>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

WTA Tour - Bukareszt & Bad Gastein, 07-13.07.2014

Status
Zamknięty.
valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Stefanie Voegele - Julia Goerges Typ: Julia Goerges @ 1.51 Pinnacle
W mojej opinii Goerges jest obecnie w znacznej lepszej formie niż sugeruje to jej ranking (99 miejsce). I choć może wyniki tego nie potwierdzają, to jeśli już Niemka odpada to z mocnymi zawodniczkami, jak Halep, Bouchard, Ivanovic, czy Safarova. Jednocześnie jej tenis to nie jest już typowe bam-bam, gra o wiele cierpliwiej i popełnia mniej niewymuszonych błędów. Z kolei Szwajcarka wciąż nie może przeskoczyć pewnego poziomu i w obecnym sezonie notuje bilans 6-16, często odpadając z zawodniczkami teoretycznie słabszymi. Przypadek Voegele przypomina sytuację w jakiej znajduje się wiele młodych zawodniczek (m.in. swego czasu Goerges), u których po pierwszych sukcesach przychodzi stagnacja i załamanie formy z uwagi na brak dalszego progresu. Dlatego też choć to Szwajcarka jest wyżej w rankingu i ma dodatni bilans bezpośrednich pojedynków z Niemką (2-1), to obecnie w lepszej dyspozycji jest Julka i to ona powinna awansować do drugiej rundy turnieju w Bad Gastein.

Otrzymane punkty reputacji: +7
ciunek 335

ciunek

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, WTA - Bad Gastein
Godzina: 16:00
Spotkanie: Pennetta - Min
Typ: 2:0
Kurs: 1.50
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Już dziś o godzinie 16:00 w znanym, austriackim uzdrowisku wypoczynkowym Bad Gestein, jedna z moich ulubionych i według mnie dość niedocenianych zawodniczek, czyli Włoszka Flavia Pennetta zmierzy się z Amerykanką Grace Min. Flavia Pennetta już niejednokrotnie pokazała, że potrafi pukać do elity i może pokonać ten najwyższy światowy TOP. W turnieju w Bad Gastein jest rozstawiona z numerem jeden, więc na pewno potraktuje te rozgrywki prestiżowo i będzie chciała zwyciężyć w całym turnieju. Pennetta zajmuje obecnie 12 miejsce w rankingu WTA i będzie starała się gonić 11 w rankingu Anę Ivanović. Ponadto jak spojrzemy niżej w rankingu to widziemy, że bardzo depcze jej po piętach rewelacyjna Eugenie Bouchard, która doszła ostatnio do finału Wimbledonu, pokonując po drodzę między innymi Simonę Halep, w finale jednak dość znacznie uległa Kvitowej. Za plecami Pennetty jest dość blisko również jej rodaczka, Włoszka Sara Errani. Natomiast jej rywalka, Amerykanka Grace Min, zajmuje obecnie 138 w rankingu ATP, także dużo, dużo dalej. Grace Min będzie chciała się pokazać, ale myślę, że po słabym występie Pennetty w Wimbledonie (zagrała dużo poniżej oczekiwań i odpadła już w drugiej rundzie) nie będzie miała czego szukać, a mecz skończy się spacerkiem dla Flavii Pennetty, która będzie chciała jak najszybciej mieć ten mecz z głowy i pokona Grace Min w dwóch setach. Jeśli jeszcze spojrzymy, że nie tak dawno Grace Min, przegrała z dużo słabszą od Pennetty Anniką Beck w dwóch setach, to tutaj sądzę, że nie będzie inaczej i tablicy wyświetli wynik końcowy 2:0 dla Pennetty.

perek99 29,6K

perek99

Użytkownik
Meusburger (Aut) - Smitkova (Cze)
Typ:Meusburger ✅✅ (mecz PATOLOGIA)
Kurs: 1,53
Analiza:
Znalazłem do mnie (i może dla was) bardzo ciekawy typ z turnieju WTA Gastein w Austrii, gdzie zawodniczka gospodarzy Meusburger zmierzy się z Czeszką Smitkovą.
Meusburger rok temu wygrała ten turniej i ma od groma pkt do obronienia. Dziewczyna z Austrii jest 38 w rankingu WTA, ostatnio kilka porażek na ziemi, ale miała dosyć mocne rywalki. Jej rywalka to 20 letni talent, który jest już w pierwszej setce WTA. Ostatnio osiąga całkiem przyjemne wyniki, ale dziś powinna przegrać.
Mówiąc krótko: Meusburger gra u siebie, rok temu tu wygrała, ma pełno pkt do obrony, kurs całkiem wysoki. Powinna wygrać z Czeszką, któraej czas jeszcze nadzejdzie ???? Do boju Meusburger
analiza krótka, ale jak typ pewny to nie ma co się szczypać ????
Daje to za 500 x 1,53
Polecam
rok temu tak się cieszyła z wygranej w WTA Gastein:

Otrzymane punkty reputacji: +10
dx2 277,8K

dx2

Użytkownik
Meusburger-Smitkova 1 @1.55 ex...t
Podpisuje sie pod takim typem. Teoretycznie szukam najpierw plusow u zawodniczki czeskiej. Na pewno dwa wygrane mecze w kwalifkakcjach, coraz lepsze wyniki na poziomie ITF, ostatnia runda kwalfikacji do French Open. Na pewno progres jest. Dodajac stara zasade pt. &quot;nie graj przeciwko kwalifikantowi&quot; to sa czynniki swiadczace na korzysc tenisistki z Czech. Niemniej jednak, Yvonne rok temu w tym okresie miala najlepszy okres swojej kariery. Najpierw zagrala w finale w Budapeszczie, gdzie ulegla w 3 setach Simonie Halep, pozniej wygrala turniej wlasnie w Bad Gastein, wiec punkty w tym okresie sa dla Austriaczki bardzo wazne. Ogolnie jakby od tego czasu, w sumie dosc leciwa Meusburger stala sie lepsza tenisistka i wyniki poszly w gore. Ostatnio troche Meusburger zaginela, ale tutaj bedzie w turnieju conajmniej dobrze moim zdaniem. Austriaczka moze nie ma wiele sily, ale reguralna potrafi byc do bolu i z pewnoscia liczy na lepszy wynik. Dodam jeszcze, ze od poczatku edycji tego turnieju, czyli od 2007 roku, Meusburger ani razu nie przegrala w 1 rundzie, a w inaugurujacej edycji byla nawet jeszcze finalistka.

Otrzymane punkty reputacji: +1
mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
Pierwsza runda turnieju Bucharest Open - starcie naszej rodaczki Katarzyny Piter z reprezentantką gospodarzy Andreeą Mitu.
Kasia Piter wraca do gry na swojej ulubionej nawierzchni ziemnej. Mam nadzieję, że to drugie podejście będzie lepsze i uratuje ten słaby sezon. Tegoroczny bilans na mączce to 4/6 i za jedyny niezły wynik można uznać ćwierćfinał w Rio de Janeiro. Piter na mączce potrafi grać, od ostatniego występu w Wimbledonie miała ponad dwa tygodnie czasu na zmianę nawierzchni. Atutem Katarzyny jest umiejętność utrzymania piłki w korcie i dobra selekcja uderzeń. Sądzę, że Polka może się dzisiaj przełamać.
Andreea Mitu ostatnio była rywalką Agnieszki Radwańskiej podczas Wimbledonu i nie zaprezentowała się zbyt dobrze. Na pewno jest to zawodniczka grająca ofensywnie, bardzo często stawiająca wszystko na jedną kartę. W ostatnim tygodniu wygrany turniej rangi ITF we Francji. Zmęczenie na pewno daję się we znaki bo jeszcze w niedziele koło godziny 17 Rumunka rozgrywała finał turnieju. Jak to często bywa w kobiecym tenisie dzisiaj możemy zobaczyć zupełnie inną dyspozycję Mitu.
Kurs na zwycięstwo Kasi Piter jest bardzo wysoki i myślę, że w takiej sytuacji warto zaryzykować. Polka mogła spokojnie przygotować się to tego turnieju a Andreea Mitu pojawi się tutaj prosto z samolotu.
Kasia Piter @ 2,62 Bet365 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +16
perek99 29,6K

perek99

Użytkownik
Meusburger (Aut) - Smitkova (Cze)
Typ:Meusburger
Ten mecz jak i całe WTA to jakaś paranoja, ta pipa z Austrii prowadziła w TB 6:1 i ledwo wygrała, ale to pikuś co się działo dalej. W drugim secie przegrywała 3-4 gemy serwisowe, gdzie prowadziła 40:0, 40:15 czy 40:30, przeciez to jakiś cyrk kuwa jest.
W trzecim secie połamała się się tez ze stanu 40:0..., ma BP przy 40:15 i dalej nic, patologia czystej wody, gdyby nie była kobietą (brzydką) to bym jej ryja obił. Ta dupa z Austrii chyba od od 5-6 gemów nie może swojego podania wygrać. Serwis to ona chyba nigdy w życiu nie trenowała, &quot;miliard&quot; DF
Podziwiam sponsorów, firmy, które dają duże pieniądze na takie turnieje. Ja bym na to nie dał nawet 1 zł, regularność tenisa jak u kolesi z mojego osiedla co grają 2 razy w tygodniu po 1-2 godzinki.
obejrzeć z 2 takie mecze i człowiek pomyśli, że nikt na świecie nie potrafi grać w tenisa ????
przy meczach WTA powinno z boku pisać paraolimpiada
Ostatni raz postawiłem na WTA, tam nie istnieje coś takiego jak logika...
jest wygrana, ale mecz bez komentarza

K 84

krzysq69

Użytkownik
Ten mecz jak i całe WTA to jakaś paranoja, ta pipa z Austrii prowadziła w TB 6:1 i ledwo wygrała, ale to pikuś co się działo dalej. W drugim secie przegrywała 3-4 gemy serwisowe, gdzie prowadziła 40:0, 40:15 czy 40:30, przeciez to jakiś cyrk kuwa jest.
W trzecim secie połamała się się tez ze stanu 40:0..., ma BP przy 40:15 i dalej nic, patologia czystej wody, gdyby nie była kobietą (brzydką) to bym jej ryja obił. Ta dupa z Austrii chyba od od 5-6 gemów nie może swojego podania wygrać. Serwis to ona chyba nigdy w życiu nie trenowała, &quot;miliard&quot; DF
Podziwiam sponsorów, firmy, które dają duże pieniądze na takie turnieje. Ja bym na to nie dał nawet 1 zł, regularność tenisa jak u kolesi z mojego osiedla co grają 2 razy w tygodniu po 1-2 godzinki.
obejrzeć z 2 takie mecze i człowiek pomyśli, że nikt na świecie nie potrafi grać w tenisa ????
przy meczach WTA powinno z boku pisać paraolimpiada
Ostatni raz postawiłem na WTA, tam nie istnieje coś takiego jak logika...
ale jaki problem? troche spogladalem na ten mecz i bylo naprawde kilka swietnych momentow na skontrowanie. Jeśli Ty tez go ogladales i widzac co sie dzieje tego nie zrobiles, to rada prosta - nie graj tenisa. Kontrowanie w tenisie to duza czesc sukcesu. Mowa oczywiscie o wiekszych stawkach, bo przy stawianiu kilku zlotych to mi by sie nei chcialo ogladac tej paraolimpiady jak to nazwales slusznie ????
e. udalo się wygrales, ja nei zarobilem, ale nie stracilem tez, a nerwow sie sporo oszczedzilo ????

perek99 29,6K

perek99

Użytkownik
ale jaki problem? troche spogladalem na ten mecz i bylo naprawde kilka swietnych momentow na skontrowanie. Jeśli Ty tez go ogladales i widzac co sie dzieje tego nie zrobiles, to rada prosta - nie graj tenisa. Kontrowanie w tenisie to duza czesc sukcesu. Mowa oczywiscie o wiekszych stawkach, bo przy stawianiu kilku zlotych to mi by sie nei chcialo ogladac tej paraolimpiady jak to nazwales slusznie
e. udalo się wygrales, ja nei zarobilem, ale nie stracilem tez, a nerwow sie sporo oszczedzilo
typ wygrany i to najważniejsze, ale chodzi o sam mecz, który jak opisałem wyżej był patologiczny, za oglądanie tego powinni dopłacać ????
po obejrzeniu tego spotkania czuje się o 5 lat starszy : ???? KOSZMAR, chyba najgorszy mecz WTA jaki w życiu oglądałem a były to setki a może i nawet tysiące

ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik
typ wygrany i to najważniejsze, ale chodzi o sam mecz, który jak opisałem wyżej był patologiczny, za oglądanie tego powinni dopłacać
po obejrzeniu tego spotkania czuje się o 5 lat starszy : KOSZMAR, chyba najgorszy mecz WTA jaki w życiu oglądałem a były to setki a może i nawet tysiące
Podpisuję się pod tym co kolega napisał. Wiedziałem, że WTA bywa, że tak delikatnie powiem &quot;nieobliczalne&quot;, ale to co zobaczyłem dzisiaj to dramat np.
- Meusburger w tie-breaku z 6:1 na 6:7 (ostatecznie ogarnęła),
- Smitkova, która w trzecim secie łamie Meusburger na 5:4, by przegrać swoje podanie,
- ogólnie w tym 3 secie to co chwilę Panie się łamały,
- po przegranej Smitkova płacze, nie podaje ręki sędziemu, publiczność się cieszy... patola!
Najśmieszniejsze jest to, że miałem pograną Meusburger przed meczem i w 3 secie chciałem być cwany i puścić kontrę na Smitkovą. Udało mi się ją złapać za 1,97. Ah jak się cieszyłem, gdy w chwili gdy skontrowałem Smitkova złamała Meusburger i wyszła na prowadzenie. Ale to co się działo później to naprawdę cuda. Do tej pory nie wiem jak Yvonne zdołała ten mecz wyciągnąć, było conajmniej dziwnie. I ogólnie będąc 100 na plus, przy mojej &quot;świetnej kontrze&quot; wyszedłem 100 na minus...sick

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
- Smitkova, która w trzecim secie łamie Meusburger na 5:4, by przegrać swoje podanie
czy to jest coś niewiarygodnego ? To jest całkowicie normalna sprawa tym bardziej w wta, gdzie serwis nie odgrywa dużej roli.
- ogólnie w tym 3 secie to co chwilę Panie się łamały,
również dość normalne dla wta.
- po przegranej Smitkova płacze, nie podaje ręki sędziemu, publiczność się cieszy... patola!
no tu generalnie było coś nie tak. Publika w koncowce wykonczyla młoda Smitkovą. Klaskali i się mega cieszyli jak walila w siatke albo aut i dala sie wyprowadzic z równowagi. Na koniec tez chyba ktorys z kibicow glosno krzyknal aut wprowadzajac ja w blad. Generalnie tu sie zgadzam, ze publika dala &quot;popis&quot;. Troche szkoda tej Smitkovej, bo ewidentnie bylo jej dziś przykro.
Do tej pory nie wiem jak Yvonne zdołała ten mecz wyciągnąć, było conajmniej dziwnie.
Nic w tym dziwnego nie było...Smitkova miala co prawda 5-4 i 30-0 i podanie, ale 2 pilki dosc latwe zepsula + wczesniej wspomniana publika i młoda pękła...

mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
Druga runda turnieju Bucharest Open z udziałem reprezentantki Polski. Katarzyna Piter będzie podejmować reprezentantkę Słowenii Polonę Hercog.
Kasia Piter wraca do gry na swojej ulubionej nawierzchni ziemnej. Mam nadzieję, że to drugie podejście będzie lepsze i uratuje ten słaby sezon. Tegoroczny bilans na mączce to 4/6 i za jedyny niezły wynik można uznać ćwierćfinał w Rio de Janeiro. Piter na mączce potrafi grać, od ostatniego występu w Wimbledonie miała ponad dwa tygodnie czasu na zmianę nawierzchni. Atutem Katarzyny jest umiejętność utrzymania piłki w korcie i dobra selekcja uderzeń. Sądzę, że Polka może się dzisiaj przełamać.
Kasia Piter wczoraj się przełamała po dwóch miesiącach bez zwycięstwa. Takie zwycięstwo jest bardzo ważne bo jedyną rywalką nie była Andreea Mitu. Bardzo źle się gra na korcie głównym w Bukareszcie. Kibice klaskali gdy serwis nie wchodził w karo, na stojąco oklaskiwali błędy Polki. Bardzo wartościowe zwycięswo naszej rodaczki, wierzę, że pozwoli jej odzyskać dawną dyspozycję i przede wszystkim pewność siebie, której w ostatnich meczach zdecydowanie brakowało!
Polona Hercog w tym sezonie gra bardzo mało - jak dotychczas rozegrane zaledwie szesnaście spotkań, z czego osiem wygrane i osiem przegranych. W stolicy Rumunii, w pierwszej rundzie Bucharest Open reprezentantka Słowenii mierzyła się z Anną Tatishvili, którą pokonała po dwóch setach. Polona prezentuje raczej podobny styl gry jak Kasia Piter, również lubi wycofać się kilka metrów za linię końcową i tam czychać na błędy rywalki.
Dlaczego są takie kursy? Czegoś tutaj nie rozumiem, gdybyśmy nie wiedzieli z kim gra nasza rodaczka i popatrzylibyśmy tylko na kursy to spodziewałbym się kogoś z drugiej dziesiątki a nie nazwiska Hercog. Obie zawodniczki obecnie nie prezentują najwyższej formy i w tym meczu nie można skreślać żadnej z nich.
Katarzyna Piter @ 6,20 Pinnacle ⛔

