nihili
Użytkownik
Witam otwieram nowy dział z nowym sposobem zarabiania u bukmachera Zobaczymy czy moje wyniki odzwierciedlą się pozytywnie gdy będę się nimi dzielił.
Tu trochę na temat skuteczności, kupony z zaledwie 3 dni.
Może gdy będę się tym dzielił to więcej osób sobie coś wygra.
Na dziś jeden typ:
Dyscyplina: TENIS » ITF MĘŻCZYŹNI » BRAZYLIA F8, SINGIEL
Spotkanie: Joao Marcos Nusdeo - Rafael Marques DA Silva
Godzina: 22:30
Typ: Joao Marcos Nusdeo
Kurs: 3.0
Bukmacher: ForBet
Uzasadnienie: Nie wiem skąd taki kurs na ten mecz, rzadko spotykam się z takim typem bukmacherów. Joao jest rocznika 95, posiada już za sobą ponad 20 meczy tenisowych, natomiast Rafael jest rocznika 01 i ma za sobą dopiero 2 mecze na dodatek oba przegrane 2:0. Jeżeli ktoś to widzi to polecam skorzystać. Jeżeli natomiast ten typ nie wejdzie to nie mam pojęcia skąd Bukmacherzy obstawiali takiego faworyta, na jakiej podstawie i tak dalej bo z czystych faktów to wcale nie jest faworyt a raczej gość ktory zbierze tu wpierdziel 0:2, ciekawostką jest to ze na Rafaela jest kurs 1,30. Wydaje mi się ze specjalnie taki zabieg sie stosuje zeby więcej kuponów nieświadomych osób poszło się walić. Pozdrawiam
????
Tu trochę na temat skuteczności, kupony z zaledwie 3 dni.
Może gdy będę się tym dzielił to więcej osób sobie coś wygra.
Na dziś jeden typ:
Dyscyplina: TENIS » ITF MĘŻCZYŹNI » BRAZYLIA F8, SINGIEL
Spotkanie: Joao Marcos Nusdeo - Rafael Marques DA Silva
Godzina: 22:30
Typ: Joao Marcos Nusdeo
Kurs: 3.0
Bukmacher: ForBet
Uzasadnienie: Nie wiem skąd taki kurs na ten mecz, rzadko spotykam się z takim typem bukmacherów. Joao jest rocznika 95, posiada już za sobą ponad 20 meczy tenisowych, natomiast Rafael jest rocznika 01 i ma za sobą dopiero 2 mecze na dodatek oba przegrane 2:0. Jeżeli ktoś to widzi to polecam skorzystać. Jeżeli natomiast ten typ nie wejdzie to nie mam pojęcia skąd Bukmacherzy obstawiali takiego faworyta, na jakiej podstawie i tak dalej bo z czystych faktów to wcale nie jest faworyt a raczej gość ktory zbierze tu wpierdziel 0:2, ciekawostką jest to ze na Rafaela jest kurs 1,30. Wydaje mi się ze specjalnie taki zabieg sie stosuje zeby więcej kuponów nieświadomych osób poszło się walić. Pozdrawiam
????