>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Hobart (nawierzchnia: hard; pula: 170 000 $)

Status
Zamknięty.
gusto 695

gusto

Forum VIP
Wybrałem dwa, moim zdaniem najciekawsze mecze pierwszej rundy tego turnieju:

M.Krajicek-S.Bremond 1,50 2,38 08.01 01:05
M.Kirilenko-S.Mirza 1,65 2,08 08.01 01:05
kursy z betgun

Dlaczego warto?
Młodziutka Holenderkamoze zaliczyć zeszły rok do udanych. Ja zapamiętałem jej zwycięstwo w jednym z holenderskich turniejów, w którym to w fianle pokonała bodajże Dementievę. Wiekowa Bremond mimo swojego doświadczenia, nawet jeśli będzie dobrze zagrywała, czy mocno uderzała piłkę, nie ma szans z młodzitką Michaelą. Z gema na gem będzie słabnąć, oczekuję łatwego zwycięstwa Holenderki.

Kirilenko, jedna z piękniejszych tenisistek zmierzy się z utalentowaną, chyba Izraelką. Kursy są dość wyrównane gdyż to początek sezonu i mimo, moim zdaniem znacznej przewagi w umiejętnościach, Maria moze nie miec łatwj przeprawy z Mirzą. Ostatecznie jednak to ta piękniejsza zwycięży...

rookie91 0

rookie91

Użytkownik
Wiec biore sie za typowanie tenisa :p

Mirza S. - Oprandi R. 1 1.35 ✅

Dwie młode zawodniczki, obie mniejwiecej na równych miejscach w WTA, ale myśle że Mirza jest lepszą zawodniczką ( mimo że jest niżej w rankingu ) od Rominy. Zeszły sezon miała przyzwoity a w tym turnieju pokonała już nieźle grającą Marie Kirilenko ... Typ 1 !

Molik A. - Bondarenko A. 2 2.00 ⛔ kurrr ..

Faworytką buków jest grająca u siebie Alicja, jednak ja uważam że to mała pomyłka .. Alyona miała niezłą końcówkę zeszłego sezonu i ten zaczyna nie najgorzej. Dodam jescze że grały ze sobą w 2005 r. i Bondarenko gładko wygrała ... Typ taki 50/50

Kursy z BAH

pawwel 0

pawwel

Użytkownik
Chakvetadze - Mirza typ:1 kurs:1,45 ✅ Chyba najwyzej rozstawione zawodniczki w tym turnieju. Jak widać wyżej , Rosjanka powinna wygrać te starcie.Jak pamiętamy , Chakvetadze miała swietne mecze w końcówce sezonu( pamiętny turniej w Moskwie , gdzie niszczyła kolejno Safine , Dementievą itd) Troche nie doceniana zawodniczka. Z postury wygląda lekko nie pozornie i nie adekwatnie do tej własnie dyscypliny ale to tylko pozory. Jej styl jest chyba najlepszą wypadową miedzy stylem który prezentuje Scharapova ( mocno i bezkompromisowo) i Hingisówna czyli rozważnie sprytnie i rezolutnie. Hm tak mi sie jej styl gry kojarzy z tym co robi miszka Youzhny. No ale nie ważne. Mirza chodz utalentowana gówniara umie namieszać lecz w tym przypadku uwazam ze bedzie bezsilna.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom