>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA 125K Series - Limoges, Hua Hin 9.11.2015-15.11.2015

Status
Zamknięty.
macias00 6,5K

macias00

Użytkownik

Miejsce: Limoges, Francja
Data rozgrywania: 9.11.2015-15.11.2015
Nawierzchnia: Hard/Indoor
Kategoria: 125K
Pula Nagród: $115,000
Oficjalna strona turnieju: http://www.engieopendelimoges.fr/
Lista startowa: http://www.tennisforum.com/1649-wta-125s/1001817-wta-125-limoges-fra-2015-%7C-nov-09-entry-list.html
Drabinka: http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2015/1072/MDS.pdf
Plan gier: http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2015/1072/OP.pdf
Zestawienie kursów: http://www.oddsportal.com/tennis/france/limoges-challenger-women/

Miejsce: Hua Hin, Tajlandia
Data rozgrywania: 9.11.2015-15.11.2015
Nawierzchnia: Hard
Kategoria: 125K
Pula Nagród: $115,000
Oficjalna strona turnieju:
Lista startowa: http://www.tennisforum.com/1649-wta-125s/1001929-wta-125-hua-hin-tha-2015-%7C-nov-09-entry-list.html
Drabinka: http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2015/1084/MDS.pdf
Plan gier: http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2015/1084/OP.pdf
Zestawienie kursów: http://www.oddsportal.com/tennis/thailand/hua-hin-challenger-women/

Zapraszam wszystkich do merytorycznej dyskusji i pisania analiz​

Otrzymane punkty reputacji: +37
kasztaneiro 362

kasztaneiro

Użytkownik
Dyscyplina: TENIS, WTA Limoges, qual
Godzina: 15:00
Spotkanie: Anna Blinkova - Nigina Abduraimova ✅
Typ: 1
Kurs: 3.25
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Polecieli buki z tym kursem.
Ścisła czołówka juniorskiego rankingu przeciwko średniaczace z dwusetnego miejsca, co uważam, że i to jest jej max.
Abduraimova ostatnimi czasy wyniki jako takie, coś tam urywa ale bez szału. Serwis poprawny, w wymianach szuka forehandu, raczej rozrzuca, ale siłowo - czasem piźnie. W defensywie bez fajerwerków. O wiele lepiej idzie jej gra u siebie, gdzieś tam na dalekim wschodzie. Na hali przeciętnie, porażka z Johansson, wygrana z Andrianjafitrimo, która zdecydowanie woli clay i porażka z Maleckovą. Bez cudów jak widać.
Blinkova to młoda krew rosyjskiego tenisa, finalistka juniorskiego Wimbledonu z tego roku(finał z drugą Rosjanka Zhuk - też talencik).
Zacznę od mankamentu, jakim zdecydowanie jest jej serwis. Ogólnie jak trafi to nie ma problemu, jednak częściej zdarza się psuć i psuć, sporo podwójnych, no ale sądzę, że jest to trenowane, jest jeszcze bardzo młoda, więc dajmy jej czas na ustabilizowanie wszystkiego, a poza tym to Rosjanka ;)
Jeśli chodzi o grę z głębi kortu to stara się utrzymywać piłkę w grze. Nie jest typem strzelca, woli pograć pod końcową linie i czekać na rozwój wypadków i w odpowiednim momencie przyatakować.
Zdarza jej się przespać pierwszy set przez te serwisy i oddanie inicjatywy, ale czym dalej w las tym o wiele lepiej.
Wynikowo w miarę: przegrana 4-6 5-7 z Aną Bogdan i porażka po TB w 3.secie ze Swan, kolejną gwiazdą młodego pokolenia.
Reasumując: wiadomo, że młodość ma swoje prawa i psychika też, ale sądzę, że po każdej piłce będzie coraz śmielsza i pewna swego i machnie zupełnie mało błyskotliwą Abduraimovą.

