>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wspólne typy Piłki Ręcznej

Status
Zamknięty.
domel 49

domel

Forum VIP
Liga Szwecka

Skovde-Lugi 1 1.20
H 43-Ystad 1x 1.55
Damian nie opłaca sie zbytnio stawiać na remisy w PR bo rzadko występują :] wiec mecz H 43-Ystad postawili bym z czysta 1 :] tak poza tym mecze powinny wejść. Ciekawiej zapowiada sie mecz pucharu Niemiec Kiel-Flensburg będzie to nalewno ciekawy mecz jeśli ktoś chce to niech sobie popatrzy na prawdziwa piłkę ręczną na DSF ???? ja stawiam tu na kiell

Skovde-Lugi 1 1.20 38:29
H 43-Ystad 1x 1.55 34:31

domel 49

domel

Forum VIP
4 kolejka ekstraklasy mezczyzn ;] jesli jest ktos chetny niech typuje

-) Warmia Traveland Olsztyn vs KS Wisła-Azoty Puławy 2 dwa beniaminki ale Wisla radzi sobie znacznie lepiej maja juz dwie wygrane i to nie z byle kim

-) KS Vive Kielce vs Piotrkowianin Kiper Piotrków Trybunalski 1 mecz bez wiekszych emocji pewna 1

-) SPR AMD Chrobry Głogów vs AZS AWFiS Gdańsk 1 Chrobry w tym sezonie zaczol znakimicie ostatnio nawet wygral z mistrzem polski.Gdansc ligowy przecietniak

-) GKS Olimpia Piekary Śląskie vs MBM Zagłębie Lubin (m) 1 sentyment to Olimpi zycze im wygrana ale wiem ze bedzuie ciezko :]

-) KPR Miedź Legnica vs AS-BAU Konsalnet Śląsk Wrocław 2 Slask zozkreca sie z meczu na mecz Legnica chociaz ostatnio wygrala nie ma wiekszych szans

-) Wisła Płock vs MMTS Kwidzyn 1 Kwidzyn moim zdaniem jest najwieksza niespodzianka tego sezonu &lt;negatywna&gt; cos dziwnego dzieje sie z tym zespolem. Wisla zdecydowanym foworytem

Szkoda ze nie ma pilki recznej polskiej w bukach szlo by cos zarobic na niej :]

domel 49

domel

Forum VIP
GKS Olimpia Piekary Śląskie vs MBM Zagłębie Lubin (m) 1 27:24 (15:16)brawo Olimpia to byl wspanialy mecz!
Wisła Płock vs MMTS Kwidzyn 1 36:27 (19:13) Wisla nie zawiodla a Kwidzyn 4 raz przegrywa

domel 49

domel

Forum VIP
typy na jutro ekstraklas meska

AZS AWFiS Gdańsk - Olimpia Piekary Śl. 2 ????
Traveland-Społem Olsztyn - Śląsk Wrocław 2 ????

domel 49

domel

Forum VIP
Warmia Traveland Olsztyn vs KS Vive Kielce (m) 2
SPR AMD Chrobry Głogów vs KS Wisła-Azoty Puławy 1
GKS Olimpia Piekary Śląskie vs Piotrkowianin Kiper Piotrków Trybunalski 1
Wisła Płock vs AZS AWFiS Gdańsk 1
Magdeburg-Lubeck 1
Goppingen-Minden 1
Ystad-Guif 1

moje typy na weekend 8)

domel 49

domel

Forum VIP
dziś ekstraklasa mężczyzn :] widze to tak :]

Warmia Traveland Olsztyn vs KS Vive Kielce (m) 2 ????
AMD Chrobry Głogów vs KS Wisła-Azoty Puławy 1 ????
GKS Olimpia Piekary Śląskie vs Piotrkowianin Kiper Piotrków Trybunalski 1 ????
KPR Miedź Legnica vs MBM Zagłębie Lubin (m) 2 ????
AS-BAU Konsalnet Śląsk Wrocław vs MMTS Kwidzyn / ten mecz jest najciekawszy :] Śląsk gra w miarę równo Kwidzyn wprost przeciwnie zaczął fatalnie sezon 4 porażki i 1 zwycięstwo. Do głowy przychodzi mi remis // no i remis 21:21 8)

dorzucam jeszcze pare ciekawych meczy:
Hamburg-Grosswal. 1 :?
Frisch Auf Göppingen - HSG Düsseldorf 1
Redbergslid-Heim
Skovde-Onnereds 1
Ukraina-Portugalia 2 ????
Polska-Szwecja 1 / ciężki mecz polek Szwecja to nie byle kto :] polki grają u siebie wiec myślę ze wygrają :] ????

domel 49

domel

Forum VIP
19.10.2005
1.Szwecja
Guif - H43 1 1.45 Expekt - Guif wygralo 2 ostatnie mecz mysle ze nie beda miec problemow z przecietniakiem
Ekstraklasa mezczyzn
Piotrow Trybunalski - Wisla Plock w tym spotkaniu nie moze byc innego fawaryta niz Wisla. Piotrow nie gra za dobrzew lidze, 2 ostatynie mecze to dwie przegrane piotrowi

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom