezmózg z Niemiec strzelał bez opamiętania po autach - tak że ani po długości ani po szerokości (nawet w korytarzu deblowym się nie mieściła).

merida1879 1,2K

merida1879

Użytkownik
Errani S. - Brengle M. 1 k. 1.55
Za 1.5h zacznie się mecz prawdy dla Sary, i dowiemy się czy ona idzie w prawidłowym kierunku z formą. Z tego co widziałem meczyk z Zhang i Shvedową to jak najbardziej na tak.
Buki oczywiście wykalkulowały kurs (..) ale zaraz kursy idą na korzyść Shvedowej, a czemu bo pokonała (ledwo) Pertę która jest nie w pełni sił dochodzi do siebie po operacji.
Więc buki mądre głowy mają okazje do szczucia grajków bo pokonała w ostatnim czasie Makarovą i PertŽę – bez jaj ten mecz nie będzie spacerkiem dla Sary, ale powinna sobie poradzić z Medsison. Śmiało,.. dobry kurs na Sarę - GRAĆ
Wiedziałem, że będzie ciężko ale Sara to powonna przegrać za karę

Po wygranej nie zapomnij podziękować

Proszę dodać buka./Macko18

dx2 279,4K

dx2

Użytkownik
Strycova-C.Garcia 2 @1.6
Garcia w super formie po tym co widac. Bardzo ciezki mecz Suarez Navarro, gdzie odworcila losy meczu grajac jak z nut, dzis naprawde pewna wygrana nad Petkovic. Niemka nie miala ogolnie duzo do powiedzenia i chyba faktycznie Jankovic cos tam odwalila, ale nie ma sensu juz plakac nad rozlanym mlekiem. Tutaj wszystko u Francuzki sie zazebia, poczawszy od mocnych i co wazne regularnych uderzen w wymianach, przez bardzo dobry serwis, az po gre przy siatce. Strycova dzis bardzo dobry mecz, duzo ambicji, na pewno jest to zawodniczka, ktora potrafi uatrakcyjnic mecz, ma duze zdolnosci ataku przy siatce, ale jednak Ivanovic dzis zagrala slabiej. Caroline Garcia zasluguje na final w obecnej dyspozycji w mojej opinii.

D 319

defox

Użytkownik
Strycova-C.Garcia 2 @1.6
Garcia w super formie po tym co widac. Bardzo ciezki mecz Suarez Navarro, gdzie odworcila losy meczu grajac jak z nut, dzis naprawde pewna wygrana nad Petkovic. Niemka nie miala ogolnie duzo do powiedzenia i chyba faktycznie Jankovic cos tam odwalila, ale nie ma sensu juz plakac nad rozlanym mlekiem. Tutaj wszystko u Francuzki sie zazebia, poczawszy od mocnych i co wazne regularnych uderzen w wymianach, przez bardzo dobry serwis, az po gre przy siatce. Strycova dzis bardzo dobry mecz, duzo ambicji, na pewno jest to zawodniczka, ktora potrafi uatrakcyjnic mecz, ma duze zdolnosci ataku przy siatce, ale jednak Ivanovic dzis zagrala slabiej. Caroline Garcia zasluguje na final w obecnej dyspozycji w mojej opinii.
popieram w całej rozciągłości typ na Garcie. Strycova jest tu tylko dzięki uprzejmości swoich rywalek. Kto oglądał mecz z Georges wie o czym mówie. Czeszka sama była zaskoczona kontuzją mózgu swojej rywalki, bo przecież kopiąc rakietę ze łzami w oczach, myślami była już na lotnisku.
Oglądałem wszystkie mecze Francuzki i muszę przyznać że prezentuje ona najlepszą formę ze wszystkich zawodniczek. Każdy wygrany mecz jest zasługą jej wysokich umiejętności i wolą walki (mecz z Navarro). Tak więc po takim kursie myślę że warto.
Oglądam teraz mecz Errani ze Svitoliną. Zagrałem Svitolinę, ale widać że będzie to mecz walki. Mam nadzieję jednak że w finale zamelduje się Svitolina i Garcia, a wtedy z wielkim przekonaniem pójdę w stronę Caroline.

D 86

dzordan89

Użytkownik
W meczu Burger - Schiavone sedzia popełnił ogromny błąd w tiebreaku przy 2:4 powinna serwować Burger a serwowała Schiavone

D 86

dzordan89

Użytkownik
Sam byłem zdziwiony zaczynała tb Schiavone i przy 4:2 po zmianie stron serwowała Schiavone. Przegrała serwis i bylo 4:3 i podaje piłki Burger ona była trochę zdziwiona ale grały dalej. Nawet na tablicy wyników przy 5:5 było zaznaczone że serwuje Burger a serwowała Schiavone.
Jeśli gdzieś ten mecz jest dostępny to można zobaczyc
http://www.flashscore.pl/mecz/roiG1HY6/#przebieg-meczu;2
tutaj jest pokazane że Burger straciła serwis na 6:8 a napewno Schiavone zagrała &quot;brudnego asa&quot; i piłka meczowa Burger na 7:5 była przy serwisie Burger

Otrzymane punkty reputacji: +14
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom