>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wróżki,wróżby a zakłady bukmacherskie.

Status
Zamknięty.
V 0

vip_madame

Użytkownik
Wróżki,wróżby a zakłady bukmacherskie,zjawiska paranormalne.
Od razu zaznaczam ze temat nie jest dowcipem,zartem,a wiec zapraszam do dyskusji osoby ktore cos w niosa do tematu,nie chodzi o same przychylne opinie ale o dyskusje powazna,a nie dyskusje w piaskownicy.
Pewnie wiejszosc z was nie wierzy wrazka,wrozba ja sama jednak chyba wierze,bo znam osoby co to ktorym wrozka nie tyle co powiedziala co bedzie ale potrafila powiedziec szczegolowo co bylo w przeszlosci.
Takie cos nie moze byc przypadkiem,przypadkidm tez nie jest to ze jasnowidz wskazuje dokladne miejsce poszukiwanego,czesto o takich przypadkach glosno w tv. Jestem ciekawa czy ktos z was choc raz korzystal z pomocy wrozb w typowaniu.

radek03 90

radek03

Forum VIP
Sam czasami oglądam różne programy na discovery itp. i często wizje ludzi są na prawdę bardzo dokładne, ale dotyczą one przeszłości, więc nie mogą one mieć zastosowania w buchacherce bo tutaj oczywiście chodzi nam o przyszłość. Odnośnie tego co nas czeka to informacje zawsze są pokrętne i zero konkretów, więc nikt ci raczej nie powie kto wygra dane spotkanie. Sam u wróżki nie byłem i nie zamierzam iść.

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Wierzcie w wróżki, jasnowidzów - wyrzucajcie kasę w błoto. Przede wszystkim liczy się Twoja wiedza. Nic nie sprawia satysfakcji, jak własny, trafny typ - poprzedzony znakomitą analizą. Podsumowując: jedna wielka głupota chodzić do wyżej wymienionych ludzi.

V 0

vip_madame

Użytkownik
No nie wiem,wiele razy spotkalam sie z tym ze wrozka przepowiedziala przyszlosc i nie ogolnie ,a rzeczowo,oczywiscie jest duzo ,przebranych wrozek,,ale sa takie ktore maja ta zdolnosc,teraz pytanie czy taka wrozka podjela by sie takiej wrozby,bo sameu to strach wrozyc,karty nie odpowiednio uzyte moga byc nie bezpieczne.

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
No nie wiem,wile razy spotkalam z tym ze wrozka przepowiedziala przyszlosc i nie ogolnie rzeczowo,oczywiscie jest duzo ,przebranych wrozek,,ale sa takie ktore maja ta zdolnosc,teraz pytanie czy taka wrozka podjela by sie takiej wrozby,bo sameu to strach wrozyc,karty nie odpowiednio uzyte moga byc nie bezpieczne.
Mam pytanie: Jesteś wierząca/wierzący?

V 0

vip_madame

Użytkownik
Jestem wierzaca i nie tone z bukmacherka!
Gram tenis i mniewam sie dobrze ale nie o tym temat.
A jak wyjasnicie to ze jasnowidz potrafił w jakiejs tam sprawie co bylo w tv okreslic gdzie jest poszukiwany?
Sama sie zastanawiam czy nie zajac sie wrozbiarstwem ale to troche ryzykowne i powiew szczeze boje sie, to igranie z czyms nie bezpiecznym.
Wiadomo zd zadna wrozka raczej nie przewidzi dokladnego wyniku a ni liczb w lotku ale w bukmacherce dokladny wynik nie jest tak bardzo potrzebny.
A tak marginesem mowiac przydazylo sie wam w zyciu jakies zjawisko paranormalne?
Ja raz przezylam.malo tego nie sama wiec odpada mozliwosc omamów itp.
Tego zjawiska nikt nie byl w stanie wytlumaczyc.

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
Moja kuzynka też ostatnio ma jakąś manie na temat wróżbiarstwa... książki zaczeła czytać... Mojej mamie z ręki wróżyć... Widzę, że nowa moda nastaje...

V 0

vip_madame

Użytkownik
Moja kuzynka też ostatnio ma jakąś manie na temat wróżbiarstwa... książki zaczeła czytać... Mojej mamie z ręki wróżyć... Widzę, że nowa moda nastaje...
Wrozy z Tarota?
Dobrze ze czyta ksiazki,im wiecej sie wie tym lepiej,Tarot jest nie bezpieczny i zeby korzystac z Tarota trzeba sid na uczyc wielu rzeczy.
Mi samej brakuje odwagi aby chociaz pojsc do wrozki.