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Cetkovska 2.0
Petra ma papiery na wielkie granie, hm co stoi na przeszkodzie aby postawić tylko na tenis? Co do meczu, to oceniam go na fifty/fifty - Kiki mnie dzisiaj nie przekonała z meczu z Begu, Rumunka grała ostatnio zwycięski maraton...grała z lekką kontuzją a i tak postawiła się Kiki. Kiki warunki ma, jak huknie z &quot;cyca&quot; to nie ma co zbierać...niezły serwis i technika, gorzej z regularnością. Czeszka jak nie spierd...i meczu w swojej głowie i zagra na pełnym zaangażowaniu to czuję, że będę się cieszył. Petra naprawdę potrafi grać na wysokim poziomie, jest wszechstronna, jedynie co to jej czasami kurew...podejście do tenisa. Dla mnie Czeszka jest odrobinę wyżej w hierarchii WTA, gramy !
@ sorry za inwektywy, ale próbuje dotrzymac kroku Sikorskiemu i Sienkiewiczowi...:cool::grin:
@ Argentyna trzymam kciuki w finale!!! Lać germanów!!! Finał marzeń, to będzie mecz zagadka, trzeba zapomnieć o dokonaniach z turnieju, każdy da z siebie 1000% Dyspozycja dnia zdecyduje...
@ Mam nadzieję, że Radwańska już ostro pakuje na siłce i wcina &quot;stejki&quot; bo znów na US Open dorwię ją jakaś atletka i pogoni z kortu:cool:

Otrzymane punkty reputacji: +6
dx2 277,8K

dx2

Użytkownik
Cetkovska-Bertens 2 @1.8
Stawiam na Holenderke. Obejrzalem wczoraj dosc duza czesc meczu Bertens z Begu i naprawde jest niezle. Begu przyjechala jako zwyciezczyni turnieju ITF, chciala zmienic losy meczu wczoraj, ale Bertens ja i tak skasowala. Mecz mogl sie podobac, kilkanascie wymian naprawde wysokiej klasy w meczu. Nie wiem jak tam Cetkovska wygladala z w meczu Cadantu, ale Rumunka ostatnimi czasy prezentowala sie slabo. Kiki byla w tym roku w 4 rundzie podczas French Open i to zaden przypadek nie jest przypadek. Forma Bertens sie nie ulotnila i nie sadze zeby Cetkovska byla gotowa na takie granie jak wczoraj Bertens, wiec stawiam na Holenderke. Nie bede sie juz wchodzic w szczegoly, widzialem mecz Bertens w bardzo duzej wiekszosci, rozegrala sie od kwalfikacji poczynajac i ma duze szanse na zwyciestwo w tym meczu moim zdaniem. Szkoda tylko, ze nie zobaczymy transmisji akurat z tego spotkania w Bukareszcie.

abraxas 3,2K

abraxas

Forum VIP
Simona Halep - Aleksandra Krunic @15⛔⛔ Pinnacle Simonce motywacji na tym turnieju nie brakuje.

Rumunka gra u siebie w domu i pewnie dlatego zdecydowała się jako jedyna z top10 rankingu zagrać po Wimbledonie. Oglądałem jej wczorajsze spotkanie z młodą de Vroome (1996r) i gra Simonki, szczególnie w drugim secie, nie wyglądała najlepiej,dużo UE, zero przejmowanie inicjatywy w meczu, brak dociągania piłek do linii końcowej, oszczędzanie w bieganiu i odpuszczaniu piłek o które można by powalczyć. Nic dziwnego, w półfinale Wimbledonu tak naprawdę oddała mecz z Eugenią z powodu urazu lewej kostki, nie była w stanie przez ten uraz czy to odbierać wyrzucającego serwisu z lewej strony czy też brak jakichkolwiek doślizgów obciążając lewą kostkę.
W Rumuni gra tylko dla fanów z jej kraju, dziś zmierzy się z lepszą od wczorajsze rywalki, Alesandrą Krunic, która ma dobry bilans na clayu.
Obecnie na Halep wystarczy systematyczność w grze,gdyż Simona nadal ma problemy z kostką, widać to gdy w swojej lewej strefie obronnej gra wślizgiem prawej nogi.
GL ;)

Otrzymane punkty reputacji: +19
dx2 277,8K

dx2

Użytkownik
Vinci-Soler Esp. 1 @1.5
Plan byl bardzo fajny na dzisiaj. Najpierw zwyciestwo Bertens, pozniej Vinci. Polowa tego planu juz nie zostanie wykonana, chcoiaz jak ktos sledzil wynik 1-ego meczu to coz powiedziec. Zadecydowalo tylko i wylacznie szczescie.
Vinci widzialem wczoraj w meczu z Dulgheru przed meczem Holandii z Argentyna. Cos dobrego w koncu u Vinci sie dzieje. Zal mi troche Oli Dulgheru, poniewaz ona po tych swoich nieszczesnych kolanach juz nigdy nie zagrala tak jak kiedys, chociaz walke podjela wczoraj. Silvia Soler Espinoza bardzo dobrze grala przed French Open, poniewaz ona tez dlugo spisywala sie slabo. Hiszpanka to jednak typowa przebijajczka, bardzo podobny styl do Alexandry Dulgheru i to Vinci powinno byc na reke. Vinci naprawde wczoraj miala przeblyski znakomitego tenisa. Zauwazylbym tez, ze w tym tygodniu Vinci i Errani pojechal yzagrac w zupenie innych turniejach. Vinci jest w Bukareszcie, Errani w Gastein i moze to wyjdzie szczegolnie Vinci na dobre, ktora ten seozn ma zdecydowanie slabszy niz dwa poprzednie, ale widze duze pozytywy, wiec postawie na Roberte. Poza tym punktowo dla Vinci jest bardzo wazny tydzien, gdyz rok temu w tym tygodniu wygrywala turniej w Palermo. Palermo co prawda zdjeli z kalendarza, ale wypada zapunktowac ze wzgledu na ranking. Tutaj licze na wiecej szczescia, ale przede wszystkim dyspozycje Wloszki z wczoraj.

Otrzymane punkty reputacji: +17
konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Mam takie pytanie oglądał ktoś wczoraj Halep?Jak tam z jej kostka? Warto pograć na jej przeciwniczke z dodatnim handi?

Otrzymane punkty reputacji: +2
gujon301 951

gujon301

Użytkownik
Mam takie pytanie oglądał ktoś wczoraj Halep?Jak tam z jej kostka? Warto pograć na jej przeciwniczkę z dodatnim handi?
linia dzisiaj trochę niższa...wczoraj można było grać w stronę Krunic +7.5 po kursie 1.95.... dzisiaj taka sama linia @ 1.61...dla mnie trochę mało...
Halep niby narzeka na kostkę, ale ona samą motywacją i większymi umiejętnościami może rozbić i linie np + 6.5 Arrubarrena nie pokryje....ja bym nie grał

Otrzymane punkty reputacji: +2
thecopro 157

thecopro

Użytkownik
Rogers Shelby - Errani Sara
Kieruję się tutaj głównie aktualną formą obu zawodniczek. Wydaję mi się, że kursy mimo wszystko powinny być bardziej wyrównane, dlatego dostrzegam spore value na młodą Amerykankę. Jej bilans na clay&#39;u w tym roku robi wrażenie (7/7), tym bardziej zwycięstwo nad Suarez-Navarro i Giorgi to ogromne osiągniecie i doskonały wyznacznik jej formy. Dziewczyna ewidentnie jest na fali a włoski falochron w postaci Errani, która gra dość poprawnie może nie być wystarczającą zaporą. Włoszka nadrabia doświadczeniem, jednak koło takiego kursu na Rogers nie przejdę obojętnie. Powodzenia!
Pinnacle:
Rogers +1.5 seta - @2.47
Rogers - @5.77
| 7-6 6-3

Otrzymane punkty reputacji: +28
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom