>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

WTA by vojo

vojo 19

vojo

Użytkownik
US Open
Wozniacki -7,5 @2,04 maraton 0,5/5

Caro w formie, kryje handi ostatnio bez problemu.
-0,5j

Otrzymane punkty reputacji: +1
vojo 19

vojo

Użytkownik
US Open
McHale +5 Azarenka @1,84 Pinn 0.5/5
Aza męczy, generalnie granie przeciw niej to teraz dobry pomysł;
-0,5j

vojo 19

vojo

Użytkownik
Bouchard -5 Cirstea @1,98 0.5/5 pinn
im mniej wymęczonych opisów tym lepiej; doświadczenie.. zamiast pisać i męczyć tekst lepiej przemyśleć sprawę i pozbierać info;

vojo 19

vojo

Użytkownik
Sharapova -4,5 Lisicki @1,94 0.5/5 maraton
obie &quot;hitterki&quot;, Sabina uważam nie wytrzyma presji, Szpara jak u siebie, itd.
+0,47 [+0,85j]

Otrzymane punkty reputacji: +1
vojo 19

vojo

Użytkownik
Navarro -3,5 Kanepi @1,93 0.5/5 pinn

Carle gram cały rok, kryje handi ze skutecznością &gt;60% czyli dobry ma sezon; Kenepi uboższa technicznie będzie strzelać i jak trafi na dzień to może wystrzela sobie zwycięstwo, ale nie sądzę
-0,5j [+0,34]
ostra jazda.. przestałem oglądać przy 4-1 dla Navarro; sprawdzam a tu 5-7 0-6, czyli 1-12 !! od momentu jak wyłączyłem. ktoś mi powie co to była za zapaść?

vojo 19

vojo

Użytkownik
Bouchard -4 Zahlavova-S. @2,02 0.5/5 pinn
na noc kolejna dziewczyna z mojego &quot;portfela&quot;; h2h 2-0; forma mogła by być lepsza; walczy zawsze.. sobie i jej życze powodzenia.
+0,51 [+0,85j]

vojo 19

vojo

Użytkownik
staty sierpień2014
zysk +0,85j ; postawiono 4j; yield: 21%
typów: 7; trafność: 57%; pk=1,11
edit 2014-09-02: co do stawkowania; zmieniam na /2, bo od początku był taki zamysł, ale z przyzwyczajenia pisałem /5. stawki będą wahać się od 0,5 do 2j. docelowo 1j=2kpln. faktem jest, że jeszcze za tyle nie gram, ale nie gram też za 2zł ???? . temat jest rodzajem eksperymentu i zobaczymy jak to wyjdzie. plan to ugrać 2j miesięcznie.

vojo 19

vojo

Użytkownik
Krunic +6 Azarenka @1,86 betsafe 0.5/2

ciągle jestem pod wrażeniem meczy młodej Serbki z Kvitową; powtórki rzadko się zdarzają, ale replay nie jest do końca potrzebny bo Azarenka w tej chwili słabiej wygląda niż Kvitova;
no zobaczymy; tak czy inaczej drobniutka (chyba 163cm) Serbka trafia do mnie: dobra technika, zimna głowa?, moim zdaniem świetnie czytała gre Kvitovej, no i ten dropshot... czyżby pojawia się nowa Radwańska ?
+0,43 [0,43j]
szkoda, że jej nie ograła. widziałem pierwszego seta i Krunic podoba mi się coraz bardziej; Aza trochę za dużo pudłowała i moze to poprawiła w następnych setach. tak czy inaczej brawo Krunic.

vojo 19

vojo

Użytkownik
Wozniacki -4,5 Errani @1,72 maraton 0.5/2
dwie dziewczyny z mojego &quot;portfela&quot;; zwykle omijam takie mecze, ale tym razem się zdecyduję bo Caro jest w wysokiej dyspozycji. Od 15 lipca, czyli od tunieju w Istambule pokryła 15 na 17 handi; jej ostatni mecz ze Szparą to jeden z lepszych jaki widziałem w tym sezonie. Na tym tle Sara jest w dołku i tyle. Moja propozycja to lekko obniżone handi.
+0,36 [+0,79]

vojo 19

vojo

Użytkownik
Makarova +1,5 Azarenka @1,97 0.5/2
po sporych spadkach, widocznie masa ludzi to gra i sie nie dziwie. Makarova gra naprawdę na wysokim poziomie. Bourchard wcale nie grała tak źle, miała sporo szans na przełamania itd. Ale Makarova potrafiła się świetną grą wybronić; świetnie serwowała no i te bomby po prostej. Naprawdę wysoki poziom, na tym tle Azarenka wygląda blado.
+0,49j [1,28]

vojo 19

vojo

Użytkownik
Wozniacki -4 Peng @1,76 0.5/2
mam wątpliwości. czekałem i pospadało. wątpliości bo Peng też w gazie, bo h2h nie wskazuje na linie większą niż 3.5-4; bo Peng też świetnie broni a Caro nie jest wybitną ofensorką. ten ostatni punkt może spowodować, że chinka będzie niewygodna. to samo widać w meczach Isi z Peng, zawsze męka, czesto 3setówki. w tym roku Isia dała sobie narzucić styl chinki i zamiast bronić co jej lepiej wychodzi to chinka zmusiła ją do ataku i nie dość że oddawała to jeszcze kontrowała wytrąconą z rytmu polke. Tu może sobie przyjąć podobną taktykę. Caro ma trochę więcej gazu w ataku niż Isia, ale czy starczy? zobaczymy. tak czy inaczej taktycznie to niewygodny przeciwnik i stąd lekko obniżone handi.
zwrot,
sporo się sprawdziło, wątpliwości były uzasadnione, krecz uratował beta myśle

vojo 19

vojo

Użytkownik
Wozniacki +5 Williams @1,85 maraton 0.5/2
*że tak śmierdząco zacznę, grając z Sereną grunt to się nie obsrać od początku. Mało kto to potrafi, większość się jej po prostu boi jak np. wczoraj Makarova, którą zżarła wczoraj trema. dziewczyna była tak spięta (posrana), że nogi się jej plątały, nie mówiąc juz o czystym uderzeniu i trafianiu w kort. Rozluźniła się w 2secie przy 4-1 czy tam 5-1 jak już było after the birds, co się często zdarza, że w takich momentach puszcza napiecię, no bo co możesz stracić przy 4-1/5-1.
*Caro się nie &quot;posra&quot;, bo ona w tym sensie &quot;nie boi&quot; się nikogo. stąd (oczywiście nie tylko stąd, ale ten element uważam za wyjściowy w meczach z amerykanką) jej dość dobre wyniki z Sereną; mimo że h2h na hardzie 1-6, to średnio tylko -2,67 gema. na te 7 meczy, 4 razy wygrywała pierwszy set.
*obie w formie. Serena nie miała tu jeszcze przeciwniczki, która by ją sprawdziła. Ta linia wydaje mi się o 0,5-1 gema za wysoka.
-0,5 [0,78]
momentami żal było patrzeć; nikt lepiej by nie zagrał, no nikt! ale ku...z takimi returnami to spierd....Serena do ATP! Ja ją nawet lubię, albo inaczej - mniej ją nie lubię niż inni ..ale naprawdę niech ona już skończy kariere bo teraz to nie jest fair play. Kosmos... a Caro graty za sportową postawę, jesteś wojownikiem na maxa, w radzeniu sobie z poczuciem bezradności daje Ci 11/10.

vojo 19

vojo

Użytkownik
Goerges -3,5 Hlavackova @1,57 pin 0.5/2
obniżone handi na niemkę bo niby w gazie, ale mimo h2h 3-0 (różne nawierzchnie) az tak gładko nie szło jej z czeszką.
+0,29 [1,49]

vojo 19

vojo

Użytkownik
Ivanovic -0 @1,68 0.3/2
Wozniacki +3,5 @1,65 0.3/2
a tak nietypowo, ale już od jakiegoś czasu myślałem, żeby poeksperymentować w ten sposób. zrobił się z tego mały public bet, też myślę że Ana może to wygrać, h2h na to wskazuje, w formie raczej obie. Ale Caro jest w moim &quot;koszyku&quot;, generalnie ją gram, jeśli zostało trochę gazu z sierpnia to równie dobrze może tu wygrać 3-4 gemami... a jeśli będzie równo to jest spora szansa, że wejdzie moja propozycja - taka dla niezdecydowanych ????
-0,1 [2,13]

Do góry Bottom