>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WPROWADZAMY MARCINA GORTATA DO NBA ALL-STAR GAME

astafor 74

astafor

Użytkownik

Witajcie wszyscy czytajacy ten temat. Mam nadzieje, ze zechecie wziac udzial w tej historycznej chwili. Otoz jest szansa aby po raz pierwszy (kto wie czy nie po raz ostatni, oby nie) Polak zagral w spotkaniu All Star NBA, ktory odbedzie sie w lutym. Mysle, ze powinnismy mu pomoc spelnic jego marzenie z kilku powodow. Wywalczyl sobie miejsce w podstawowej piatce Phoenix Suns. Od paru spotkan gra ze zlamanym kciukiem co dobitnie pokazuje, ze jest twardzielem no i najwazniejszy pwood : Jest Polakiem i jedynym przedstawicielem najlepszej koszykarskiej ligi świata !!Szacuje sie, ze aby Marcin mial realna szanse wystapienia w tym show wystarczy aby oddalo na niego 750 000 osob swoje glosy.J
eżeli każde z Was przekaże tę informację przynajmniej 2-3 osobom, być może uda się wprowadzić Marcina do pierwszej piątki Gwiazd Konferencji Zachodniej. Gortat zagrałby w jednej drużynie u boku takich sław jak: Kobe Bryant czy Kevin Durant. Wiec jesli podzielacie ta idee glosowania na naszego rodaka zrobcie to i zacheccie swoja rodzine, znajomych, psa, dozorce a nawet dzielnicowego !! Kazdy glos sie liczy. GLOSOWAC MOZNA CODZIENNIE !!
Zasady sa proste otoz :
1. wejdź na stronę
http://www.nba.com/allstar/2012/asb/intl/landing.jsp?referrer=asb12_mainTopStory&amp;cid=&amp;ver=pol
2. Z prawej strony wpisz: imię i nazwisko, datę urodzenia oraz adres e-mail – następnie kliknij przycisk „Utwórz konto”
3, Wybierz nazwiska swoich ulubieńców: 4 skrzydłowych, 4 obrońców oraz 2 środkowych. Nazwisko Marcina znajduje się oczywiście w zakładce Środkowy – po lewej stronie, czyli Zachodniej. Po dokonaniu wyboru kliknij przycisk „Zagłosuj”

S 6

siami

Użytkownik
Z całym szacunkiem dla Marcina jest o wiele lepszych od niego. Gortat jest jednym ze słabszych środkowych ligi i mamy psuć to całe widowisko tylko dlatego, że jest polakiem ? Ode mnie głosu nie dostanie...

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Z całym szacunkiem dla Marcina jest o wiele lepszych od niego. Gortat jest jednym ze słabszych środkowych ligi i mamy psuć to całe widowisko tylko dlatego, że jest polakiem ? Ode mnie głosu nie dostanie...
Jeden głos w tą czy w tą..
Znając naturę Polaków to Gortat w tym meczu wystąpi. Wszędzie reklamowana jest ta akcja fesjsbuki, przeróżne portale społecznościowe itp, rok temu się nie udało bo za późno ktoś rzucił pomysł jednak w tym nie ma innej opcji niż udział Marcina w tym meczu. Tak jak Polacy zmiażdżyli Niemców w głosowaniu na najlepszego zawodnika Bundesligi tak teraz zawładną enbiej.
Cytując ostatnimi czasy słynne stwierdzenie &quot;Polacy przejmujemy to głosowanie&quot; ????

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Ja bym z chęcią zagłosował na Polaka, jeśli ten by był kimś na kogo warto zagłosować. Jednak Gortatowi ja już nie kibicuję i generalnie życzę mu jak najgorzej po tym co zrobił, a właściwie czego nie zrobił, a chodzi o brak zaangażowania w grę reprezentacji Polski. Jak widać, po wybiciu się trochę w NBA już wypiął się dupą na swój ojczysty kraj, czego ja nie mogę mu wybaczyć więc zachęcam by NIE GŁOSOWAĆ na tego gracza.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
podciągnę trochę wypowiedź kapsztiego i dodam swoją uwagę:
On się w ogóle nadaje na taki mecz? Okej, w PHX jest bardzo wyróżniającą się postacią ale jakąś gwiazdą NBA to on nie jest, a tacy właśnie mają grać w owym spotkaniu.

dutchman-robin 2,6K

dutchman-robin

Użytkownik
Nie wiem po co takie akcje szczerze mówiąc.Szkoda mojego cennego głosu.Najpierw niech zacznie grać na poziomie największych gwiazd tej ligi to wtedy pomyślimy.Nie mam nic do niego,ale są po prostu lepsi na jego pozycji.Po drugie nie lepiej,żeby tez docenili go kibice z całego świata jak zasłuży swoją b.dobrą grą ? To szybciej będzie powód do dumy,niż &quot;przejmowanie przez Polaków&quot; od tak..tylko dlatego,że jest z naszego kraju.
Ps : i jeszcze ta sytuacja z naszą reprezentacją..Za to minus i to duży.

astafor 74

astafor

Użytkownik
Troche co poniektorzy &quot;pachna&quot; naradowa zawiscia z tego co widac ???? wychodza z zalozenia, ze &quot;nie dam pkt bo nie jest jednym z lepszych w lidze&quot; lub &quot;wypial sie na kadre&quot;. Obalajac pierwszy mit nie trzeba cofac sie daleko wstecz. W srodowym spotkaniu przeciwko Dallas byl najlepszym zawodnikiem swojej druzyny, zdobywajac 22 pkt i 10 zbiorek (lepszy bilans od Nowitzkiego). W dodatku wywalczyl meijsce w pierwszej piatce w druzynie NBA !! Nie wiem skad ten brak totalnego szacunku do niego.... no ale. A jesli chodzi o kadre to sprawa co dla poniektorych chyba jest znana tylko z portalu srele-duperele.pl. Otoz wygladalo to tak, ze aby mogl zagrac w kadrze na EuroBaskecie zwiazek musial pokryc koszt jego ubezpieczenia kontraktowego z NBA ktory wynosil okolo niecale 2 mln dolarow. W dodatku sprawa byla bliska zamkniecia poniewaz znalazl sie sponsor ktory mial to pokryc, jednak koniec koncow nie doszlo do tego. A sam Gortat byl w 100% nastawiony pozytywnie do wystepow w reprezentacji wiec argumenty typu &quot;wypial sie&quot; leza na tej samej półce co meskosc Michala Szpaka. No ale coz, polskie bagienko ???? pozdrawiam, milego dnia

Do góry Bottom