>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Wszystko na czym da się zarobić__$$

pawel105 2,2K

pawel105

Użytkownik
Siemka, będę tu wrzucał moje propozycje, gram obecnie w Unibecie co nie znaczy ze zawsze tak będzie. Nie zawsze będę pisał analizy bo nie zawsze mam na to czas. Wszystkie typy które będą tu w tym temacie, będą grane również przeze mnie w realu.
Powodzenia!!
1#
Vålerenga - Lillestrøm⛔
Vidar Ørn Kjartansson strzeli bramke @1,93

Stawka: 100zł
Unibet

Napastnik zespołu gospodarzy strzelił już w tym sezonie dziesięć bramek przy dziewieciu kolejkach. Jest pierwszy do wykonywania karnych. Strzelał przynajmniej jedną bramke w ostatnich czterech ligowych kolejkach, a także w siedmiu na dziewieć tego sezonu. Nie strzelił tylko w dwóch przegranych spotkaniach z Molde i Sarpsborg, oba spotkania były rozgrywane przez Valerenge na wyjeździe i oba przegrane do zera.
Powodzenia.
zwrot: 0zł⛔

pawel105 2,2K

pawel105

Użytkownik
Delic - Brown ✅
1 @2,45
Unibet
Jeśli Delić utrzyma dyspozycje serwisową jaką prezentował podczas spotkania z Michałem to nie będzie czego zbierać po tym pajacu Brownie.
Powodzenia!
Zwrot: 245zł ✅

Otrzymane punkty reputacji: +4
pawel105 2,2K

pawel105

Użytkownik
Serbia - Jamajka
1(-1,5) @2,20

Bet365
Przeglądałem sobie nadchodzące wydarzenia i natrafiłem na takie coś. Pierwsze spotkanie zespołu Serbskiego na turne po stanach. Drużyna z Europy przygotowuje się do walki w kwalifikacjach do Mistrzostw Europy. Zapewne nie zobaczymy podstawowego składu u Serbów ale i tak myślę że wpakują kilka bramek ogórkom z Jamajki. Gram już dziś bo kursy za pewne spadną jeszcze bardziej.
Powodzenia!

pawel105 2,2K

pawel105

Użytkownik
7#
Petković - Puig ⛔
DW 2:0 @2

Bet365

Oglądałem wczoraj spotkanie Niemki z Vanią King (6:3,6:2). Wyjątkowo jednostronna gra, Petković grała rewelacyjnie, świetne kąty mało własnych błędów i dobry mocny serwis nie licząc pierwszych dwóch gemów serwisowych pierwszego seta. Przyznaje że nie oglądałem Portorykanka w grze ostatnio ale, jeśli Niemka utrzyma swoją dyspozycje z dnia wczorajszego myślę że zakończy się ten pojedynek w dwóch setach. Jak do tej pory H2H 1-1 oba spotkania w zeszłym roku. Na twardej nawierzchni wygrała Portorykanka natomiast drugi pojedynek odbył się na mączce i Niemka wygrała 6:0, 6:0. :smile:

pawel105 2,2K

pawel105

Użytkownik
8#
Philipp Kohlschreiber - Denis Istomin ✅
1(-2,5) @1,83

Bet365
Niemiec świetna forma, rozjedzie dziś Istomina ????
Zwrot: 183zł ✅

pawel105 2,2K

pawel105

Użytkownik
9#
Kohlschrieber-Karlović⛔
2 @3,50

Bet365

A ja tu spróbuje na drewniaka. Serwis Karlovicia jak na razie nie zawodzi w tym turnieju, a kiedy serwis mu siedzi to każdy ma z nim problem na każdej nawierzchni nie ważne czy to mączka czy trawa. Kolba dziś według mnie grał słabo. W pierwszym secie wszystko było w porządku Istomin sporo psuł i zrobiło się 6:2, w drugim Uzbek przycisnął zaczął grać lepiej i wygrał seta, w trzecim miałem wrażenie że Istomin ma problemy z kondycją lub jakies problemy zdrowotne. Swoją drogą Niemiec też nie wyglądał dziś kondycyjnie zbyt dobrze, sporo gra ostatnio a jak wiadomo ma już swoje lata:smile:
Powodzenia.
Zwrot: 0zł

pawel105 2,2K

pawel105

Użytkownik
10#
Bułgaria - USA⛔
1 @2

Unibet
Wczoraj Bułgarzy przegrali po frajersku prowadząc 2:0 w setach i mając 2 piłki setowe w górze do ataku. Nie wyobrażam sobie żeby dziś znów przegrali, na pewno mobilizacja będzie na 100%.
Powodzenia.

pawel105 2,2K

pawel105

Użytkownik
12#
Roanic - Vesely
over 39,5 @1,83

Unibet
13#
Simon @1,16
Cilic @1,11
Petkovic @1,20
Klizan @1,40
ako: 2,16

Unibet

Otrzymane punkty reputacji: +3
pawel105 2,2K

pawel105

Użytkownik
Zaczyna się US Open więc postanowiłem reaktywować swój temat na te dwa tygodnie. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Stawki: 25 zł, 50 zł, 100 zł.
1#
Pospisil @1,24
Young @1,38

Petkovic @1,12✅
ako: 1,92

Unibet
Stawka: 50zł
2#
Kyrgios @2,20✅
Unibet
Stawka: 25zł
Zwrot: 55 zł

Otrzymane punkty reputacji: +1
pawel105 2,2K

pawel105

Użytkownik
6#
Vandeweghe-Suarez N.
1 @2,33
Unibet
Zwrot: 0 zł
Bardzo ciekawe spotkanie według mnie. Ja stawiam tu na Amerykanke, ogladałem jej ostatnie spotkanie i jej gra bardzo mi się podobała dobry pewny serwis nie licząc pierwszego seta. Z drugiej strony hiszpanka która zagrała ostatnio kilka fajnych spotkań ale w pierwszej rundzie wymęczyła zwycięstwo z Tomljanovic. Jeśli Coco bedzie serwis siedział tak jak w pierwszym spotkaniu to myślę że ma duże szanse na zwycięstwo w tym spotkaniu.
7#
gram tu też over 21,5 @1,93
Powodzenia.
8#
Erakovic - Vesnina
1 @2,03
Unibet
Typ bardziej na wyczucie. Erakovic oglądałem podczas turnieju w Washingtonie i jej gra bardzo mi sie podobała. Jeśli serwis będzie jej siedział to myślę że dziś wygra.

pawel105 2,2K

pawel105

Użytkownik
9#
Janowicz - Anderson
1 @2,20
Unibet
Zwrot: 0zl
Jerzyk w końcu zaczął grać na dobrym poziomie, dobre spotkanie przeciwko Lajoviciowi w pierwszej rundzie. Anderson powinien odpaść w poprzedniej rundzie gdyby tylko Cuevas miał chłodniejszą głowę. Jak dla mnie małe Volue na naszego rodaka
Powodzenia.
10#
Goffin - Sousa(+2,5)
2 @1,56
Unibet
Belg aż takim faworytem w tym spotkanie? no nie wiem.. W pierwszej rundzie dostał ogórka i może dlatego takie kursy. Ładna seria zwycięstw w ostatnim czasie ale to były głównie Chelenderowi przeciwnicy, tutej mamy wielki szlem i poziom jest zupełnie inny. Sousa dobry serwis i dobry mecz w pierwszej rundzie mimo że zakończyło się w pięciu setach. Po cichu licze tu niespodziankę i zwycięstwo Portugalczyka, 1,56 na seta... pobieram
Powodzenia.
11#
Fognini @1,33
Peng @1,51✅
ako: 2,01

Otrzymane punkty reputacji: +4
pawel105 2,2K

pawel105

Użytkownik
Po raz kolejny postanowilem reaktywować swój temat, wszystkie kursy z Unibetu ????
Zaczynamy ????
1j-50zł
1#
Kerber - Azarenka
2 @ 1,40
Stawka: 2j
Zwrot: 2,8j ✅

2#
Lisicki - Zahlavova-Strycova
2 @ 1,50
Stawka: 2j
Zwrot: 3j ✅

pawel105 2,2K

pawel105

Użytkownik
3#
Rosol - Stakhovsky(-1,5)
2 @2

Stawka: 1j
Zwrot: 0j

Ukrainiec ostatnio super forma, świetny serwis dobra gra z końca lini po prostu nie ma sie do czego przyczepić jesli utrzyma dyspozycje z ostatnich tygodni to skończy się 2:0 ???? Rosol od początku sezonu nic nie pokazuje nie pracuje mu serwis popełnia mase błędów własnych nie gra poprostu nic. Panowie spotkali się tydzien temu we francji i skończyło się łatwe 2:0 dla Ukraińca, licze że dziś będzie podobnie.
Powodzenia.

Do góry Bottom