>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - Doha 13.02-18.02.2017

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP

Miejsce: Doha, Qatar
Data rozgrywania: 13.02.2017 - 18.02.2017
Nawierzchnia: Hard
Kategoria: Premier
Pula Nagród: $710,900
Oficjalna strona turnieju: http://www.qatartennis.org/tournaments/index/91
Lista Startowa: http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2017/1003/MDS.pdf
Drabinka: http://www.oddsportal.com/tennis/qatar/wta-doha/standings/
Plan gier: http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2017/1003/OP.pdf
Zestawienie kursów: http://www.oddsportal.com/tennis/qatar/wta-doha/

Zapraszam do pisania analiz oraz merytorycznej dyskusji!​

dragonix 187

dragonix

Użytkownik
Broady N. - Beck A. @ 1.93 Pinnacle ⛔ prowadzenie 6:4 4:0 to było za mało ???? ???? ???? Beck leci w następnej rundzie.
/A takich typów jak SnB3 to kastrować.
Świetny kurs. Trudno jest mi przypomnieć sobie jakiś dobry mecz Beck. Ubiegły sezon na minus, poprzedni również, Niemka jest na równi pochyłej i cały czas się stacza w dół. Ten sezon ten zaczyna od bilansu 1W/4L. I to wszystkie gładkie porażki 2:0, gdzie nawet przez chwilę nie nawiązała walki. Broady ten sezon zaczęła bardzo dobrze. Bilans 7W/4L. W praktycznie każdym meczu prezentuje się z dobrej strony. Na AO mecz z Gavrilova to była poezja, jeden z lepszych meczów turnieju. W ubiegłym tygodniu zanotowała finał ITF-a w Midland. Nie jest to zawodniczka, która ma na swoim koncie jakieś większe sukcesy, ale skupiamy się na obecnej formie, a tej jest świetna i na pewno będzie chciała z tego wycisnąć ile się da. Preferuje ona ofensywny styl gry, jest bardzo wysoka, świetnie serwuje, uderza bardzo mocno i od początku powinna zdominować na korcie bezbarwną Beck. Jeśli utrzyma poziom z poprzednich meczów to powinno to byc przekonujące zwycięstwo.

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Witam serdecznie. To mój pierwszy post na forum. Orientuje się ktoś co się wydarzyło w meczu Vinci z Davis ? Wiem, że mecz został przerwany z powodu deszczu. Mam obstawiony kupon na zwycięstwo Vinci przed meczem i kupon jest dalej otwarty a wchodząc na buka Nordicbet mecz jest jutro o 10 05 i kursy są takie jakby w ogóle nie grały ? o co chodzi ?? po 1.88 na dwie Panie i nawet można obstawiać handicapy setowe. Czyżby Panie grały od nowa ?? Z góry pozdrawiam
Nie ma takiej opcji, że zaczną mecz od nowa. Zawsze w sytuacji gdy mecz jest przerwany z powodu złych warunków atmosferycznych jest dokańczany w najbliższym możliwym terminie i wznawia się go od stanu przy przerwaniu, czyli w tym przypadku Panie wznowią mecz od stanu 6-2,1-1 na korzyść Amerykanki. Sytuacja, która występuje u wymienionego buka jest najprawdopodobniej błędem.

marincilic 324

marincilic

Użytkownik
Bacsinszky - Putintseva ::: 2 (LIVE) ✅
Pinnacle @1,775
Obstawiam, że Timea będzie zmęczona po Davis Cupie. Jeszcze w niedzielę grała w Szwajcarii. W ogóle ostatnio słabo u niej z przygotowaniem fizycznym. Putintseva z kolei dobrze się pokazała w Moskwie. Moim zdaniem zajedzie ją kondycyjnie w tym spotkaniu.
Trochę się spóźniłem, szybko kurs odjechał. Ale łapałbym jak wróci.

T 143

tdulko

Użytkownik
Hey Marin, dzieki za info.
Mam pytanie, niestety spoźnilem sie in nie oglądałem Bacsinszky z Putintsevą. To bylo na streamie? Jeżeli tak to jaki był kurs w momencie jak było widać, że z Bacsinszky &#39;będzie ciężko&#39; i na koniec seta?

marincilic 324

marincilic

Użytkownik
Mam pytanie, niestety spoźnilem sie in nie oglądałem Bacsinszky z Putintsevą. To bylo na streamie? Jeżeli tak to jaki był kurs w momencie jak było widać, że z Bacsinszky &#39;będzie ciężko&#39; i na koniec seta?
Jak było widać, że Bacsinszky nie ogarnia to Pinnacle zamknął linię. Buki są szybkie. Bardzo rzadko jest tak, że ewidentnie widać, że zawodnik jest kontuzjowany, a buk trzyma linię. Tutaj trzeba czytać między wierszami. Widziałem Bacsinszky w pucharze Davisa i na AO. Było widać, że nie jest przygotowana fizycznie ale technikę dalej ma świetną. U siebie dała z siebie wszystko, żeby wygrać z Mladenović. Miała tylko dwa dni, żeby polecieć do Dohy, gdzie klimat jest bardziej wymagający. Tak to wszystko się złożyło.

marincilic 324

marincilic

Użytkownik
Davis - Vesnina ::: 1 ✅
Pinnacle @1,806
Vesnina ciężkie trzy sety z McHale i ma jeszcze dzisiaj grać z Davis, która ewidentnie jest w formie ostatnio. Myślę, że Rosjanka nie wytrzyma tego maratonu.
Super argumenty , na prawdę podziwiam, zmęczenie jedynym czynnikiem w podawanych typach. Gratulacje
Rzeczywiście się tutaj nie rozpisałem. Davis ma bilans 9/1 w tym roku. I są w tym gronie klasowe zawodniczki: Strycova, Ostapenko, Vinci. Końcówka zeszłego sezonu też dobra. W Luxembourgu musiała ją zatrzymać Kvitova, która wtedy wygrywała dosłownie wszystko. Vesnina z kolei gorzej wchodzi w ten sezon, bilans 5/4, ogólnie przeciętnie. Tamten sezon świetny. Buki ją niedoszacowywały cały czas, a grała wspaniale. Ale nie postrzegam jej jako zawodniczkę z świetnym przygotowaniem fizycznym. Raczej dobry serwis, mocne zagrania, dobra psychika, poukładana gra. Po takim trzysetowym pojedynku nie będzie mogła zagrać 100%. A Davis będzie wymagającą rywalką. Według mnie siądzie w środku spotkania.

tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
Super argumenty , na prawdę podziwiam, zmęczenie jedynym czynnikiem w podawanych typach. Gratulacje

T 143

tdulko

Użytkownik
Troche podmuchuje wiatr w Doha. Ktos moze wie czy Wozniacki ma duze problemy w takich warunkach? Tennis Radwanskiej to wydaje mi sie, ze nie lubi na pewno zlych warunkow.

marincilic 324

marincilic

Użytkownik
Cibulkova (-1,5s) - Stosur ::: 1 ✅
Pinnacle @ 1,961
Spodziewam się tutaj łatwego meczu dla Dominiki. Oglądałem Stosur z Sevastową, spotkanie na niskim poziomie. Jeżeli Samantha zaprezentuje podobny poziom to Cibulkova będzie miała spotkanie na takie wymiany jakie lubi. W lepszej kondycji fizycznej jest Słowaczka. Dodając do tego dwie godziny gry, które spędziła Stosur jeszcze niedawno na korcie to nie wyobrażam sobie, żeby mogła nadążać za tempem gry, który jej zaserwuje Cibulkova.

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
C. Wozniacki - L. Davis - powyżej 20,5 gemów (1,83)
Bet365

Wozniacki pokonała Agnieszkę Radwańską ale ten wynik brałbym z lekkim dystansem. Polka straciła regularność zwycięstw i nie jest w swojej wysokiej formie. Dunka od długiego czasu nie potrafi wejść na wyższy level gry którym zachwycała wszystkich gdy bywała numerem jeden. W zasadzie to gra średnio-słabo z przebłyskami. Ale jedno trzeba przyznać Woźniackiej. To kortowy walczak. Podobnie jak jej rywalka. L. Davis notuje znakomite wyniki w tym sezonie. Spodziewam sie szczerze mówiąc trzy setowego boju ponieważ rywalki lubią męczyć siebie i rywalki podczas meczu. Wozniacki już w ostatnich meczach była bliska 3 setowych batalii. Over gemowy powinien zostać tutaj złamany. Typowanie samego winu Wozniacki jest tutaj niepotrzebnym ryzykiem. Dunka może ten mecz równie dobrze przegrać. Dla statystyków dodam że obie zawodniczki od 5 meczy nie rozegrały 3 setów. Jeśli L. Davis ten mecz przegra to na pewno po walce. Przy jej formie nie wierze w gładkie zwycięstwo Dunki, podobnie Dunka nie powinna zajechać będącej w gazie Amerykanki.

H 124

hrotan

Użytkownik
Caroline Wozniacki - Karolina Pliskova
Zwycięzca meczu : C. Wozniacki (Kurs: 2,25)⛔⛔⛔
BetClic

Wozniacki pokazała w meczu z Radwańską jak dobrze przygotowana jest na ten turniej. Szybkie 2:0 zrobione na swojej przyjaciółce i aktualnej 6 rakiecie świata robi wrażenie.
Potem kolejno Davis i Puig zostały kładko pokonane przy czym Puig zmasakrowana 6:1 6:2 po tym jak cudownie ograła Kasatkine!
Teraz coś o rywalce. Pliskova to aktualnie 3 rakieta świata. Nie przegrała od 5 meczy. Przed porażką z sensacją AO Lucic-Baroni miała serie 9 zwycięstw! Ta machina trochę przystopowała w meczu z Cibulkovą i sądzę, że dzisiaj ostatecznie zatrzyma ją Caroline Wozniacki

demolka6 514

demolka6

Użytkownik
Ka. Pliskova - C. Wozniacki DW 2-0 @2.30 Milenium ✅ 6-3 6-4
Ja dzisiaj uderzam w Czeszkę. Wozniacki ma mimo wszystko problemy z grą w takich warunkach. Mecz z Davis to prawdziwy pokaz przebijania bez sensu i liczenia na błędy z drugiej strony. Amerykanka tych błędów popełniała mnóstwo i Dunce udało się wygrać. Pliskova będzie chciała w końcu turniej wygrać. Co prawda w meczu z Cibulkovą, Czeszka popełniała również sporo błędów, jednak serwis i zagrania kończące, zwłaszcza po pierwszym serwisie to ogromny jej atut. Jeśli będzie trafiać to Wozniacki nie ma czego szukać w tym meczu.

forehand39 574

forehand39

Użytkownik
Caroline Wozniacki - Karolina Pliskova
Zwycięzca meczu : C. Wozniacki (Kurs: 2,25)
BetClic

Wozniacki pokazała w meczu z Radwańską jak dobrze przygotowana jest na ten turniej. Szybkie 2:0 zrobione na swojej przyjaciółce i aktualnej 6 rakiecie świata robi wrażenie.
Potem kolejno Davis i Puig zostały kładko pokonane przy czym Puig zmasakrowana 6:1 6:2 po tym jak cudownie ograła Kasatkine!
Teraz coś o rywalce. Pliskova to aktualnie 3 rakieta świata. Nie przegrała od 5 meczy. Przed porażką z sensacją AO Lucic-Baroni miała serie 9 zwycięstw! Ta machina trochę przystopowała w meczu z Cibulkovą i sądzę, że dzisiaj ostatecznie zatrzyma ją Caroline Wozniacki
Typu nie neguje, to finał i może zdarzyć się wszystko, dla mnie no bet, natomiast pisanie, że pokonanie Radwańskiej robi wrażenie - oglądałeś mecz? Bo wydaje mi sie, ze nie do konca.. Radwańska zagrala beznadziejne spotkanie, nie biegala nawet do niektórych piłek, czego nie ma w zwyczaju. Nawet jej regularne przebijanie nie bylo takie jak zawsze, grala wrzutki i zostala pozamiatana. Pokonanie Davis i Puig to tez nie robi mega wrażenia.. tych meczy tez pewnie nie widziałeś.. Zdecydowanie lepsze wrażenie zrobila Pliskova w meczu z Cebulą gdzie było mnóstwo atrakcyjnych wymian i kończacych uderzeń ze strony Czeszki, czego brakowalo każdej przeciwniczce Caroliny. Zobaczymy jak sobie poradzi z demolujacym fh Pliskovej, oraz potężnym podaniem ( serwis Radwańskiej= ITF , karlowata Davis = balon , Puig= podobnie jak dwie poprzednie). Sugerujesz sie pewnie h2h no bo jak sie nie oglada meczy to czym mozna sie sugerować? - pamiętaj, ze statystyki nie grają ????
Powodzenia

franz100 495

franz100

Użytkownik
Typ na Woźniacką kuszący, ale wczoraj podczas meczu z Puig, Karolina wyglądała na przeziębioną, a podczas wizyty trenera Woźniacki powiedział do niej coś w stylu &quot;na razie jest dobrze, graj na ile czujesz że możesz&quot;. Więc coś może być na rzeczy.
To tak ku przestrodze ????

demolka6 514

demolka6

Użytkownik
Tak jak pisałem wcześniej, Pliskova zasłużenie w końcu wygrała turniej WTA. Serwis i forehand to jej niebywała broń. Woźniacki próbowała grać mądrze, starała się rozrzucać Czeszkę po korcie, jednak w większości wymian to Pliskova dyktowała tempo gry. Ja tam się cieszę z wyniku, Czeszka jak dla mnie to przyszły numer 1 żeńskiego tenisa.

Otrzymane punkty reputacji: +2
Do góry Bottom