>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

wplata na poczcie

radek03 90

radek03

Forum VIP
mam prosbe czy by mogl ktos zamiescic wzor wypelnionego formularza do wplaty na poczie kasy do bwin, bo nie chce ryzykowac ze cos zle wypelnie i mi kasa przepadnie ( nie chodzi mi o ten wzor do expekt, ktory juz widzialem ale do bwin jest chyba troche inaczej)

ps. a tak juz przy okazji mam jeszcze pytanie, bo bonus 100% jest do 100PLN a jesli wplace 120 zl to i tak dostane te 100 PLN bonusu?? I jeszcze jak skorzystam z bonusu 100 % to moge moze wczesniej powiedziec kumplowi zeby on skorzystal z tej promocji polec przyjaciela( zanim ja jeszcze wplace kase) i w ten sposob dostane te 40 PLN bonusu i kumpel tez a ja potem skorzystam z bonusu 100%?? mozna lączyc te promocje???

al_capone 29K

al_capone

Gangster
mam prosbe czy by mogl ktos zamiescic wzor wypelnionego formularza do wplaty na poczie kasy do Bwin, bo nie chce ryzykowac ze cos zle wypelnie i mi kasa przepadnie ( nie chodzi mi o ten wzor do Expekt, ktory juz widzialem ale do Bwin jest chyba troche inaczej)
Jest bardzo podobny, zmieniasz tylko numer konta, odbiorce oraz w tytule wpisujesz reference number

ps. a tak juz przy okazji mam jeszcze pytanie, bo bonus 100% jest do 100PLN a jesli wplace 120 zl to i tak dostane te 100 PLN bonusu?? I jeszcze jak skorzystam z bonusu 100 % to moge moze wczesniej powiedziec kumplowi zeby on skorzystal z tej promocji polec przyjaciela( zanim ja jeszcze wplace kase) i w ten sposob dostane te 40 PLN bonusu i kumpel tez a ja potem skorzystam z bonusu 100%?? mozna lączyc te promocje???
Promocji nie można łączyć

Do góry Bottom