>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

WTA okiem hooh34

hooh34 23

hooh34

Użytkownik
Witam.
Jako że nowy rok zbliża się nieubłaganie postanowiłem wprowadzić kilka kluczowych decyzji jeśli chodzi o moją grę u bukmacherów. Będę grał tylko tenis i tylko WTA tym samym pozostawiając siatkówkę i inne sporty. Decyzja jest spowodowana kilkoma czynnikami a chyba najwartościowszym jest ten który mówi że gdybym grał tylko WTA w roku 2012 byłbym sporo na plusie u bukmachera niestety grając inne sporty wszystkie zyski poszły się walić a narobiło się sporo strat. Pewnie wielu z was dziwi się że wybieram WTA a nie ATP ale mam swoje powody by wybrać właśnie panie a kluczowym chyba jest to że jednak kursy powyżej 2.00 lepiej wchodzą u pań niż panów ale to jest moja subiektywna ocena i niektórzy z was mogą się z nią nie zgadzać. Co do samej strategi gry to będzie ona bardzo prosta. Każdy typ gram za 100zł. Kurs na zdarzenie nigdy nie będzie mniejszy niż 1.3 Każdy typ będzie sumiennie przeanalizowany. Co tydzień robię podsumowanie z kolejnego turnieju a na koniec miesiąca ogólny bilans zysków i strat. Trochę się rozpisałem a więc do zboczenia gdzieś w połowie następnego tygodnia kiedy to już będziemy mieć pierwszy turniej pań.
Wesołych Świąt!

hooh34 23

hooh34

Użytkownik
Jutro ruszają pierwsze dwa turnieje z cyklu WTA na których sobie zrobimy &quot;rozeznanie terenu&quot;. Pierwsze typy powinny się pojawić środa/czwartek.

hooh34 23

hooh34

Użytkownik
WTA - SINGIEL: Auckland (Nowa Zelandia), twarda
Przemyślałem jeszcze raz co do stawkowania i nie będzie to płaska stawka. A więc ruszamy sezon WTA 2013 WELCOME !
E.Bouchard - E.Vesnina @1.53 ✅ [5:7 3:6]
Stawka: 200zł
Rosjanka w drugiej części sezonu prezentowała dosyć dobrą formę i w ciągu przerwy raczej nie powinno to ulec zmienia a Kanadyjka no cóż małolata wkraczająca dopiero w świat wielkiego tenisa i według mnie doświadczenie w tym meczu będzie górą.

hooh34 23

hooh34

Użytkownik
WTA - Brisbane / Shenzhen
S.Errani - D.Hantuchova @1.40 ⛔ [6:4 1:6 5:7]
S-W.Hsieh - A.Beck @1.44 ⛔ [3:6 0:6]
Errani zajedzie swoją rywalkę regularnością. Drugi typ nie mniej pewny choć jak to w WTA bywa nie można być niczego pewien nawet przy stanie 6:0 5:0 40:0 :razz:
Tyle z mojej strony w tym roku oczywiście wszystkie te typy które podałem a było ich 4 będą liczone jako rok 2013.
Życzę wszystkim aby się równie mocno schlali co ja i aby nadchodzący rok był zajebisty !

hooh34 23

hooh34

Użytkownik
Przeczytaj swoj 1 post ???? Pozdrawiam.
Trzeba być elastycznym w swojej grze jeśli coś idzie nie tak trzeba to zmienić. Jeśli kogoś to interesuje to max stawka w temacie wynosi 200zł i to jest zasada której na pewno w styczniu nie złamie.

hooh34 23

hooh34

Użytkownik
ATP - Doha / WTA - Auckland
L.Kubot - F.Lopez @1.44 ⛔ [6:4 6:2]
P.Parmentier - K.Flipkens @2.62 ⛔ [2:6 3:6]

hooh34 23

hooh34

Użytkownik
~Dotychczasowy bilans tematu: -300zł
Niestety start sezonu zawsze jest ciężki do typowania ale myślałem że dam rade jednak życie zweryfikowało plany. W sumie nic się nie stało ponieważ 300zł to nie jest jakiś majątek. Odpuszczamy turnieje które w tym tygodniu dobiegają końca a tym bardziej te które startują w przyszłym tygodniu ze względu no właśnie na AO 2013 na którym zamierzam skroić buka jak mało kiedy. Podsumowując: Wracam na AO i tak jak powiedziałem max stawka 200zł i jedziemy ????

hooh34 23

hooh34

Użytkownik
Australian Open - kwalifikacje
G.Burquier - D.Guez @1.72 ✅ [3:6 4:6]
Stawka: 100zł
Sprawy się pokomplikowały jeśli chodzi o budżet na AO dlatego trzeba trochę drobić stąd ten wcześniejszy start.

hooh34 23

hooh34

Użytkownik
S.Peng - M.Niculescu @2.10 ✅ [6:3 4:6 4:6]
Na początek dnia a tymczasem zmykam do łóżka :razz:

Otrzymane punkty reputacji: +7
hooh34 23

hooh34

Użytkownik
~Dotychczasowy bilans tematu: -400zł
Jestem ogromnie zadowolony ze swoich typów tenisowych ale niestety żyłka hazardzisty znów dała znać o sobie. W 12h zarobiłem 400zł niestety zamiast po meczu Rumunki dać na luz i poczekać na kolejną nockę z tenisem postanowiłem że pogram sobie siatkówkę która koniec końców mnie zniszczyła. Człowiek uczy się na błędach. Wrócę niedługo i mam nadzieje że w tym miesiącu wyjdę przynajmniej na 0. Pozdrawiam.

Do góry Bottom