>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - Carlsbad, 01-07.08.2011

Status
Zamknięty.
andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Jovanovski - Vinci 1.60✅bet at home

Spotkanie mi to chodzi po głowie od paru godzin. Zdecydowałem się to zagrać tylko i wyłącznie ze względu że obie panie widziałem ostatnio bardzo często w telewizji w różnych turniejach. Vinci od wielu tygodni w wysmienitej formie. Jest spokojna na korcie, mysli i gra bardzo inteligentny tenis. Serbka natomiast wali wszystko ile wlezie. Traktuje tenis i kazdą piłke jak &quot;zabicie&quot; piłką muchy - gra za bardzo agresywnie, na granicy duzego ryzyka. Myslę że włoszka odpoczęla już od Budapesztu i Palermo - Naładowała silniki i klepnie młodej i podpalonej Serbce. Wyniki osiągane przez Jovanowski wskazują że Vinci powinna wygrać. Styl i inteligentne usposobienie włoszki powinny być górą nad agresywną hustawkę serbki, chyba że zacznie jej wszystko wychodzić ale to się jej jak widziałem rzadko zdarza.

Andre@

---

Otrzymane punkty reputacji: +1
andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Scheepers - Zahlavova Strycova Barbara 1.50✅

Argumentacja podobna do wczorajszej. Biorę pod uwagę style obu pań. Widziałęm je kilka razy w tym sezonie. Czeszka w końcu niech się przełamie i przejdzie 1 rundę. Ma okazje. Jej oponentka jest solidna, jednak tenis czeszki jest o wiele klas lepszy. Czeszka potrafi wygrać z Kvitovą na przykład by potem przegrać z jakąś przysłowiową &quot;Ulą&quot; oby nie tym razem! Wczoraj miałem z Vinci mocno pod górę ale dzisiaj powinno być ciut lzej!

Andre@

---

Otrzymane punkty reputacji: +1
andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Kirilenko 1.45 anulowane- Paszek

Kirilenko zawsze mi się podobała na hardzie, jej tenis bardzo mi pasuje do betonu. Rosjankato taki &quot;ładny&quot; niespełniony talent. Tyle lat grania a wyniki takie sobie...papiery na granie ma wielki ale tam zawsze czegoś brakuje. Austriaczka to w sam raz przeciwniczka dla rosjanki. Z jej półki. Ja jednak upatruje wygranej rosjanki. Urwany set z Syreną to juz coś. Argument moze słaby ale dla mnie ma duze znaczenie. Masza powinna sobie poradzić z Paszek. Austriaczka ostatnio chyba ma najlepsze miesiące w swojej karierze. Wiele gra...moze przyjdzie w końcu zmęczenie...Masza bardziej swieza i na betonie zawsze była bardzo mocna!

Andre@

---

@ uwaga, dzisiaj w Carlsbadzie mnósto meczy MIN...bedą takie wybuchy...ot taka luzna sugestia...UWAGA!

@ w końcu wakacje...1 dzień słonca - ale lato???

Otrzymane punkty reputacji: +2
kudlaty089 250

kudlaty089

Forum VIP
Dzisiaj w oko wpadło mi spotkanie Erakovic z Razzano. Kursy też dość zadowalające, więc szybko tłumaczę dlaczego tak a nie inaczej. Nowo Zelandka naprawdę dobrze radzi sobie na amerykańskich turniejach. W Stanford przebrnęła przez eliminacje, potem bez problemu odprawiła w pierwszej rundzie Arvidsson, następnie sensacyjnie pokonała Azarenkę, by w ćwierćfinale odpaść z Cibulkova. W San Diego też musiała się przebijać przez eliminacje, a w pierwszej rundzie pokonała pewnie Vesninę. Teraz czeka na nią Razzano, która najlepsze lata kariery, kiedy kręciła się koło 20 miejsca w rankingu, ma już chyba za sobą. W pierwszej rundzie Francuzka pokonała Hradecką po dość zaciętym meczu. Jednak należy pamiętać, że Czeszka to już nie jest ta zawodniczka z początku sezony, kiedy to grała naprawdę dobry tenis. Obydwie prezentują dość zbliżony poziom, jednak chyba w lepszej formie jest ostatnio Erakovic, co mogłem zaobserwować oglądając jedną i drugą w akcji.

M. Erakovic 1.60

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Petkovic 1.30✅ - Razzano

Styl obu pań znam jak własną kieszeń. Petko ostatnio ciut słabiej. Ale mam nadzieję że się odrodzi. Rywalka adekwatna do podbudowania formy i własnego morale. Razzano po przejsciach życiowych...nie poddaje się i walczy - to dobrze, trzeba się podnieść i iść do przodu! A co do ostatecznego wyniku to niemka jest zdecydowanie lepsza...mam nadzieję że to przełozy na korcie.

Andre@

---

@ i po pogodzie...u mnie już pochmurno - co za lato???

Otrzymane punkty reputacji: +6
M 16

masterp

Użytkownik
Co sądzicie o dzisiejszym pojedynku Hantuchovej z Radwańską? Nie jestem znawcą tenisa, aczkolwiek jego świeżym fanem. Moim zdaniem faworytką jest Słowaczka.

K 0

kamil2602

Użytkownik
grają razem w debla, wiec znają się dobrze.
Moim zdaniem jak i wielu tu obecnych to Aga wiedzie prym w tym deblu ;)
jak dla mnie to 60/40 na korzyść Agnieszki

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Dulko G./Pennetta F. - Kops-Jones R./Spears A.
1
1.30⛔ w trzecim secie 10-12
MOje wybranki w grach singlowych się zupełnie straciły... Dulko słabiutko, a włoszka kompletnie obnizyła loty. W debelka tez tak sobie, ale mają za przeciwniczki parę z którą powinny sobie poradzić. Moje wybranki są o pare stopni wyzej niz swoje oponentki. Jak patrzałem na dokonania obu par z tego sezonu to Dulko z Flavią są zdecydowanie wyzej! W singlu nie idzie, trzeba ratować reputacje w debla, przeciwnik spokojnie do ogrania.

Andre@

---

@ deszcz, deszcz, deszcz.......i deszcz...

@ Aga po dramacie WIN ! Ale kto się bawi w WTA to nic nadzwyczajnego...z Petko powinno tez byc do przodu?

@ przed chwilą zobaczyłem kursy na Radwe i Petko - są lekko szokujące ??? hm...

pozdrawiam!

Otrzymane punkty reputacji: +2
andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Petko 1.70 ⛔- Radwa

Niemka bardzo dobrze sobie poczyna. Czytam jej wypowiedzi na Twiterze (WTA) i tam tryska optymizmem, humorem i podkreśla że jest zdrowa i wiele sobie obiecuje w Amerykańskim tourne. Aga, czytałem na Eurosporcie jest kontuzjowana a jej tenis bardzo pokręcony...Niemka ma dobry serwis, gra bardzo siłowo i atletycznie. Radwa w miarę meczu moze osłabnie i na zmęczeniu oraz kontuzji popłynie...polka nie lubi takich atletycznych pań co walą w lewo i w prawo...techniczny tenis Agi bedzie się musiał zmierzyć z tenisem mocno siłowym...myslę ze z tej konfrontacji NIemka pójdzie do finału, transmisja Eurosport 2 23.00

Andre@

---

Otrzymane punkty reputacji: +6
robel 153

robel

Użytkownik
Agnieszka Radwanska - Andrea Petkovic 2:1✅✅✅
Typ: 1
Kurs: 2.30✅✅✅
Bwin

Dziwie się ze aż tak wysoki kurs jest na Isie, według mnie max 1.85, więc korzystam. Agnieszka w tym sezonie wygląda najlepiej według mnie właśnie na betonie. W Australian Open ćwierćfinał, porażka z Clijsters, Dubai ćwierćfinał, porażka z Kuznetsovą, Doga porażka w 1 rundzie z Safarova, Indian Wells 1/8 porażka z Azarenką, Miami ćwierćfinal porażka ze Zvonarevą, Stanford ćwierćfinał porażka z Lisicki. Aga z Hantuchovą pokazała charakter i w końcu zagra w półfinale(obok Sttugartu). Petkovic również świetnie radzi sobie w tym roku an betonie, m. in półfinał Miami, ćwierćfinał Australian Open. Za Agnieszką stoi na pewno doświadczenie (bilans meczy na hardzie 120/52, Petkovic 56/40), bilans meczy bezpośrednich też po stronie Polski 2:0 na hardzie w Tokio 2009, 10. Dla mnie faworytką jest Isia mimo jakiegoś urazu

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Zvonareva - Radwanska 1,50
Agnieszka zrobiła świetny wynik. Wreszcie zagra w finale turnieju WTA, pokonała tutaj dwie naprawdę dobre zawodniczki(Petkovic,Hantuchova). Oba te mecze kosztowały ją ogromną ilość sił, dodatkowo wiemy, że nie jest w 100% zdrowa. Wczoraj po ostatniej piłce w meczu z Danielą było widać, ogromne zmęczenie na twarzy. Vera również wczoraj 3 sety, ale nie można porównywać jej dyspozycji do dyspozycji Agi. Wygrała dwa mecze po walce, dzisiaj moim zdaniem wyrównany będzie tylko trzeci set, w dalszej części meczu Aga raczej nie nawiąże walki. H2H 2:0 dla Rosjanki, ostatni mecz w tym roku w Miami i dwa sety.

W 66

warchlak

Użytkownik
Ja tez sie sklaniam ku temu, ze Radwanska dzisiaj przegra i to spodziewam sie gladkiej porazki. Dlatego zagram albo dw 2-0, albo ujemny handi gemowy na Vere.
Widzu - WTA, a nie ATP :p

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Zvonareva - Radwanska
3 sety
2.10⛔

Kto wygra? Nie mam pojęcia...wczoraj niby kontuzjowana i &quot;pokręcona&quot; Aga miała przegrać...z mocną i zdrową Petko, he he! Rosjanka powoli nabiera powietrza w płuca i leje wszystkie kolezanki az miło. Widać że forma wraca! Aga to dla mnie temat: ENIGMA - jak ma wygrac to przegrywa, jak ma przegrac to wygrywa...trudno się w nią wstrzelić. Myslę, że kazda z pań w finale bedzie miała swoje wzloty i upadki co bedzie skutkowało wygranymi setami, w trzecim kibicuje oczywicie Adze. Bo juz bede zdrowy! Teoretycznie rosjanka ma wygrać ale ile juz było tych DZIWACZNYCH finałów gdzie dochodziło do niespodzianki...jak Aga zagra swój topowy tenis to Verka bedzie miała bardzo mocno pod górkę!

Andre@

@ dziękuję wszystkim za moją nominacje!!!

@ a od jutra wkraczamy na serio w Amerykański US 2011, chłopaki w Montrealu a dziewczyny w Toronto...oj bedzie się działo!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom