>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Elity Trophy - Zhuai, 1.11.2016 - 6.11.2016

Status
Zamknięty.
macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
WTA Elity Trophy

Miejsce: Zhuai, Chiny
Data: WTA Elity Trophy
Nawierzchnia: Hard
Pula nagród: $2,150,000
Oficjalna strona: http://www.wtaelitetrophy.com/Default.aspx
Plan Gier:
Zestawienie kursów:http://www.oddsportal.com/tennis/china/wta-zhuhai/

Uczestniczki (singiel):
  • Samantha Stosur
  • Johana Konta
  • Caroline Garcia
  • Carla Suarez Navarro
  • Shuai Zhang
  • Timea Bacsinszky
  • Barbora Strycova
  • Petra Kvitova
  • Roberta Vinci
  • Kiki Bertens
  • Elena Vesnina
  • Elina Svitolina

Uczestniczki (debel):

• Andrea Klepac, Arantxa Parra-Santonja
  • Oksana Kalashnikova, Tatjana Maria
  • Zhaoxuan Yang, Xiaodi You
  • Chen Liang, Yafan Wang
  • Anastasia Rodionova, Olga Savchuk
  • Shilin Xu, Ipek Soylu

Podział na grupy (singiel):

Grupa A
  • Samantha Stosur
  • Johana Konta
  • Caroline Garcia

Grupa B
  • Carla Suarez Navarro
  • Shuai Zhang
  • Timea Bacsinszky

Grupa C
  • Barbora Strycova
  • Petra Kvitova
  • Roberta Vinci

Grupa D
  • Kiki Bertens
  • Elena Vesnina
  • Elina Svitolina

Podział na grupy (debel):

Grupa A
  • Andrea Klepac, Arantxa Parra-Santonja
  • Oksana Kalashnikova, Tatjana Maria
  • Zhaoxuan Yang, Xiaodi You

Grupa B
  • Chen Liang, Yafan Wang
  • Anastasia Rodionova, Olga Savchuk
  • Shilin Xu, Ipek Soylu

Zapraszam wszystkich do merytorycznej dyskusji i pisania analiz

rooni 135

rooni

Forum VIP
Svitolina vs Bertens ✅✅
typ: 1 kurs: 1.36
bet 365
Pewniaków w sporcie nie ma wiadomo, ale patrząc na formę obu pań kurs 1.36 z beta pewnie gdzie indziej można połapać większe przyjmuje z miłą chęcia. To nie jest cegła, a co pokazuje Holenderka po sezonie ziemnym wszyscy wiedzą i ostatnie 3 mecze wygrane w Luxemburgu tego nie zmienią. Svitolina świetna forma, awans już na 14 miejsce w rankingu gra i stawia czoła najlepszym co tu więcej pisać. Nie będę się więcej rozpisywał bo nie ma sensu . Win Elena.

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Soylu/Xu-Rodionova/Savchuk 2-0
Rodionova/Savchuk 1.85 1xbet
⛔ Ta lepsza Xu zrobiła kolosalną różnicę, czuję się oszukany.

Mimo że niewiele buków wystawiło już kursy na ten mecz, to widać sporą dysproporcję. Pierwsi byli ruscy i oni zaproponowali praktycznie kursy po równo, bo było jakieś 1.91-1.96. Po nich wychyliły się czeskie buki, które dały 2.25-1.50. Też wydawało mi się, że faworytkami powinny być tutaj Australijka z Ukrainką. Niby Anastasi i Oldze ostatnio nie idzie zbytnio w deblu, jednak to one występują praktycznie wyłącznie w turniejach WTA. Soylu ostatnio z tej czwórki wygląda najlepiej, bo wygrała w parze z Olaru turniej w Taszkiencie, ale nie oszukujmy się, takie rozgrywki bardziej przypominają ITFy, niż wyższe rangą turnieje. Xu ostatnio bardzo mało grała w debla, jeden mecz w październiku, jeden w sierpniu i cztery w lipcu. Naprawdę mało i zdecydowanie braknie ogrania. Rodionova przez dłuższy okres w tym sezonie grała w parze z Jurak i szło im zadziwiająco dobrze. Tytuł w Eastbourne, finał w Stanford i ćwiartka AO w parze z siostrą. Savchuk słabiej w przekroju całego sezonu, ale ostatnio potrafiła dojść do półfinału w Tianjin, a w tym roku zaliczyła np. ćwiartkę w Miami pokonując m.in. Mladenki. Wiadomo, że ten turniej jest komiczny, pary do niego zostały dobrane z przypadku i jest to poziom przełomu WTA i ITF, a nie drugiego garnituru czołówki, więc nie można spodziewać się wysokiego poziomu, jednak uważam, że Kangurka z Ukrainką to półka wyżej od rywalek i powinny sobie w tym meczu poradzić, a kurs pokazujący, że szanse są tutaj prawie 50/50 tylko zachęca do zaryzykowania.
Taka ciekawostka już teraz tylko. Większość źródeł podawała, że w parze z Soylu wystąpi Shilin Xu, o której pisałem powyżej, a tak naprawdę gra Yi-Fan Xu, czyli 20. deblistka w rankingu, znana głównie z wspólnych występów z Saisai Zhang. Dla mnie to zmienia trochę sytuację i czuję się oszukany przez te źródła ????

rooni 135

rooni

Forum VIP
Svitolina vs Vesnina ✅✅
typ: 1 kurs: 1.33
bet365

Mecz Ukrainki z Bertens pokazał tylko jak Elena jest teraz mocna. Holenderka naprawdę zagrała bardzo dobre dwa sety, jednak to było za mało na Svitoline. Z Vesniną teoretycznie powinno być łatwiej ale również z Bertens miało być łatwo. Vesnina singlowo żadnego szału w ostatnich tygodniach. Obie spotkały się przed US Open w dwóch setach wygrała Elena, teraz również przewiduje win Ukrainki.

Otrzymane punkty reputacji: +3
rooni 135

rooni

Forum VIP
Vesnina vs Bertens⛔
typ: 2 kurs:1.66
bet365
Typ opieram na meczu Bertens z Svitoliną. Holenderka zagrała naprawdę dobry mecz. Utrzymywała piłke w korcie, grała dość płasko i była bardzo bardzo regularna, licząc dwa pierwsze sety oczywiście. I na dodatek serwis również funkcjonował przyzwoicie. Vesnina nie wygrała swojego meczu od dwóch miesięcy i myśle że czas na wakacje. Znaczy ja zagram ten typ, ale ostrożnie nie ma co się nastawiać nie ma na co, ze względu że przed tym turniejem nie licząc luxemburga Bertens przegrywała z każdym. Są to kobiety itd. Mecz z Ukrainką był to może jednorazowy przebłysk ?? Nie wiem.. mi jej gra bardzo się podobała więc spróbuje coś pograć w stronę Holenderki.

rooni 135

rooni

Forum VIP
Mam pytanie odnośnie Konty, ponieważ może mi się to przyda w dalszej fazie turnieju. Konta odpuściławalkę o TOP 8 z powodu kontuzji tak, teraz startuje w tym turnieju. Jak to wygląda jeżeli chodzi o jej kontuzje, może ktoś oglądał jej pierwszy mecz?

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Mam pytanie odnośnie Konty, ponieważ może mi się to przyda w dalszej fazie turnieju. Konta odpuściławalkę o TOP 8 z powodu kontuzji tak, teraz startuje w tym turnieju. Jak to wygląda jeżeli chodzi o jej kontuzje, może ktoś oglądał jej pierwszy mecz?
Nie odpuściła, zagrała by tam gdyby Kuznetsowa nie wygrała turnieju w Moskwie, bardzo na to liczyła lecz Rosjanka wygrała turniej u siebie.

Vesnina-Bertens

Powyżej 2.5 seta @2.50
Bet365 ⛔⛔

Spotkanie o nic, o 2 miejsce w grupie. Lecz obie zawodniczki będą walczyć o zwycięstwo za które dostają pieniądze i to wcale nie takie małe.
H2H, nie grały żadnego meczu, ale widać, że to zawodniczki o zbliżonym potencjale.
Vesnina WTA-19 miejsce, Bertens-22 miejsce.
Obie przegrały ze Switoliną, Bertens 1:2, Vesnina 0:2, lecz to Vesnina miała więcej BP bo 8 a Bertens tylko 6, lecz to po prostu Svitolina w tym meczu grała lepiej niż w pierwszym, szykuję się tu mega wyrównane starcie, nikt nie odpuści żadnej piłki, tym bardziej nie wyobrażam sobie zwycięstwa żadnej z zawodniczek 2:0. Pozdrawiam i życzę powodzenia!

Wynik: 2:0

matiee 407

matiee

Użytkownik
A jak to wygląda w półfinałach? Będzie losowanie kto z kim będzie grał czy jest już coś ustalone, że np. Zwyciężczyni grupy a zagra z b etc. Jak to wygląda?
W tamtym roku było 1A-1D, 1B-1C./Macko18

dx2 280,5K

dx2

Użytkownik
Sh.Zhang-Kvitova 2 @1.28

Ten mecz z pewnoscia znajdzie sie w jakiejs kombinacji. Kvitova do konca probowala walczyc o Singapur i forma byla znakomita. Kvitova wygralw Wuhan i w Pekinie tez mogla zaistniec, ale przegral dramatyczny cwiercfinal z Konta w tie-breaku ostaniego seta. Forma jednak przyszla. Czeszka moze sobie powetowac ten slaby sezon, poniewaz do azjatyckiej czesci kalendarza bylo raczej nie za ciekawie. Zhang jest dobra tenisisita, waleczna, ale tutaj atrybut silowy Kvitovej zadecyduje. Singapur to nie jest, ale tutaj tez pula nagrod jest bardzo wysoka i warto grac o wygrana.

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
To ja mam pytanie tenisowe świry, skąd tak (przynajmniej w moim mniemaniu) wysoki kurs na Svitolinę w meczu z Kontą? Nie powinno być bardziej 50/50?
Nawet na seta Ukrainki można przyzwoicie złapać.

R 813

robssson

Użytkownik
To ja mam pytanie tenisowe świry, skąd tak (przynajmniej w moim mniemaniu) wysoki kurs na Svitolinę w meczu z Kontą? Nie powinno być bardziej 50/50?
Nawet na seta Ukrainki można przyzwoicie złapać.
Po dzisiejszym meczu z Garcią. Konta zagrała idealnie, pomijając fakt, że Garcia nic nie pokazała. No, ale z taką siłą, jaką zagrała Konta, to po prostu nie dało się nic ugrać.

H 902

hank

Użytkownik
Powinna spokojnie powalczyć o zwycięstwo Ukrainka. Garcia to jest dziewczyna bez charakteru, a aktualnie jej cała gra to serwis, nie siedzi to jej nie ma. Ten mecz to żaden wyznacznik. Nie tak dawno Konta grałą z Radwańską, i Agnieszka ją bezproblemowo wybiła z rytmu, Elina to oczywiście nie taka ściana jak Polka ale regularności jej nie brakuje. Będzie walka w tym meczu.

Otrzymane punkty reputacji: +6
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom