>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA 01-07 Mondial Australian Women's(AUS) ASB Classic(NZL)

Status
Zamknięty.
mlody-8934 3

mlody-8934

Użytkownik
Safina D. - Likhovtseva E. ???? ✅
Typ : 1

W tym pojedynku spotkaja sie dwie Rosjanki. formie. Ja stane po stronie Safiny. W tamtym sezonie na kazdym rozegranym turnieju przekonywała, ze stac ja na jeszcze lepsze wyniki. I co turniej pokazywała sie jeszcze z lepszej strony. O tej drugiej rowniez mozna powiedziec cos dobrego. Jednak zdazaja sie jej czesciej niepotrzebne wpadki z duzo gorszymi rywalkami. Potrafi grac nierowno co zle na nia wpływa. Safina przez cały zeszły rok w rownej formie. Zdecydowana 1.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Do twojej analizy dodam, iz te zawodniczki juz sie raz spotkaly to bylo kilka sezonów temu i wtedy wygrała ta mniej utalentowana tenisistka. Dodam jeszcze, ze rywalka Dinary ma ujemny bilans spotkań w tamtym sezonie na Hardzie podjarze 4:6. Safina zagrała z 4 razy wiecej spotakń i ma jak najbradziej dodatni biland. Ale to poczatek seznu i Dinara lubi pokazac chakterek i zagrac b. slabo...Nie radze grac tego meczu za gryba kase :spokodfhgfh:

rooni 135

rooni

Forum VIP
Podam kilka typów które chyba zagram, ale uzasadnie je krótko:

V.Zvonareva-L.Granville ------- 1--------1.30 ✅

W pierwszym meczu bałem się o jej forme i czy zdoła awansować do kolejnej rundy, ale udowodniała że przyjechała tu żeby wygrać. Mimo iż Granville, także gra bardzo dobrze w tym turnieju postawie na Vere, ponieważ jest to dobra zawodniczka i myśle że dojdzie tu daleko.

E.Vesnina-T.Garbin--------2-------2.11 ✅

Vesina w pierwszym meczu w dobrym stylu pokonała Srebotnik. Jednak ja zagram na Garbin. Jest to dobra Włoska zawodniczka, i ma bardzo dobry bilans meczy. Jest to trudna przeciwniczka,która jest w stanie zagrać naprawde dobry mecz i moim zdaniem wygra.

Niestety nie mam czasu dokładniej napisać analize, ale obicuje że postaram się jutro umeiscić tu jakieś ciekawe analizy.

rooni 135

rooni

Forum VIP
D.Safina-S.Peer------1-----1.52 ✅

Kolejne spotkanie które pewnie zagram. Obie zawodniczki grają w tym turnieju dobrze, ale moim zdaniem Rosjanka miała trudniejszą drabinke. Swoje spotkania wygrywa pewnie, bez żadnych problemów i udawadnia że jest w wielkiej formie. Peer jest to trudna zawodniczka dla pierwszej 10 rankingu WTA, ale Rosjance zawsze grało się z Izraelką dobrze. W ostatnim sezonie dała jej tylko trzy gemy. W tym meczu niespodziewam się aż takiej przewagi Safiny ale zwycięstwo powinno przyjść przy małym nakładzie sił. Dlatego ten typ jest jednym z pewniejszym na tę noc.

gusto 695

gusto

Forum VIP
Safina niczym Mario Ancic wygrała 2 seta ze stanu 1-5, szkoda że nie oglądałem tego meczu ale i tak przeżywałem

Brawo Dinarka :*

pawwel 0

pawwel

Użytkownik
Hingis - Safina 1 kurs:1,35 ⛔
Mecz bedzie napewno zacięty ale w ogolnym rozrachunku Hingis to wygra.Jak wiadomo Martina to jedna z nielicznych która zamiast napieprzać zamaszyscie rakietą myśli i prowokuje zawodniczki w sposób tak dobry , że na nic im sie zdaje te rozstawianie po kącie Hingis. Safinówna juz w Rzymie bodajze próbowała coś zcudować ale nic z tego. Martina ma patenty na takie baby i wie ze takie zawodniczki beda ginąc od własnej woli.

Janvkovic - Zvonareva kurs:1,6 ✅
Jelena , niedoszła finalistka US Open miała końcówke roku piekielnie doszło. Słaby sezon spowodował że nie zagrała w Pucharze Mistrzyń. Ma wielkie zatargi z Zvonareva , Rosyjskim talentem ale raczej z tej 2 półki. Na korcie nie pokazuje nic genialnego a solidną , typowo rosyjką gre. Masywne forhendy irozrzucanie po całym korcie. Jelena nie raz , nie dwa radziła sobie z takimi paniami. Dla mnie Jankovic to faworyt. Nie widze tego inaczej.

rooni 135

rooni

Forum VIP
J.Jankovic-V.Zvonareva---1---1.60 ✅

Popieram typ Pawła. Tka jak myślałem faworytki spotkały się w finale. Obie zasłużyły na zwycięstwo, ponieważ naprawde grają bardzo dobry turniej. Jednak zwycięsta może być tylko jeden. Mecz zapowiada się bardzo ineteresująco. Ale mimo to myśle że Serbka jest w lpeszej formie. Końcówke sezonu miała znkaomitą, i jak widać forma się utrzymała. Mimo iż w tamtym sezonie Vera zdecydowanie pokonała Jankovic, ale wtedy Serbka nie była w takiej formie w jakiej jest obecnie. Kurs bardzo interesujący, więc można zagrać Jelene, ale mecz naprawde zapiwiada się bardzo interesująco.

gusto 695

gusto

Forum VIP
M.Hingis-D.Safina 2 2,89 ✅

Co z tego, ze Hingis gra mniej siłowo, co z tego, że w head to head jest 2-0 dla Martiny, co z tego, że Dinara może być po dzisiejszym meczu zmeczona. Według mnie to ona wygra ten turniej i kurs jest aż nadto pięęękny. Jedynym argumentem dla którego jest gotów polecić Dinarę jest jej dzisiejszy mecz z będącą w dobrej formie Peer. w drugim secie przy stanie 1-5 wyciągnęła niczym Mario Ancic w jednym z zeszłorocznych turniejów. Po wygraniu drugiego seta, trzeci był juz tylko formalnością. Taki mecz ogromnie podbudowuje i to ona jest moją faworytką w tym meczu. Według mnie ten sezon może należeć do Dinarki :*

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Gusto po jednym wspaniałym meczu nie prorokuj wspaniałego sezonu. Poczatek mczu miała fatalny. Teraz tylko pytanie czy zobaczymy Dinare z poczatku dzisiejszego meczu czy od stanu 5:1?! Na pewno jezeli rozpocznie tak fatalnie mecz Martina juz jej raczej nie pozwoli powrócic do gry. Martina patrzac na same wyniki jest w świetnej formie. Ale przeciez nie grała z zadna tenisową rakietą z pierwszej 20?! Jak dla mnie szanse 50 na 50 zapewne zadecyduje dyspozycja dnia, szczescie. Ja mam u siebie kurs ponad 3 i zapewne sie skusze i zagram na Rosjanke, chodz jeszcze nie wiem ;-)

ultraviolet 745

ultraviolet

Użytkownik
Niesamowite jest to szukanie niespodzianki na siłę...
Według mnie wygra faworytka czyli Hingis. Nie wydaje mi się aby wyciąganie ze stanu 5-1 i zwycięstwo w secie o którym mowa było argumentem przemawiającym za tym, że Dinara pokona Martinę - jakoś do tego stanu przecież musiało dojść i zerknijmy proszę obiektywnie na drugi set - czy aby na pewno wygrana jest tylko i wyłącznie Jej zasługą? Dla mnie to raczej minus niż plus. Wynik w trzecim secie imponujący(6-1) ale jeżeli ktoś z Was liczy na to samo... w meczu ze Szwajcarką to życzę powodzenia. Tak patrząc na drabinkę w tym turnieju nie widzę żadnej potęgi kobiecego tenisa, którą Dinara rozniosłaby na strzępy... Końcówka ubiegłego sezonu... hmm.. dziwne ale również... Typ na Dinarę jest jak najbardziej do grania na singiel za 10-50 - taki singielek w stylu &quot;obłowiłem się dzisiaj na NHL to poszaleję&quot; ;)
Dla mnie tam będzie 2-0 dla Martiny, może 2-1 jeżeli będzie miała dobry dzień i postanowi podarować Safinie ten jeden set - tak na otarcie łez.
Niemniej jednak życzę powodzenia, PZDR

gusto 695

gusto

Forum VIP
Ciekwie piszesz, ale wspomniałeś o drabince. Kogo takiego pokonała Martina w tym turnieju? Safina ograła gładko np. dobrze spisującą się ostatnio Kirilenko. Ale poczekajmy do rana...

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
???? Gusto mieliśmy racje stawiając na Safine! Ech ale horror! Wielkie brawa dla niej! Wspolnie przewidzielismy spotkanie ztakim kursem, ale z nas kozaki :jezora:

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Gusto widze, jestes b. b. b. śmiesznym człowiekiem ???? ???? Zapytaj swojego zioma Roniego. Jak tylkozobaczyłem, ze jest taki kurs na Dinare to ja postwiłem. A twoje posty zobaczyłem pozniej.Wiec mnie nie rosmieszaj z łaski swojej.Jak gram tenis i piłke nie patrze na opinie innych- sam sukam info i analizuje meczu. Wiec poge sie z Ciebie pośmiac gwiazdeczko :spokodfhgfh:
ZOBACZ ŚMIESZNY CZŁOWIEKU, ZE ZAGRAŁEM NA SAFINE. ZAPRASZAM DO DZIAŁU VIPÓW

gusto 695

gusto

Forum VIP
Za takie śmieszne posty, jak powyższy, w śmieszny sposób pokazujesz swoją śmieszność. To początek sezonu ale w trakcie twoja śmieszność będzie się coraz śmieszniej uwidaczniać, a ja ją będę śmiesznie kontrolował i śmiał się z niej. ????

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Nie lubie takich ... jak Ty ???? Smiac to ja sie moge z Ciebie ja w tym sesonie na ponad około 30 obstwionioch meczy w tenisa nie trafiłem 6 w tym 2 przez kontuzje...Wiec mozemy sie zierzyc kto jest lepszym specem :-?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom