>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wracam silniejszy! ;) Kursy 2.0 + do 5.0 | Duża skuteczność

nihili 15

nihili

Użytkownik
Witam otwieram nowy dział z nowym sposobem zarabiania u bukmachera ;) Zobaczymy czy moje wyniki odzwierciedlą się pozytywnie gdy będę się nimi dzielił.
Tu trochę na temat skuteczności, kupony z zaledwie 3 dni.

Może gdy będę się tym dzielił to więcej osób sobie coś wygra.

Na dziś jeden typ:
Dyscyplina: TENIS » ITF MĘŻCZYŹNI » BRAZYLIA F8, SINGIEL
Spotkanie: Joao Marcos Nusdeo - Rafael Marques DA Silva
Godzina: 22:30

Typ: Joao Marcos Nusdeo
Kurs: 3.0
Bukmacher: ForBet
Uzasadnienie: Nie wiem skąd taki kurs na ten mecz, rzadko spotykam się z takim typem bukmacherów. Joao jest rocznika 95, posiada już za sobą ponad 20 meczy tenisowych, natomiast Rafael jest rocznika 01 i ma za sobą dopiero 2 mecze na dodatek oba przegrane 2:0. Jeżeli ktoś to widzi to polecam skorzystać. Jeżeli natomiast ten typ nie wejdzie to nie mam pojęcia skąd Bukmacherzy obstawiali takiego faworyta, na jakiej podstawie i tak dalej bo z czystych faktów to wcale nie jest faworyt a raczej gość ktory zbierze tu wpierdziel 0:2, ciekawostką jest to ze na Rafaela jest kurs 1,30. Wydaje mi się ze specjalnie taki zabieg sie stosuje zeby więcej kuponów nieświadomych osób poszło się walić. Pozdrawiam
???? ⛔⛔⛔

nihili 15

nihili

Użytkownik
UWAGA AKTUALNIE KURS WZRÓSŁ DO 3.80! NIE WIEM NA PRAWDE O CO BIEGA. MOŻE MNIE KTOŚ OŚWIECIĆ? JAKIM CUDEM RAFAEL JEST FAWORYTEM TEGO SPOTKANIA SKORO NAWET DOŚWIADCZENIA I OBYCIA Z PRZECIWNIKIEM NA KORCIE NIE POSIADA. PROSZĘ O POMOC.

piotrex007 168,7K

piotrex007

Użytkownik
Odpowiem po fakcie, bo akurat typ okazał się nietrafiony, ale spójrz na przebieg tego meczu:
Pierwszy set:

Drugi set:

Mnóstwo BP, przegrywane podania od stanu *40:0. Coś w tym meczu było nie tak - albo poziom bardzo słaby po prostu albo danie pograć młodszemu rodakowi w dalszej fazie turnieju i złapanie doświadczenia ;)

nihili 15

nihili

Użytkownik
Dla mnie to jest niebywała sytuacja, gdybym był na miejscu Joao Marcos Nusdeo który gra od 5 roku zycia w tenisa i przegrałbym w wieku 24 lat z 17 latkiem który 3 raz na korcie staje z przeciwnikiem to bym przestał grać w Tenisa. Niesamowite jest to ze bukmacherzy przewidzieli az tak kursami te spotkanie, zastanawia mnie skąd, bo mi to by duma nie pozwoliła przegrać takiego spotkania. BYŁOBY MI WSTYD! No cóż zaryzykowałem, na początku się zapowiadało dobrze, gdy było 3:1 ;p Wracam jednak już do normalnych typów.

EUROPA: Liga Mistrzów - Runda grupowa
Spotkanie: Monaco - Club Brugge
Typ: Monaco lub remis
Kurs: 1.38
Bukmacher: Fortuna

Spotkanie: FC Porto - Lok.Moskwa

Typ: FC Porto
Kurs: 1.32

Spotkanie: Inter M. - Barcelona
Typ: Barcelona lub remis
Kurs: 1.33

Spotkanie: Napoli vs PSG
Typ: PSG lub remis
Kurs: 1.47

- PSG tego meczu na pewno nie przegra, nie mogą sobie na to pozwolić.

Spotkanie: Tottenham - PSV
Typ: Tottenham
Kurs: 1.37

Kupon: https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=OTk5MDI4NzEwMzYyOTMwMDrvb2BXu7pj6YbTdkk%3D&amp;amp;kind=MAIN

nihili 15

nihili

Użytkownik
Polecam grac na fortunie tą ligę narodów ponieważ na każdym spotkaniu maja lepsze kursy.
PEWNIAKI:
1. Kazachstan - Łotwa
- (1.poł. lub mecz) 1-1 @ 1,4
- (spotkanie/liczba goli) 1, 1,5 @ 2,02
2. Belgia - Islandia
- (mecz) 1 @ 1,2
- (spotkanie/liczba goli) 1, +2,5 @ 1,56
- (2.połowa) 1 @ 1,37
3. Chorwacja - Hiszpania

- (mecz) x2 @ 1,31
- (1.poł. lub mecz) 2-2 @ 1,71
- (liczba goli) +2,5 @ 2,18
4. Luksemburg - Białoruś
- (mecz) x2 @ 1,43 - panowie z Dudelange nie maja prawa tutaj wygrać z Białorusią, stawiam na mało bramek i niewielką wygraną Białorusi 0:1. Luksemburg ledwie 3 gole San Marino strzelił u siebie na własnym boisku, skandal. Kelnerzy vs Listonosze.
- (liczba goli) -2,5 @ 1,52
- (1.poł. lub mecz) 0-0 @ 1,54
5. Węgry - Estonia

- (mecz) 1 @ 1,4
- (spotkanie/liczba goli) 1, +1,5 @ 1,67
- (liczba goli) +1,5 @ 1,36
6. Andora - Gruzja
- (mecz) 2 @ 1,34
- (spotkanie/liczba goli) 2, +1,5 @ 1,73

- (liczba goli) +1,5 @ 1,47
A TU JUŻ TAK JAK MNIE PRZECZUCIE NIE MYLI
7. Grecja - Finlandia
- (liczba goli) -2,5 @ 1,47

- (mecz) x2 @ 1,78
- (1.poł. lub mecz) 0-0 @ 1,55
8. Austria - Bośnia i Herc.
- (liczba goli) -2,5 @ 1,7
- (1.poł. lub mecz) 0-0 @ 1,64
- (mecz) 1x @1,26
9. San Marino - Mołdawia
- (liczba goli) -3,5 @ 1,35
- (0-15 minuta spotkania) 0 @ 1,34
- Nie wiem czemu ale nawet byłbym skłonny ze San Marino strzeli gola i być może zremisuje. Nie widze tej zalosnej moldawi ktora u siebie wygrywa z listonoszami 2:0. Nie polecam dobierania tego spotkania &quot;na podwyzszenie kursu&quot;

Do góry Bottom