Otrzymane punkty reputacji: +65
macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
Blinkova A. - Friedsam A-L. 2 ✅ 6-3 2-6 3-6
Krejcikova B. - Kozlova Kat. 2 ✅ 6-7 4-6
Gasparyan M. - Gamiz A. 1 ✅ 6-2 7-5

AKO: 1,92 @ 1xBet ✅
Nic ciekawszego na 1 dzień turniejów 125K nie widzę. Oczywiście stawka adekwatna do turnieju oraz sytuacji, czyli końcówki sezonu. Friedsam wróciła po kontuzji kolana i złapała dobrą formę. W Nantes przegrała z Chirico, która w końcówce sezonu znowu stara się złapać jak najwięcej punktów. O atutach ofensywnych Niemki każdy już wie. Gra siłowo, dobry BH oraz serwis, z FH gra pod końcową linię. O Blinkovey wypowiedział się Kasztaneiro. Dodać można, że pokonała jeszcze Mandy Minelle, więc solidną zawodniczkę na poziomie ITF. Ana-Lena to jednak tenisistka dużo lepsza od poprzednich rywalek Rosjanki.
Kozlova to zawodniczka z potencjałem spokojnie na okolice 60 miejsca w rankingu. Była już na 100 miejscu, ale z racji wykrycia niedozwolonej substancji w organizmie Ukrainka musiała odpocząć od tenisa. Od sierpnia notuje dobre wyniki i w hali w Limoges powinna tą 1 rundę spokojnie przejść. Krejcikova jeszcze 1-2 lata temu lała wszystkie przeciwniczki w turniejach rangi ITF na cegle. Przeszła poziom wyżej i w tym roku beznadziejna forma. Warunki i predyspozycje na pewno posiada, ale forma w ostatnich tygodniach katastrofalna. Kozlova jest bardzo ofensywną zawodniczką, ładującą z całej siły z FH i serwisu. Patrząc na jej formę i końcówkę sezonu to spodziewam, że będzie walczyć o kolejne punkty.
Gasparyan bardzo dobrze czuje się na nawierzchni halowej. Ćwierćfinały w Linzu oraz przede wszystkim w Moskwie pozwoliły jej na wskoczenie na 62 miejsce w rankingu. Zawodniczka ofensywna, grająca jednoręcznym backhandem, potrafiąca zagrać fajnie przy siatce, ale głównie miażdżąca siłą swoich uderzeń z serwisu i forehandu. Jej rywalką jest Gamiz, kompletnie mi nieznana zawodniczka. Na dodatek grająca w 90% w turniejach ITF na cegle. Ciężko wierzyć w to, że pokona tutaj Rosjankę.

macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
Pliskova Kr. - Schiavone F. 2 @ 1,77 1xBet ✅ 4-6 3-6
Kurs już sporo poleciał, bo na wejściu u ruskich było 1,96, ale dalej do gry. Kryśka do połowy sezonu grała super, wygrane 3 z 4 finałów ITF. Po Wimbledonie forma się posypała. Dopiero w Joue-Les-Tours doszła do finału, gdzie przegrała z młodziutką Fridman, która w tym turnieju wygrała łącznie 8 meczy. O atutach Czeszki nie trzeba zbytnio opowiadać, bo jej gra opiera się na tym samym, co w przypadku jej siostry, czyli leworęczny, silny i płaski serwis oraz uderzenie z forehandu. Z backhandu jest bida z nędzą, a także regularność i chłodna głowa jest dużo gorsza niż u siostry i zdarzają jej się spore przestoje w czasie meczu, nawet po kilka razy. Schiavone sezon stracony, nie ma co do tego wątpliwości. Praktycznie ostatnia szansa na osiągnięcie czegoś w tym roku i poprawienie rankingu. Rok temu doszła do 1/2 finału i już poleciała w rankingu za ten turniej. Teraz ma dobrą szansę na 1/4 finału w Limoges, bo w kolejnej rundzie dostaje Mandy Minelle. Włoszka to stara szkoła włoskiego tenisa. Jednoręczny backhand, piłki z forehandu grane z dużym topspinem, niezbyt mocny serwis i bardziej stara się dodawać kicka lub dobrze go ukierunkować. Warunkami fizycznymi nie zachwyca, bazuje głównie na wybieganiu, sprycie, częstym bieganiu do siatki. Spodziewam się dobrego meczu ze strony Sexy i regularnego przebijania, co powinno być bronią na taką strzelczynie, jaką jest Pliskova.

Otrzymane punkty reputacji: +3
machiavelli 1,5K

machiavelli

Użytkownik
Lim vs Siniakova 1 @ 4.020 pinnacle ⛔ Lim po prostu nie chce wygrać tego meczu. Szkoda, że wcześniej nie sprawdziłem portalu typu instagram, że pani Lim woli się zajmować śpiewem no cóż za tydzien ostatni turniej w tym roku.
Siniakova niewątpliwie nadzieja czeskiego tenisa, ale odstaje od młodych talentów typu Gavrilova czy Bencic do tego w czasie meczu zachowuje się po prostu śmiesznie. Polecam oglądać. Doskonale widać, że spuściła z tonu. Słaby ten sezon do tego męczarnie w ostatnim turnieju z zawodniczkami dużo słabszymi, aż w końcu przegrana z &quot;niby&quot; słabszą johansson. Tutaj trafia na panią gospodarzy i tu jest jedno wielkie, ale w jakiej formie jest Francuzka. Ja osobiście uważam, że ma ogromne szanse wygrać z nieustabilizowaną Siniakovą, ale jak to wyjdzie to się okaże. Kurs ogromny to można spróbować za drobne. Siniakova nie jest tej klasy zawodniczką by dawać na nią kursy 1.2, kiedy gra z zawodniczką drugiej setki rankingu, a sama jest na 108 miejscu. Tyle ode mnie.

Otrzymane punkty reputacji: +7
macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
Hibino N. - Kulichkova E. 1 @ 1,80 Betsafe ✅ 6-4 6-4
Tak pisałem o Hibino przy okazji meczu z Vekic w Taszkiencie:
Finał turnieju WTA w Taszkiencie. Oglądałem 2 pełne mecze oraz z doskoku 2 pozostałe obu tenisistek. Zdecydowanie lepsze wrażenie zrobiła na mnie Japonka. Warunkami fizycznymi nie dorównuje Vekic, ale nadrabia szybkością i zwrotnością oraz poruszaniem się po korcie. Nao gra typowy tenis dla Azjatek, czyli piłki po cross&#39;e odbijają się z wysokim kozłem pod końcową linią, sporo ciętego slajsa, do siatki raczej średnio gania, serwis dość regularny, nie wali DF na potęgę, ale raczej jest to podanie kierunkowe i bardzo wyrzucające. Widziałem jej mecze w ITFach w USA podczas przygotowań do US Open. Wygrała turnieje $50k w Lexington, Stockton,w Sacramento przegrała w półfinale, a w $100k Vancouver ćwierćfinale. Dlaczego zwracam na to uwagę? Może nie ograła jakiś wybitnych tenisistek, ale 80% to były zawodniczki pokroju Vekic, czyli napieprzające pustaki np. Crawford, Pegula, Mattek-Sands, Kozlova, Marand x2, Frenkel, Hesse x2. (...) Gram w tym meczu na zawodniczkę, która jest bardziej regularna i częściej używa mózgu na korcie.
Jaki to ma związek z meczem z Kulichkovą? Otóż Rosjanka również należy do takich właśnie napieprzających pustaków. Od wyżej wymienionych tenisistek jest lepsza, bo częściej trafia z forehandu i serwisu oraz wkłada w to dużo więcej siły. W Azji jednak gra naprawdę kiepsko. Wystarczy wspomnieć porażki z Yuxuan Zhang, Liu Fangzhou czy męczenie buły i strata seta z Aoyamą. Wszystkie te zawodniczki mają podobny styl do Japonki. Jeśli Nao zniweluje największe atuty Rosjanki i będzie utrzymywać piłkę w korcie, to punkty same będą się zdobywać poprzez błędy Elizavety.

macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
Johansson M. - Chirico L. 2 @ 2,31 1xBet ✅ 6-3 2-6 1-6
Bukmacherzy znowu raczą nas pięknym value bet&#39;em. Rozumiem, że Mathilde wygrała w tamtym tygodniu turniej ITF 50k w Nantes i teraz zacznie wszystko wygrywać. Nie dajmy się zwariować. Francuzka coś tam sobie pograła w tym sezonie, ale to wszystko było na najniższym poziomie. W WTA zagrała chyba tylko w kwalifikacjach do Szlemów i French Open dzięki WC oraz ostatnio w Luxemburgu. W hali u siebie spokojnie powalczy, ale kolejny run w tydzień po tygodniu jakoś mi się nie widzi. Tym bardziej, że Chirico w Nantes grała naprawdę fajnie. Jej tenis to raczej proste naparzanie po kątach z forehandu i backhandu oraz ustawianie wymian serwisem. Jej problemem jest brak regularności, spiwodowanej w głównej mierze wiekiem, ale i stylem w jakim gra. Mecz spokojnie 50/50, albo nawet 60/40 na kprzyść Amerykanki. Johansson wydłużać wymian nie będzie, Louisa tym bardziej. Już z Coin mogła przegrać, ale jakoś dała radę. Teraz rywalka sporo młodsza i kondycyjnie na pewno nie siądzie.

tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
Nara 1.63 Unibet⛔
Fajny kurs na zawodniczkę z Japonii. Doświadczenie i ogranie po jej stronie. Myślę, że regularnością i dobrą grą w obronie przyczyni się do niewymuszonych błędów u rywalki, która prezentuje raczej ofensywny styl gry w przeciwieństwie do Japonki. Chinka bez znaczących wyników w tym roku, z pierwszej setki ograła tylko Bouchard, no ale jaką formę miała Gienia to każdy wie. Po za tym grywała głównie ITF i rywalizacja z zawodniczkami z dalszych pozycji chluby nie przynosi. Nara to mimo wszystko półka wyżej, może też poniżej oczekiwań, ale tutaj to już minimum WTA 250. Tutaj jest szansa na złapanie pkt do rankingu i lekki awans z drabince, w 1 rundzie ograła Chinkę Zhang, czyli poziom podobny do jej dzisiejszej rywalki. Dobra obrona i regularność powinny być górą.
Schiavone 1.50 Unibet✅
Franka była już opisywana przez Maciasa, sam ją pograłem w rywalizacji ze słabszą z sióstr Pliskowych. Dzisiaj może i nie mamy już tak atrakcyjnego kursu jak w poprzednim spotkaniu, ale myślę, że Włoszka również bez problemu poradzi sobie z rywalką. Wiadomo, że Schiavone oprócz mączki, najlepsze wyniki osiąga w hali na twardej nawierzchni. Wiadomo, że jest u schyłku kariery i raczej dorabia sobie do emerytury. Opisywać jej stylu nie ma co, bo zrobił to dobitnie Macias. Franka ma szansę złapać parę pkt do rankingu, w tamtym roku dotarła tutaj do 1/2 finału i tym razem będzie chciała dotrzeć jak najdalej, i trzeba zaznaczyć, że pomimo nawierzchni twardej, potrafi rywalizować z najlepszymi, prezentując przy tym bardzo dobrą grę. Jej rywalka bez sukcesów w tym roku, głównie ITF, WTa tylko na poziomie kwali, ograła niby Voegele, ale Szwajcarka po Linzu i Luksemburgu zawsze opada z sił i gra piach, więc nie brałbym tego jako wyznacznik jej dobrej formy. Włoszka bije swoją rywalkę doświadczeniem i to moze nawet wystarczyć do wygranej.
Hogenkamp 4.20 1xbet ⛔
Na koniec spore value oczywiście przeciwko dość pewnej faworytce spotkania. Z Turniejem pożegnała się już Svitolina (mając parę piłek meczowych), Beck, Kovinic, czyli najwyżej rozstawione zawodniczki, które raczej mają w nosie takie zawody. Możliwe, że dzisiaj przyjdzie pora na Garcie, która już powtórzyła wynik sprzed roku i nie musi martwić się o stratę pkt w rankingu, zresztą o czym my tu mówimy, kasa za wygranie tego turnieju bardzo mała, pkt też mało i moim zdaniem nie będzie się francuska spinała, zwłaszcza, że mamy końcówkę sezonu. Wczoraj strasznie męczyła się z mało znaną Rosjanką z 3 setki rankingu, dzisiaj zagra z Hogenkamp, która prezentuje przynamniej poziom wyżej od Rosjanki. Oglądałem urywkami jej wczorajszy mecz z Dodin, zagrała bardzo solidnie, mając pod kontrolną całe spotkanie. Rozumiem tak mały kurs na Garcie, ale nie w takich zawodach, gdzie faworytki grają na pół gwizdka, po czym udają się na zasłużone wakacje. To jest właśnie turniej dla takich zawodniczek jak Holenderka, która w tamtym roku dotarła do 1/4 finału i uległa dopiero Schiavone. Garcia jest tutaj spokojnie do ogrania, i nie wierzę, żę zagra na 100% swoich możliwości, pomimo tego, iż gra na własnej ziemi, jednak w mało płatnym turnieju i małym zainteresowaniu przez kibiców.

Otrzymane punkty reputacji: +11
macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
Hibino N. - Kumkhum L. 1 ✅ 6-4 6-3
Liu F. - Osaka N. over 19,5 gema ✅ 7-6 1-6 3-6
AKO: 2,13 @ 1xBet ✅
O Nao Hibino można przeczytać kilka postów wyżej, więc nie ma co się powtarzać. Kumkhum jakimś cudem wygrała z Flipkens, która prowadziła w 2 secie z przełamaniem i w 3 również. Jakoś mnie to nie dziwi, bo pewnie Belgijka znowu walnęła focha i tak to się skończyło. Tajka to niska i krępa zawodniczka. Nie licząc wygranego ITF 50k w Xuzhou to grała istny piach i poleciała w rankingu. Gra typowe azjatyckie jeb jeb jeb z forehandu. Serwis trafia pewnie z 50% skutecznością przy dobrych wiatrach, a wymiany stara się kończyć szybko po cross&#39;e. Cały czas ofensywa, stąd brak regularności. Stracony set z Wongteanchai chluby nie przynosi, bo zawodniczka dość kiepska. Hibino gra tutaj dobrze i na takie strzelczynie ma odpowiednie argumenty, aby wytrzymywać dłuższe wymiany i niwelować atuty ofensywne Luksiki.
Naomi Osaka moim zdaniem może być objawieniem kolejnego sezonu. Japonka haitańskiego pochodzenia ma ponad 1,80m wzrostu, jest bardzo dobrze zbudowana, nie porusza się po korcie jak wóz z węglem i potrafi zagrać w defensywie. Atuty to zdecydowanie serwis i forehandu. Fangzhou zaskoczyła mnie przede wszystkim wygraną z Doi. Dobrze siedział jej 1 serwis, chyba z 8 asów, sporo trafiała w kort. O wygranej z Amanmuradova nie ma co wspominać, bo to stara baba i dostaje od byle kogo np. od Kaśki Piter. Forma Chinki i Japonki wydaje się być wysoka. Obie bardzo dobrze serwują w tym turnieju, grają ofensywny tenis. Co do regularności to wątpliwe jest dla mnie, aby któraś z nich trafiała przez cały mecz i nie miała słabszego okresu. 19,5 gema to na dobrą sprawę najniższy over, bo 6-4 6-4 już daje wygraną. Podejrzewam, że u tak młodych zawodniczek mogą być raczej 3 sety.

Otrzymane punkty reputacji: +14
macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
Kozlova Kat. - Chirico L. 1 @ 1,88 U.nibet ⛔
Zdecydowałem się zagrać na Ukrainkę, bo przy takim takim rozłożeniu kursów granie na Chirico nie posiada żadnego value. O Amerykance pisałem kilka postów wyżej. Z Johansson słabo zagrała tylko w 1 secie, gdzie Francuzka miała jeszcze siłę i wszystko trafiała. W 2 i 3 secie grała już tylko młódka, bo starsza z tenisistek po 2 podaniu wygrała może z 15% piłek w 2 secie, a w 3 nie trafiała już nawet 1 podaniem i % wygranych piłek po obu serwisach były beznadziejne. Kozlova na dobrą sprawę słabo zagrała tylko w 1 secie z Krejcikovą, gdzie musiała gonić wynik z 1-4*, a potem 5-6*. Z Kovinic zagrała bardzo dobrze. 1 serwis siedział i wygrywała praktycznie każdą piłkę po nim. Przez cały mecz Ukrainka nie musiała bronić żadnych break point&#39;ów. Gdy rywalka po drugiej stronie siatki zagra za słabo przy 2 serwisie to musi liczyć się z tym, że Kozlova wejdzie cały ciałem na taką piłkę i przy jej sile uderzenia może nie być co zbierać. Chirico ma niestety problem z regularnością i potrafi zagrać 3-4 super piłki, a potem tyle samo spartolić. Jej serwis nie jest też tak groźny, a 2 podanie będzie stanowić zachętę do ataku. 2,05 w najlepszym przypadku na Louise to zdecydowanie za mało i taki kurs jest pozbawiony value, bo szansę na wygraną nie są nawet 50/50.

macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
Osaka N. - Shvedova Y. 1 @ 2,53 MarathonBet ⛔ 4-6 7-6 4-6
Szczerze powiedziawszy liczyłem, że te kursy będą bardziej wyrównane, a Yarka nie będzie aż taką faworytką. Kazaszka dojście do finału zawdzięcza niemocy swoich przeciwniczek. Strata seta w 1 rundzie z Tajką Buayam K., która jest kompletnie anonimowa. Potem słaby mecz z Liu C., gdzie w 1 secie Chinka miała piłkę setową, a w 2BP na prowadzenie 4*-1 i nie wykorzystała swoich szans. Jedyny w miarę dobry mecz zagrała z Duan, ale Chinkę wystarczy porządnie ruszyć po korcie, aby sama wywalała piłki, bo bez serwisu i forehandu nie istnieje. Wang to już kompletna idiotka, bo miała w 2 secie 4*-1 i przerżnęła w TB, a w konsekwencji w 3 secie zabrakło sił. Widziałem mecze Kazaszki i naprawdę niczym mi nie zaimponował. Ot, standardowe &#39;&#39;jeb jeb jeb siatka/aut&#39;&#39; w jej wykonaniu. Jak trafia to jest super, ale problem w tym, że z regularnością jej forehandu i serwisu jest przeciętnie. Dobrze serwowała tylko z Ying Ying i tam 1st service był na bardzo wysokim poziomie, ale już 2nd na dramatycznym. Poza tym dochodzą jeszcze darmowe punkty z DF. Jej przewaga nad Japonką to na pewno doświadczenie oraz gra przy siatce, ale Naomi praktycznie do niej nie biega, a mijać z backhandu potrafi, więc może to łatwo zniwelować.
Na Japonkę gram od początku turnieju przed meczem oraz na live, bo kursy są bardzo dobre. Teraz młoda zawodniczka stoi przed wielką szansą na 1 triumf w turnieju WTA. Oczywiście, wygrała turniej WTA Rising Stars z Garcią, ale to nie to samo. Jedyny jej słabszy mecz to było spotkanie z Rodiną, gdzie słabo serwowała. Potem 3 mecze, gdzie przegrywała 1 seta, z czego 2 razy po TB, a następnie masakrowała rywalki w 2 kolejnych. Z Tig 10 asów, z Liu 12, z Hibino 17, a w każdym z tych meczy % trafienia 1 serwisem był spokojnie powyżej 80%, 2 podanie na poziomie 50-60%, a z Nao nawet na poziomie 78%. Niby to tylko cyferki, ale widziałem wszystkie te mecze i młoda Japonka po prostu masakrowała swoje rywalki siłą uderzeń. Jak trafiała 1 serwisem to nie było co zbierać, a nawet po 2 podaniu potrafiła ustawiać sobie wymiany. Yarka radzi sobie bez większych problemów z zawodniczkami, które grają w pół kortu, albo serwują za lekko 2 serwisem. Tutaj będzie jej naprawdę ciężko returnować takie bomby. Osaka nie miała jakiś większych przestojów czy kontuzji mózgu podczas tych meczy. Fakt, obie tenisistki to strzelczynie i dużo zależy od tego jak będą trafiać. W przypadku młodszej zawodniczki może dojść jeszcze presja, ale już pokazała w Singapurze, że niestraszne jej duże turnieje. Kurs 2,50 w finale na zawodniczkę serwującą jak cyborg to gruba przesada. Tym bardziej, że prezentuje się świetnie, a rywalka tak sobie i powinno jej nie być w finale na dobrą sprawę.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom