>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wplaty/wyplaty w betsson

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Witam
Mam otoz taki problem:
Od czwarku czy piatku chce poprzez MB wyplacic kase, no i daje od tamtego dnia zeby wyplacic. Kasa mialabyc na drugi dzien roboczy, czyli w piatek juz byc nie moglo.
Wiec poczekalem do niedzieli bo kasa wrocila na konto, no i znowu bach wyplate, no i ta znowu wrocila wczoraj i niby z bonusem (11zl za wybory) no ale zagralem za 83zl wiec obrocilem te 11zl juz napewno no i znowu chcialem wypalcic i znowu mi kase wrocilo....
Udalo sie komus przez MB wyplacic?

Napisalbym na live do nich, ale nie maja po polsku, a maila mi sie nie chce pisac.
Bo nie wiem czy mam probowac dalej przez MB czy moze przez konto bankowe, ale jezeli nie wplacalem przez nie to nie wiem czy wyplaca na nie...

M 0

miszcz

Użytkownik
maja live po polsku tylko nie zawsze jest dostępny. Czasami jest czasami nie ???? a co do wypłaty to nie wiem ???? wiem ze jest problem z wplata przynajmniej ja miałem i znajomy. Kasa miała być po 3 dniach a nie dość ze nie było po 3 tylko chyba po tygodniu w mim przypadku to dopiero po wysłaniu potwierdzenia wpłaty a u znajomego pomimo wysłania potwierdzenia pieniędzy nie ma od 2 tygodni już jakoś ???? pisał do nich to powiedzieli ze mu odesłali bo zmienili konto bankowe ;/
pzdr

Do góry Bottom