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
Wrozy z Tarota?
Dobrze ze czyta ksiazki,im wiecej sie wie tym lepiej,Tarot jest nie bezpieczny i zeby korzystac z Tarota trzeba sid na uczyc wielu rzeczy.
m.in choć jeszcze początkowo... od nie dawna ma karty, wtajemnicza się w to...Bezpieczne, niebezpieczne, nie warte zachodu. Coraz wiecej katolików mamy...;)

V 0

vip_madame

Użytkownik
Dlaczego uwazasz ze nie warte zachodu?
Mojej kolezance wrozka powiedziala aby wawsze jechala samochodem jak nie prowadzi z tylu po prawej stronie,przez 5 lat wszyscy sie z niej smiali ale pewnego dnia gdy wracala z Anglii z przyjaciółmi wszyscy zgineli a Anita wyszla niemal bez szfanku,przypadek? Nie sądze...

aduss 5

aduss

Użytkownik
Dlaczego uwazasz ze nie warte zachodu?
Mojej kolezance wrozka powiedziala aby wawsze jechala samochodem jak nie prowadzi z tylu po prawej stronie,przez 5 lat wszyscy sie z niej smiali ale pewnego dnia gdy wracala z Anglii z przyjaciółmi wszyscy zgineli a Anita wyszla niemal bez szfanku,przypadek? Nie sądze...
zal mi sciska tyłek, gdy czytam te bzdety. Wszelkie przewidywanie przyszlosci uznaje za pis of szit, takiego czegos nie ma! Zaden czlowiek nie jest w stanie przewidziec przyszlosci, a kto tak sadzi napewno nie jest chrzescijaninem. Wielce jej powiedziala, wiadomo ze to miejsce w samochodzie jest najbezpieczniejsze i miala po prostu farta, ze przezyla. TO JEST PRZYPADEK, WBREW TEMU JAK SADZISZ

naprawde chce zaapelowac do wszystkich, ktorzy mysla ze sie dowiedza przyszlosci od innych, zeby przestali w ten sposob myslec

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Jestem wierzaca
To leć się wyspowiadać, bo jak to mówią &quot;nie znasz dnia ani godziny&quot;

zal mi sciska tyłek, gdy czytam te bzdety. Wszelkie przewidywanie przyszlosci uznaje za pis of szit, takiego czegos nie ma! Zaden czlowiek nie jest w stanie przewidziec przyszlosci, a kto tak sadzi napewno nie jest chrzescijaninem.
naprawde chce zaapelowac do wszystkich, ktorzy mysla ze sie dowiedza przyszlosci od innych, zeby przestali w ten sposob myslec
Zgadzam się w 100%. Wróżbitki, jasnowidze - to pic na wodę. Przecież oni zmyślają a nie przewidują. Głupi naród to kupuje... szkoda słów i tyle.

V 0

vip_madame

Użytkownik
A jak tlumaczysz to ze czesto policja prosi o pomoc jasnowidza i gdy to sie pozniej okazuje ze bezblendnie okresla polozenie poszukiwanego.Jak okreslisz to ze wrozka potrafi powiedziec szczegolowo o przeszlosci? Gdzie nie ma mowy o jakims zmyslaniu??

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
A jak tlumaczysz to ze czesto policja prosi o pomoc jasnowidza i gdy to sie pozniej okazuje ze bezblendnie okresla polozenie poszukiwanego.Jak okreslisz to ze wrozka potrafi powiedziec szczegolowo o przeszlosci? Gdzie nie ma mowy o jakims zmyslaniu??
a skad takie informacje jesli mozna wiedziec, policyjne statystyki czy &#39;strefa 11&#39; ?
telewizja klamie, poza tym nie licz ze ktos zacznie wierzyc w zjawiska nadprzyrodzone dopoki sam nie bedzie mial z takimi stycznosci, ja nie mialem wiec nie wierze, a jak juz koniecznie chce przewalic troche kasy to znam lepsze sposoby niz napychanie kabzy wrozbita ;)

kubota 76

kubota

Użytkownik
Noo to podaj jakiś przykład ja jeszcze niesłyszałem żeby tak było ... Albo ten jasnowidz to jakiś wspólnik i żeby niesiedzieć wyda kolesia :/ Niema takiego czegoś jak jasnowidztwo jak wyżej napisali pic na wode przypadki poprostu .

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
Noo to podaj jakiś przykład ja jeszcze niesłyszałem żeby tak było ... Albo ten jasnowidz to jakiś wspólnik i żeby niesiedzieć wyda kolesia :/ Niema takiego czegoś jak jasnowidztwo jak wyżej napisali pic na wode przypadki poprostu .
???? nie moge ????

adizg 6

adizg

Użytkownik
????
Szczerze mowiac, na pewno widzialas to na discovery, tam jest caly program poswiecony pomocy jasnowidzow w sledztwach. Jak juz ktos pisal - telewizja klamie ;)
Taka sytuacja mi sie przypomniala, kiedys &quot;wróżka&quot; zaczepila moja siostre i powiedziala jej ze jej imie konczy sie na litera A ???? Malo ktore imie kobiety nie konczy sie na ta litere :-D
Edit: lol Legionista, z tym cytatem mnie minimalnie wyprzedziles ????

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
???? nie moge ????
Oczywiście sporo wniosłeś do tematu...
Kiedyś czytałem wywiad w gazecie z znanym jasnowidzem - Krzysztofem Jackowskim. Zapytali go właśnie jak to jest, że potrafi coś przewidzieć. W zasadzie z jego odpowiedzi nic nie wynikało. Gadanie, że ma się jakiś przebłysk w głowie to już w ogóle pic na wodę... (choć nie powiem... Wujkowi zginęły pieniądze, to Jackowski wskazał dokładne miejsce).
Jackowski: W pewnej gazecie jak co rok podaje wizję na nadchodzące 365 dni(no chyba że przestępny :]). O dziwo chwalił się, że przewidział że będzie kryzys gospodarczy. I co z tego? Ktoś kto trochę interesuje się finansami, biznesem - z pewnością potrafiłby także coś takiego powiedzieć.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom