>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Sunfeast Open 18-24 2006

Status
Zamknięty.
rooni 135

rooni

Forum VIP
:idea: Nawierzchnia HARD
:idea: Pula nagród: 175,000 $
:idea: Oficjalna strona turnieju

Na tej stronie internetowej możemy znalezć Livescore, Drabinke oraz wiele innych ciekawych Rzeczy
.

Zapraszam do podawania typów wraz z analizami, suche typy będą usuwane.

rooni 135

rooni

Forum VIP
Pratt N. v Rao S. 1.30 3.00 ✅

Spotaknie przeciętenj Australijskiej tenisistki z słabą Rao. Myśle że w tym meczu jest jeden zdecydowany faworyt i jest nim niewątpliwie Pratt. Nicole jest jak na swoje umiejętności w dość dobrej formie. Bez problemu przeszła eliminacje do US Open, ale niestety w drugiej rundzie trafiłą na tenisistke niewątpliwie lepszą. Ale na Hardzie spisuje się dobrze co udowodniła w Montrealu przegrywając dopiero w ćwierćfinale z Safiną. Myśle że w tym meczu powinny się odbyć dwa sety, i spotkanie powinna wygrać Pratt.

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Pratt N. v Rao S. 1.30 3.00

Spotaknie przeciętenj Austriackiej tenisistki z słabą Rao.

Nicole Pratt to jest Australijka to jest po 1. Po 2 jest już stara jak na tenisistkę i ja stawiam odwrotnie na Rao S. (tylko Roonie kolejna zagadka która to jest Rao ta z Indii czy ta z USA)

Radzę poszukać dobrze bo na 100% jestem pewien że Pratt to Australijka (zmyliło cię przy nazwisku AUS-haha Austria ma AUT-międzynarodowy skrót 8) ) ✅

Widzę że jest tutaj &quot;tłoczno&quot;-to ludziska jak zajrzycie do tenisa i nic nie będzie to zajrzyjcie do kuponów (moich) czasem coś tam wrzucę z tenisika dziś nieco dałem -czytać kto chce i komentować

rooni 135

rooni

Forum VIP
Rezai A. v Poutchek T. 1.30 3.00

Widać że w tym sezonie Rezai sie gra bardzo dobrze na Hardzie. Bardzo dobry występ na US Open w którym wyeliminowała bardzo dobre zawodniczki. W Palermo także znakomity występ, doszła tam aż do ćwierćfinału. Myśle że w tym turnieju może także daleko zajść, ponieważ ostatnio jest w bardzo dobrej formie i nie powinna miec problemów z taką zawodniczka jak Poutchek.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom